عکس پروفایل رمضان ساده و شیک با جملات معنوی و جذاب
مدل بلوز مجلسی دخترانه کوتاه و بلند طرحدار و ساده جذاب و لاکچری مدروز
مدل بلوز مجلسی دخترانه مدل بلوز مجلسی دخترانه کوتاه و بلند طرحدار و ساده جذاب و لاکچری مدروز در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در دنیای مد …
مدل پیراهن پلیسه کوتاه + اگه پیراهن پلیسه دوست داری این مطلب رو از دست نده
مدل پیراهن پلیسه کوتاه مدل پیراهن پلیسه کوتاه + اگه پیراهن پلیسه دوست داری این مطلب رو از دست نده در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. درست …
مدل روسری زنانه شیک قواره بزرگ و کوچک با طرح های ساده و جذاب خانومانه
مدل روسری زنانه شیک مدل روسری زنانه شیک قواره بزرگ و کوچک با طرح های ساده و جذاب خانومانه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. انواع روسری …
عکس پروفایل رمضان
عکس پروفایل رمضان ساده و شیک با جملات معنوی و جذاب در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
” عکس پروفایل ماه رمضان ” رَمَضان یا رَمَضانُ المُبارَک نهمین ماه قمری که روزه در آن بر مسلمانان، واجب است. همان طور که خدمتتان عرض کردیم ما برای شما همراهان عزیز در این مطلب انواع طرح های مدل عکس پروفایل ماه رمضان فراهم اورده ایم.
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مهم است که بتوانیم عکس نوشته های بسیار زیبا را در فضای مجازی به اشتراک بگذاریم تا این فضا نیز حالت روحانی به خود بگیرد. به همین دلیل در این قسمت عکس نوشته های ماه رمضان و عکس های پروفایل ماه رمضان را آماده کرده ایم که به مناسبت فرا رسیدن ماه رمضان می توانید این عکس های زیبای بدون متن و متن دار معنوی را بر روی پروفایل خود قرار دهید.
ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت الهی و ماه خدای عزوجل است که حسنات در آن دو برابر می شود و بدیها و سئیات زدوده می گردد. در این ماه مبارک خداوند سفره ای به وسعت تمام آسمان ها و زمین می گستراند و بندگانش را به سوی خود فرا می خواند، بندگن مخلص و سرشار از عشق الهی بر سر سفره اش می نشینند و یک ماه را مهمان خدا هستند و چه لذتی برای بندگان بالاتر از این که با معبود خویش هم نشین باشند.
امسال نیز خدا را شاکریم که بار دیگر موهبت و الطاف بی کران خود از آن ما کرد تا دوباره این ماه پر برکت و پر فضیلت را درک نماییم و بر سر سفره مهمانی آن بنشینیم.
اولین ویژگی و امتیاز ماه مبارک رمضان، نزول قرآن کریم بر قلب نازنین پیامبر خدا (ص) برای نجات و هدایت انسانها در این ماه پربرکت است چنانکه خدای سبحان میفرماید: «ماه رمضان، ماهی است که قرآن به عنوان راهنمایی مردم و نشانههای هدایت و فرق میان حق و باطل در آن، نازل شده است.» (بقره/۱۸۵) در آیه دیگر میفرماید: «ما قرآن را در شب مبارک فرو فرستادیم.» (دخان/۲)
دومین ویژگی که باعث فضیلت ماه مبارک رمضان شده است، قرارگرفتن شب قدر و تعیین سرنوشت، در این ماه نورانی است. چنانکه در سوره قدر میخوانیم: «ما آن]قرآن [ را، در شب قدر، نازل کردیم؛ و تو، چه میدانی شب قدر چیست؟ شب قدر]در مقام و مرتبه [ از هزار ماه، بهتر و بالاتر است. ظاهراً مراد از قدر، تقدیر و تعیین و اندازه گیری است، خدای تعالی در آن شب، حوادث یکسال]از آن شب تا شب قدر سال آینده را تقدیر مینماید، زنگی و مرگ، رزق، سعادت و شقاوت و چیزهایی از این قبیل را مقدر میسازد. (تفسیر المیزان ذیل آیه)
نزول قرآن، وقوع شب قدر، نزول ملائکه و روح، تقدیر سرنوشت و… هرکدام مائدههای آسمانی و غذاهای معنوی است و سبب شده ماه مبارک رمضان، به عنوان ماه ضیافت و میهمانی الهی، نامگذاری شود، لذا پیامبر اکرم (ص) در آستانه ماه مبارک رمضان، این گونه میفرماید: «ای مردم! ماه با برکت و رحمت و آمرزش، به شما روی آورده است، این ماه، نزد خدا بهترین ماه است و روزهایش، بهترین روزها و شب هایش، بهترین شب ها، و ساعاتش بهترین ساعات. دراین ماه، شما به میهمانی خدا، دعوت شده اید و در زمزه بهرهمندان از کرامت خداوند، قرارگرفته اید. دراین ماه نفسهای شما، تسبیح خداست، و خواب شما، عبادت است و اعمال شما، پذیرفته، و دعایتان به اجابت میرسد.» (المصباح کفعمی/ص ۳۳۶)
در زندگی دنیا اگر روزی، انسان به میهمانی، دعوت شود، دعوت شدگان با توجه به مقام و موقعیت صاحب خانه و میزبان و با درنظر داشتن میهمانان دیگر، خود را برای شرکت در میهمانی، آماده میکنند، اگر صاحب خانه و میزبان، شخصیت معتبر اجتماعی داشته باشد، میهمانان با وقار، هیئت و هیبت خاصی، وارد مجلس شده و در طول جلسه و جریان میهمانی نیز باتوجه به شخصیت میزبان و بزرگان دیگری که در جلسه حضور دارند، در نشست و برخاست، غذا خوردن و صحبت کردن، دقت به خرج میدهند تا با حرکات اضافی، صحبتهای بی مورد و… باعث مضحکه دیگران قرار نگیرند.
