تزیین سالاد برای ماه رمضان برای سفره افطار و سحر ساده و با ایده های شیک
مدل بلوز دامن چسبیده به هم و جدا بسیار زیبا
مدل بلوز دامن مدل بلوز دامن چسبیده به هم و جدا بسیار زیبا برای خانم ها در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگرچه رنگ مد سال بسیاری …
مدل شینیون + زیباترین مدل های شینیون خارجی سال 1402 را اینجا ببینید
مدل شینیون مدل شینیون + زیباترین مدل های شینیون خارجی سال ۱۴۰۲ را اینجا ببینید در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ابزارهای ساده که می تواند شامل …
مدل آرایش صورت جدید همراه با رنگ رژهای جدید 2024
مدل آرایش صورت جدید مدل آرایش صورت جدید همراه با رنگ رژهای جدید ۲۰۲۴ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از مواردی که جلوه و زیبایی میکاپ و …
تزیین سالاد برای ماه رمضان
تزیین سالاد برای ماه رمضان برای سفره افطار و سحر ساده و با ایده های شیک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
اگر میخواهید در طولماه مبارک، سلامتتان به خطر نیفتد، باید رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنید تا ضمن تامین موادغذایی لازم، پرخوری یا کمخوری هم نکرده باشید. منابع سالم مورد نیاز بدن در ایام ماه رمضان: سوپ و آش رقیق، سالاد تهیهشده با انواع کلم یا کاهو، سالاد شیرازی، سبزی خوردن، عدسی، فرنی بدون شکر، شیربرنج رقیق بدون شکر، کدوی خام، خیار، گوجهفرنگی، شیر، آبمیوه طبیعی، آب هندوانه؛ انواع دمنوش گرم و سرد طبیعی است.
طرز تهیه سالاد سزار با سینه مرغ گریل شده مواد لازم: – سینه مرغ ۱ عدد – کاهو ۲ عدد – نان تست ۲ عدد – روغن زیتون به میزان لازم – سیر خرد شده ۴ حبه – نمک و فلفل به میزان لازم – لیمو ترش ۱ عدد
مواد لازم برای سس سالاد: – پنیر پارمزان رنده شده ۴ قاشق غذاخوری – سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری – سس خردل ۱ قاشق غذاخوری – روغن زیتون با بو ۶ قاشق غذاخوری – سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری – سرکه ۲ قاشق غذاخوری – آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری – نمک به میزان لازم
برای شروع نانها را ر برش بزنید. نصف روغن زیتون و ۱ حبه سیر له شده را با نانها مخلوط کنید تا نانها به روغن و سیر آغشته شوند.سپس نانها در سینی فر بچینید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید، در این مرحله به سراغ کاهوها بروید و آنها را خرد کنید، (دقت کنید که کاهوها ریز خرد نشوند چون کاهوی سالاد سزار باید درشت و یک اندازه باشد.)
سینه مرغ بدون استخوان را با استفاده از نمک، فلفل، آب نصف لیمو ترش و ۲ حبه سیر خرد شده مزهدار کنید. سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزهدار شود. در صورتی که میخواهید سالاد سزار با مرغ گریل شده درست کنید، هر طرف از سینه مرغ مزهدار شده را برای مدت ۳ الی ۴ دقیقه گریل کنید. اجازه بدهید که سینه مرغ کمی خنک بشود، سپس آن را به تکههای نازک و دراز ببرید. در نهایت تکههای مرغ گریل شده را روی سالاد بریزید.
سینه مرغ بدون استخوان را با استفاده از نمک، فلفل، آب نصف لیمو ترش و ۲ حبه سیر خرد شده مزهدار کنید. سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزهدار شود. در صورتی که میخواهید سالاد سزار با مرغ گریل شده درست کنید، هر طرف از سینه مرغ مزهدار شده را برای مدت ۳ الی ۴ دقیقه گریل کنید. اجازه بدهید که سینه مرغ کمی خنک بشود، سپس آن را به تکههای نازک و دراز ببرید. در نهایت تکههای مرغ گریل شده را روی سالاد بریزید.
برای تهیه سس سالاد سزار ابتدا باید سس مایونز را داخل یه کاسه بریزیم، (در نوع کلاسیک از تخم مرغ خام استفاده می شود ول ی از آن جایی که ممکن است مزه تخم مرغ داخل سالاد برای بسیاری جذاب نباشد به جایش از سس مایونز استفاده می کنیم).
سس خردل، روغن زیتون و سرکه نیز اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم. در نهایت پنیر پارمزان، سیر و آبلیمو را نیز اضافه کرده و کمی نمک هم اضافه می کنیم. حالا کاهوها را با مقداری از سس مخلوط کنید و درون ظرف سرو بریزید، روی کاهوهاتکههای نان تست برشته و مرغ گریل شده قرار دهید و با کمی پودر پنیر پارمزان تزیین کنید.
سالاد غذایی سالم و اغلب کم کالری است که از مواد مخلوط و اغلب سبزیجات تشکیل شده است. انواع سالاد معمولاً سرد یا در دمای اتاق سرو میشوند، اگرچه برخی از انواع سالاد را میتوان به صورت گرم سرو کرد. چاشنیها و سسهای سالاد، که در طعمهای مختلف وجود دارند، اغلب برای تقویت طعم و مزه سالاد استفاده میشوند.
