تزیین جوجه کباب مجلسی و زیبا در خانه با برنج
مدل عینک طبی زنانه با قاب های ساده و خفن شیک لاکچری
مدل عینک طبی زنانه مدل عینک طبی زنانه با قاب های ساده و خفن شیک لاکچری در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از خانم ها هنگام …
مدل بلوز شلوار دخترانه ایده برای دوختن بسیار شیک و جدید
مدل بلوز شلوار دخترانه مدل بلوز شلوار دخترانه ایده برای دوختن بسیار شیک و جدید در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پس در زمان خرید کردن لباس، …
مدل مانتو جدید 1403 تابستانی شیک و خاص باکلاس زنانه
مدل مانتو جدید مدل مانتو جدید ۱۴۰۳ تابستانی شیک و خاص باکلاس زنانه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از نکاتی که به خرید مانتو مناسب …
تزیین جوجه کباب
تزیین جوجه کباب مجلسی و زیبا در خانه با برنج در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تزیین مرغ و جوجه با شکل های متنوع زینت بخش سفره های شما است و نشان دهنده ذوق و استعداد کد بانوی خانه است. در ادامه این مطلب بیش از بیست مدل از تزیینات این غذا را در اختیار شما دوستان عزیز و گرامی قرار داده ایم.
جوجه کباب یکی از انواع غذا های ایرانی است که بسیار پر طرفدار است. جوجه کباب را می توانید به کمک انواع سبزیجات و پلو های زعفرانی و ساده و گوجه فرنگی و قارچ و خیار شور و … به زیبایی دیزاین کنید.
جوجه کباب، یک غذای لذیذ و مقوی است و کمتر کسی پیدا می شود که علاقه ای به خوردن این غذا خوش طعم نداشته باشد.
تزیین غذا جزء کارهای هنری برای کد بانو های ایرانی محسوب می شود و شما می توانید با اندکی صبر و حوصله و خلاقیت انواع غذا ها را به زیبایی تزیین کنید.سفره آرایی هنری است که اغلب افراد به ویژه کدبانوهای عزیز علاقمند به داشتن این هنر می باشند، برخی افراد به دلیل علاقه زیاد به آشپزی، سلیقه و هنر بالایی در تزیینات انواع غذا، دسر و پیش غذا به خرج می دهند.
اما افرادی که در این زمینه از خلاقیت توانایی و مهارت بالایی برخوردار نیستند در صورت تمایل می توانند با الگو برداری از مدل تزیینات موجود در زمینه سفره آرایی از این هنر زیبا بهره مند شوند و ضیافت ها و مهمانی های خود را باشکوه تر برگزار نمایند. بنابراین در سرو غذا، علاوه بر پخت غذا که باید به بهترین صورت و طعم انجام پذیرد، باید شکل ظاهری غذا و مدل دیزاین آن نیز مورد توجه قرار بگیرد.
در ادامه این بخش مجموعه ای شیک و متنوع از انواع تزیینات جوجه کباب در دیس را گردآوری کرده ایم که در هر یک از این مدل ها، جوجه کباب با خلاقیتی جدید در کنار پلو و مخلفات عالی همچون گوجه فرنگی سیخ شده، سبزیجات، برش های لیمو ترش تازه، خیار شور و … به زیبایی دیزاین شده اند. از این رو خواهشمندیم از این مدل تزیینات زیبا دیدن نمایید و از تماشایی آن ها لذت ببرید.
برای لذیذشدن و خوشرنگ تر شدن جوجه کباب ها، مقداری کره را به روش بن ماری ذوب کنید و کمی زعفران هم داخل آن بریزید.سپس هنگام پخت جوجه ها، مخلوط کره و زعفران را با قلمو روی کباب ها بمالید تا چرب تر و خوش طعم تر شود. برای تهیه سس جوجه کباب، میتوانید مخلفات مایه جوجه را که شامل پیاز و فلفل دلمه ای می باشد را با مقداری آب پرتقال و کمی ادویه سرخ کنید و کنار جوجه میل کنید.
هنگام درست کردن جوجه کباب ، دو روش برای ریختن زعفران وجود دارد که ما روش اول را بیشتر توصیه می کنیم در روش اول از همان اول جوجه ها را با زعفران مزه دار کنید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید سپس پیاز و بقیه مخلفات را به آن اضافه کنید. در روش دوم می توانید نیم ساعت آخر که دیگر میخواهید جوجه ها را به سیخ بکشید پیاز و فلفل دلمه ای را آن جدا کنید و بعد زعفران دم کرده را به جوجه ها اضافه کنید.
برای ترد کردن و آبدار شدن جوجه کباب بهتر است در نیم ساعت آخر مزه دار شدن جوجه ها، روغن زیتون را به جوجه اضافه کنید تا باعث سفت شدن جوجه ها نشود.
برای کباب کردن گوجه و فلفل سبز همراه با جوجه کباب ، کافیست فقط گوجه ها را در هر طرف ۷ دقیقه و فلفل ها را ۲ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
در صورت دسترسی نداشتن به منقل و کباب پز، می توانید جوجه کباب ها را در تابه درست کنید. بدین منظور بعد از مزه دار کردن جوجه ها، پیاز و فلفل دلمه ای که جوجه ها در آن خوابانده شده بودند را جدا کنید و داخل تابه چرب شده بریزید.
سپس جوجه ها را به سیخ چوبی بزنید و روی پیاز و فلفل درحال تفت بگذارید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید مواد کمی آب بیندازد و بعد در تابه را بردارید تا جوجه ها طلایی رنگ شود.
وقتی یک طرف جوجه سرخ شد، طرف دیگر آن را برگردانید تا کاملا مغز پخت شوند.برای اینکه جوجه کباب تابه ای شما طعم زغالی به خود بگیرید میتوانید یک تکه زغال روشن و گر گرفته را داخل ماهیتابه بگذارید و با این ترفند کبابتان را خوش طعم ترکنید.
مرغ ذاتا بوی ناپسندی دارد. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته می شود. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم آن کمک شایانی می کند. این مورد کاملا سلیقه ای است اما ادویه های پیشنهادی ۱٫ پودر پیاز ۲٫ فلفل سیاه تازه آسیاب شده ۳٫مقدار بسیار اندکی پودر سیر۴٫ پودر گیشنیز.
برای مزه دار کردن جوجه به هیچ عنوان از پیاز رنده شده استفاده نکنید زیرا هنگام کباب کردن به گوشت می چسبد و به سرعت میسوزد این باعث می شود تا روی جوجه ها سوخته باشد. بهترین کار این است که پیازها را درشت خرد کنید.
استفاده از تمام قسمت های مرغ بخصوص مخلوط ران و سینه باعث بهتر شدن طعم جوجه ها میشود.برای لذیذ تر شدن طعم جوجه کباب، شما میتوانید در سس جوجه کمی سس مایونز ،خامه ، روغن زیتون و ماست موسیر اضافه کنید.
دقت کنید موقعه خرد کردن مرغ برای جوجه کباب ، تکه های مرغ نه خیلی بزرگ باشند که مغز پخت نشوند و نه خیلی کوچک که از سیخ بیفتند. استفاده از ماست در مایه جوجه کباب بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد اما باید به این نکته دقت داشته باشید که ماست رنگ زعفرانی جوجه را کمتر میکند. اگر جوجه کباب را با استخوان میخواهید کباب کنید باید برای مغز پخت شدن آن زمان بیشتری استفاده کنید.