پیامبر (ص) خطاب به جابر میفرماید: «ای جابر! در ماه رمضان، هر کسی، روز آن را روزه بدارد و جزئی از شبش را به عبادت بپردازد، و شکم و شرمگاه خویش را، پاک نگه دارد، و زبانش را حفظ کند، همان طوری که از این ماه، خارج میشود از گناهان خویش خارج میشود. جابر عرض کرد:ای رسول خدا! این حدیث، چه زیباست! رسول خدا فرمود: و رعایت شروط آن، چه سخت است!» (کافی/۴/۷۸)
مام سجاد (ع) در دعای خود، هنگام حلول ماه مبارک رمضان، این گونه مناجات میکند: «به وسیله روزه این ماه، یاریمان ده؛ تا اندام خود را، از معاصی تو، نگه داریم و آنها را به اعمالی واداریم که خشنودی تو را فراهم میآورد، تا با گوش هایمان، سخنان بیهوده نشنویم و با چشمانمان به دیدن چیزهای لهو نشتابیم و دستانمان را به سوی حرام، نگشاییم و با پاهایمان به سوی آنچه منع شده، ره نسپاریم
و با شکم هایمان، جز آنچه را، تو حلال کرده ای، در خود جای ندهیم و زبان هایمان، جز به آنچه، تو خبر دادهای و بیان فرموده ای، گویا نشود، و رنج نکشیم، جز برای آنچه به پاداش تو، نزدیک میکند و به جا نیاوریم، مگر چیزی را که از کیفر تو، نگه میدارد.» (صحیفه سجادیه/دعای ۴۴)
آنچه از مجموع احادیث و روایات به دست میآید، این است که انسان روزه دار برای بهرهمند شدن از غفران و رحمت خداوند و استفاده بهتر از ضیافت الهی، علاوه بر خودداری و امساک از خوردن و آشامیدن و دوری از اموری که روزه را باطل میکند، امور دیگری را نیز باید رعایت نماید، تا بتواند در زمره روزه داران واقعی قرار گیرد؛
چشم، گوش، زبان، دست و پا و سایر اعضای خود را از ارتکاب به گناه حفظ کند و در چارچوب موازین شرعی، از نعمتهای بزرگ خدا استفاده کند.روزه، خودداری از انجام برخی کارها از جمله خوردن و آشامیدن از اذان صبح تا اذان مغرب است. دستور روزه گرفتن در ماه رمضان و بسیاری از احکام مربوط به آن در سوره بقره آمده است. وجوب روزه ماه رمضان را از ضروریات دین و منکر آن را مرتد دانستهاند.
شیعیان شب قدر را یکی از شبهای ۱۹، ۲۱ و یا ۲۳ این ماه است و احتمال شب قدر بودن شب ۲۳ رمضان را بیشتر دانستهاند. اهلسنت بر شب ۲۷ رمضان برای شب قدر بودن تاکید بیشتری دارند.شیعیان شب قدر را یکی از شبهای ۱۹، ۲۱ و یا ۲۳ این ماه است و احتمال شب قدر بودن شب ۲۳ رمضان را بیشتر دانستهاند. اهلسنت بر شب ۲۷ رمضان برای شب قدر بودن تاکید بیشتری دارند. شیعیان هر ساله در مساجد، تکیهها، حرم امامان یا امامزادگان، حسینیهها یا خانههای خود مراسم و اعمال شب قدر را به جا میآورند و از شب تا سحرگاه به احیا (شبزندهداری) و عبادت میپردازند.
معنی جمله زیر در ماه رمضان کامل معنا میشود ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد . . . ماه بخشش گناهان بر شما مبارک.کوله بار را بسته ایم و عازم سفر شده ایم سفری یک ماهه و اما توشه ای برخواهیم چید ابدی باشد که در این ماه رستگار شویم
عازم یک سفرم، سفری دور به جایی نزدیک، سفری از خود من تا به خودم، مدتی هست نگاهم به تماشای خداست و امیدم به خداوندی اوست… فرا رسیدن ماه رمضان، ماه بارش باران رحمت الهی مبارک
ماه صیام، ماه خداوند ذوالعطی است / ماه وفور فیض و کرامات کبریاست ماه صعود روح به اوج فضیلت است / ماه نزول مائده رحمت خداست . . .
برخی از حوادث و رویدادهای مهم ماه رمضان: * وفات حضرت خدیجه (س) در دهم رمضان سال دهم بعثت. * ولادت امام حسن مجتبی (ع) نیمه رمضان سال دوم هجرت. * جنگ بدر در سال دوم هجرت. * فتح مکه در سال هشتم هجرت. * مراسم عقد اخوت و پیمان برادری میان مسلمان، و ایجاد اخوت اسلامی بین پیامبر(ص) و امام علی (ع).* بیعت مردم به ولایتعهدی امام رضا (ع) در سال ۲۰۱ قمری. * ضربت خوردن و شهادت حضرت علی (ع) * مسلمانان پس از روزهگرفتن در ایام ماه رمضان روز اول ماه شوال را عید میگیرند که این عید بزرگ عید فطر نام دارد.