; فوت و فن سالاد کاردینال و راز خوشمزگی سالاد کاردینال خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کرفس پلو و راز خوشمزگی کرفس پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن کرفس پلو و راز خوشمزگی کرفس پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن کرفس پلو فوت و فن کرفس پلو و راز خوشمزگی کرفس پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کرفس پلو یکی …

فوت و فن رب نارنج و راز خوشمزگی رب نارنج خوشمزه و خانگی

فوت و فن رب نارنج و راز خوشمزگی رب نارنج خوشمزه و خانگی

فوت و فن رب نارنج فوت و فن رب نارنج و راز خوشمزگی رب نارنج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رب نارنج، چاشنی …

فوت و فن سوپ هویج و راز خوشمزگی سوپ هویج خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ هویج و راز خوشمزگی سوپ هویج خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ هویج فوت و فن سوپ هویج و راز خوشمزگی سوپ هویج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. هویج به عنوان یک …

فوت و فن سالاد کاردینال

سالاد کاردینال رزا منتظمی پایه اصلی سالاد کاردینال سالاد کاردینال ایرانی سالاد کاردینال روسی سالاد ماکارونی انواع سالاد سالاد کارتوفل سالاد سزار

فوت و فن سالاد کاردینال و راز خوشمزگی سالاد کاردینال خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد کاردینال یک سالاد مجلسی و خوشمزه فرانسوی است که معمولا به عنوان پیش غذا یا وعده اصلی سبک سرو می‌شود. این سالاد ترکیبی از سبزیجات، مرغ، برنج، مغزها و سس مایونز است و بافتی شبیه به الویه دارد.

مواد اولیه برای تهیه سالاد کاردینال (برای ۶ نفر)

سیب زمینی پخته: ۵۰۰ گرم

سینه مرغ پخته: ۲ پیمانه (خرد شده)

خیارشور: ۱/۲ پیمانه (خرد شده)

مغز گردو: ۱/۲ پیمانه

برگ کاهو: ۴-۵ عدد (خرد شده)

مغز کرفس: ۲ عدد (خرد شده)

برنج: ۵ قاشق غذاخوری (پخته شده)

سس مایونز: ۲۰۰ گرم

خامه: ۵۰ گرم

آبلیمو: ۳-۴ قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۳-۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد کاردینال

آماده‌سازی مواد: سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پس از خنک شدن، پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. مرغ پخته را نیز به صورت نگینی خرد کنید.

ترکیب مواد: در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی، مرغ، خیارشور، مغز گردو، کاهو، کرفس و برنج را با هم مخلوط کنید.

تهیه سس: در یک کاسه دیگر، سس مایونز، خامه، آبلیمو، سرکه سفید، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

اضافه کردن سس: سس آماده شده را به مواد سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.

استراحت سالاد: روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

قالب زدن (اختیاری): می‌توانید سالاد را در قالب دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.

تزیین: پس از خارج کردن سالاد از قالب، می‌توانید آن را با خیارشور، گوجه فرنگی، زیتون، مغز گردو و یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.

سرو: سالاد کاردینال را به صورت سرد سرو کنید. می‌توانید آن را به تنهایی یا به همراه نان تست یا نان باگت میل کنید.

نگهداری: سالاد کاردینال را می‌توانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

نکته: برای طعم بهتر، می‌توانید از مرغ گریل شده یا کبابی استفاده کنید.

فوت و فن سالاد کاردینال

برای اینکه سالاد شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از خیارشور خانگی استفاده کنید.

اگر دوست دارید سالاد شما تندتر شود، می‌توانید به سس آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

برای اینکه سالاد شما خوش‌رنگ‌تر شود، می‌توانید به آن کمی جعفری خرد شده اضافه کنید.

برای اینکه سالاد شما مقوی‌تر شود، می‌توانید به آن کمی نخود فرنگی یا ذرت پخته اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.