تزیین پنکیک ساده با موز و شکلات و عسل برای مدرسه و کودک
فوت و فن گل کلم سوخاری و راز خوشمزگی گل کلم سوخاری خوشمزه و خانگی
فوت و فن گل کلم سوخاری فوت و فن گل کلم سوخاری و راز خوشمزگی گل کلم سوخاری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن کباب قفقازی و راز خوشمزگی کباب قفقازی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کباب قفقازی فوت و فن کباب قفقازی و راز خوشمزگی کباب قفقازی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کباب …
فوت و فن آش گوشت و راز خوشمزگی آش گوشت خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش گوشت فوت و فن آش گوشت و راز خوشمزگی آش گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …
تزیین پنکیک ساده
تزیین پنکیک ساده با موز و شکلات و عسل برای مدرسه و کودک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
برای تزیین پنکیک خانگی می توانید از خامه، پودر شکلات و توت فرنگی استفاده کنید .برای این کار خامه را لا به لای پنکیک ها استفاده کنید و روی آن را با توت فرنگی تازه و پودر شکلات تزیین نمایید.
میتوانید از میوه هایی مانند توت فرنگی و موز برای تزیین استفاده کنید که علاوه بر زیبایی وقتی این میوه ها را کنار پنکیک میل کنید مزه فوق العاده ایی دارد.همچنین می توانید از پودر نارگیل، دارچین و لیمو هم استفاده کنید.
از عسل، کره و شکلات آب می توانید برای تزیین استفاده کنید و حتی شما می توانید از پودر قهوه و خیلی چیزهایی که تمایل دارید برای تزیین بهره ببرید.
در تهیه پنکیک می توانید از آب به جای شیر استفاده کنید.فقط این نکته را در نظر داشته باشید که پنکیک وقتی با شیر تهیه می شود خوشمزه تر است.
همچنین می توانید به جای یک لیوان شیر از نصف لیوان آب میوه(آب پرتقال) و نصف لیوان شیر استفاده کنید این کار مزه پنکیک را بی نظیر می کند.
در صورت تمایل می توانید وانیل را از مواد اولیه کنار بگذارید.
اگر از روغن برای تهیه پنکیک استفاده می کنید حتما از روغن کانولا و یا روغن های گیاهی استفاده کنید.
برای اینکه تزیین پنکیک راحت شود و شکل خوبی بگیرد از قالب برای تهیه پنکیک استفاده کنید تا اندازه پنکیک ها یکسان شود.
استفاده از بکینگ پودر در تهیه پنکیک اختیاری است ولی استفاده از آن باعث پف دار شدن پنکیک می شود.
برای اینکه پنکیک به تابه نچسبد از تابه تفلون استفاده کنید.
مدت زمان پخت هر طرف پنکیک به میزان حرارت شعله بستگی دارد ولی به طور حدودی بین ۳۰ ثانیه تا ۶۰ ثانیه زمان لازم است تا یک طرف آن بپزد.
برای اینکه مطمئن شوید یک طرف پنکیک پخته است به حباب های ریزی که روی پنکیک شکل میگیرد توجه کنید اگر بعد از گذشت ۳۰ ثانیه حباب هایی را روی پنکیک دیدید یعنی پنکیک شما پخته است و می توانید طرف دیگر آن را بپزید.
میزان پخت پنکیک سلیقه ای است و بعضی بیشتر روی حرارت نگهداری میکنن تا برشته برشته شود.
هر طرف پنیکیک را فقط یکبار بپزید پس به زمان پخت پنکیک دقت زیادی کنید.
اگر از تابه بزرگ استفاده کنید می توانید همزمان تعداد زیادی پنکیک را آماده کنید.
برای اینکه پنکیک شما بعد از پخت سفت نشود مواد پنکیک را زیاد هم نزنید.
اگر به مایه پنکیک بعد از آماده شدن استراحت دهید نشاسته موجود در آن آرام می شود و پنکیک شما نرم و پف دار می شود.
برای اینکه پنکیک یک صبحانه کامل شود آن را در کنار خامه ، عسل و مربا سرو کنید.