شما با اضافه کردن انواع حبوبات، گوشت، مواد پروتئینی و سایر مخلفات میتوانید ارزش غذایی سالاد را بالا ببرید و سالاد را حتی به یک غذای اصلی یا پیش غذای مجلسی برای مهمانی شام یا ناهار تبدیل کنید. برای درست کردن سالادهای مختلف به موادی مثل آبلیمو، سرکه، انواع سس و چاشنی مثل نمک، فلفل سیاه، سس مایونز، مواد پروتئینی مثل گوشت مرغ، میگو، تن ماهی، تخم مرغ، حبوباتی مثل نخود، لوبیا چیتی، ماکارونی و انواع کنسرو حبوبات، انواع پنیر صبحانه و پنیر پخت و پز و … نیاز دارید
طرز تهیه سالاد الویه: سینه مرغ را با پیاز، هویج، ۲ قاشق آبلیمو، کمی نمک و یک لیوان آب می گذاریم که پخته شود و آب آن کاملاً کشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می کنیم. استخوانهای مرغ را جدا کرده و گوشت آن را خرد می کنیم.
بعدهویج وخیار شور را خرد و با کلیه مواد خرد شده مخلوط کرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردکردن با بقیه آبلیمو ، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، کمی نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف مناسب مواد سالاد الویهرا ریخته و آن را به شکل دلخواه درست می کنیم. بقیه سس مایونز را با کاردک بر سطح سالاد می کشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین می کنیم.
آموزش طرز تهیه سالاد تن ماهی مجلسی و خوشمزهاین سالاد از تکه های ذرت و سیب زمینی و تن تشکیل شده است که با لیموترش و روغن زیتون مزه دار شده است. مدت آماده سازی:۵۰ دقیقه مدت سرد کردن:۲ ساعت مواد لازم : برای ۶ نفر روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری تن ماهی ۶۸۰ گرم سیب زمینی ۴۵۰ گرم ذرت شیرین تازه ۶ عدد پیازچه خرد شده ۱۲ عدد فلفل کبابی خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط خرد شده ۱ عدد سس لیمو ۱ نسخه فلفل و نمک به مقدار دلخواه حلقه های لیمو ترش (اختیاری) به مقدار دلخواه طرز تهیه سالاد تن ماهی :
تن ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید. اگر از ماهی تازه استفاده می کنید فیله آن را به کار برید و آن را با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و در فر در ظرفی که روغن زده اید ۸ تا ۱۲ دقیقه یا تا وقتیکه صورتی شود قرار دهید. برشهای سیب زمینی را درون آب نمک بپزید سپس آنها را از آب خارج کرده تا خنک شود.
ذرت ها را از چوب بلال ببرید. در یک کاسه کوچک پیازچه و جعفری و فلفل کبابی را مخلوط کنید. سس لیمو را آماده کنید. تن ماهی را بطور یکسان در ظرف مستطیل پخش کنید، روی آن را نم نم از ۳/۱سس بزنید، سیب زمنیها را اضافه کنید و ۳/۱ دیگر سس را بریزید، سپس ذرت و باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در آن را بپوشانید و در یخچال برای ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید. در هنگام سرو روی آن فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده بریزید و پودر چیلی بپاشید و در صورت دلخواه با حلقه های لیمو ترش تزئین کنید.
طرز تهیه سس لیمو : ۲ قاشق چای خوری پوست ۳ عدد لیمو را به حالت رنده ریز کنید و عصاره آن را تا ۲/۱ فنجان بگیرید. در یک کاسه کوچک ۲/۱ فنجان آب لیمو ترش، ۲ قاشق چای خوری پوست لیمو، ۲/۱ فنجان روغن زیتون، ۲ عدد سیر چرخ کرده، ۲ قاشق چای خوری گشنیز خرد شده، ۲ قاشق چایخوری زیره سبز، ۲/۱ قاشق چای خوری نمک، ۸/۱ قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.
طرز تهیه سالاد فتوش؛ سالاد معروف لبنانی مواد لازم: – نان پیتا ۲ عدد – سیر ۲ حبه – کاهو ۱ عدد – خیار ۲ عدد – گوجه گیلاسی ۱۲ عدد – تربچه ۵ عدد – پیازچه ۶ عدد – نعنا ۱۰۰ گرم – جعفری ۲۰۰ گرم – سرکه ۲ قاشق غذاخوری – لیمو ترش ۱ عدد – سماق ۱ قاشق غذاخوری – نعنا خشک ۱ قاشق مرباخوری – رب انار ۳ قاشق غذاخوری – روغن زیتون نصف لیوان – نمک به میزان لازم.طرز تهیه: ابتدا نانهای پیتا را با استفاده از چاقو به شکل دلخواه برش بزنید، در یک تابه کمی روغن زیتون بریزید و تکههای برشزدهی پیتا را در آن سرخ کنید تا رنگ آنها طلائی و کاملا برشته شوند.همچنین میتوانید کمی روغن زیتون به نانها بمالید و آنها را در فر تست کنید تا سالمتر باشند. حتی میتوانید به جای نان پیتا از نان تست استفاده کنید و این مراحل را با نان تست انجام دهید.
برای تهیه کردن سس، در یک کاسه رب انار را با سیر لهشده، سماق، نمک، آب ۱ عدد لیموترش، نعنا خشک، سرکه و روغن زیتون مخلوط کنید. گوجههای گیلاسی را برش بزنید، میتوانید آنها را طبق سلیقهی خود به ۲ یا چهار قسمت تقسیم کنید، خیارها را هم به شکل و اندازهی دلخواه برش بزنید. کاهو، جعفری و پیازچه را هم به شکل دلخواه برش بزنید، نعنا را به همان شکل نگه دارید و فقط برگ برگ کنید چون نعنا بعد از برش زدن سیاه میشود.