فوت و فن شربت به لیمو و راز خوشمزگی شربت به لیمو خانگی
فوت و فن مربای بالنگ و راز خوشمزگی مربای بالنگ خوشمزه و خانگی
فوت و فن مربای بالنگ فوت و فن مربای بالنگ و راز خوشمزگی مربای بالنگ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای بالنگ، یکی از …
فوت و فن آش ترش مازندران و راز خوشمزگی آش ترش مازندران خانگی
فوت و فن آش ترش مازندران فوت و فن آش ترش مازندران و راز خوشمزگی آش ترش مازندران خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش ترش کی …
فوت و فن ژله و راز خوشمزگی ژله و نکات تهیه ژله خوشمزه برای مهمانی
فوت و فن ژله فوت و فن ژله و راز خوشمزگی ژله و نکات تهیه ژله خوشمزه برای مهمانی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در حال حاضر، …
فوت و فن شربت به لیمو
فوت و فن شربت به لیمو و راز خوشمزگی شربت به لیمو خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شربت بهلیمو از جمله نوشیدنیهای ضد عطش تابستانی محسوب میشود. «بهلیمو» یک نوع گیاه دارویی خاص با عطری مشابه «لیمو» است که دارای مزایای فراوانی برای سلامتی بدن میباشد و معمولاً به صورت دمنوش مصرف میگردد. بسیاری از افراد ممکن است روش تهیه شربت بهلیمو را نشناسند و اشتباها با ترکیبی از تکههای لیموترش در نظر بگیرند، اما بهلیمو یک گونه متفاوت و با ویژگیهای خود میباشد. شما میتوانید این نوشیدنی خنککننده را هم با بهلیمو و هم به تنهایی تهیه نمایید.
مواد لازم برای تهیه شربت به لیمو
آب: ۱/۵ لیوان فرانسوی دستهدار
شکر: ۱/۵ لیوان فرانسوی دستهدار
برگ به لیموی تازه: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
روش تهیه شربت به لیمو
در مراحل آمادهسازی شربت بهلیمو خانگی، باید آب و شکر را در یک قابلمه قرار داده و آن را بر روی شعله متوسط گاز قرار دهید. هر گاه آب به جوش آمد، فوراً شعله گاز را خاموش کنید.
بلافاصله پس از اینکه شعله گاز خاموش شد، باید برگهای تازه به لیمو را به شربت اضافه کنید. سپس درب قابلمه را بر روی آن بگذارید و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه دم بکشد.
در مرحله بعدی از تهیه شربت بهلیمو خانگی، از یک الک توری استفاده کرده و شربت را از برگهای به لیمو جدا کنید. برای این کار، ظرف خشک و تمیزی زیر توری قرار دهید و شربت را در آن بریزید تا برگهای به لیمو از آن جدا شوند.
بعد از آماده شدن شربت، اجازه دهید به طور کامل خنک شود. سپس میتوانید آن را در یک ظرف خشک و تمیز بریزید، درب آن را محکم کنید و در یخچال قرار دهید. برای تهیه نوشیدنی، میتوانید ۱ تا ۲ قاشق شربت را در لیوان بریزید و بقیه آن را با آب سرد پر کنید. برای افزودن طعم و عطر بهتر به نوشیدنی، مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید.
این شربت علاوه بر استفاده به عنوان نوشیدنی، برای شیرینسازی چای و دمنوشهای مختلف هم مناسب است.
فوت و فن شربت به لیمو
اگر تمایل دارید، در طرز تهیه شربت خوشمزه و مجلسی به روش سنتی، به جای آب، از به تره برای تهیه شربت استفاده کنید.
در صورت عدم دسترسی به آبمیوهگیر، میتوانید به تره را رنده کنید و سپس از صافی عبور دهید.
در طرز تهیه شربت خوشمزه و مجلسی با بهار نارنج و زعفران، مقداری زعفران و عرق بهار نارنج یا گلبرگهای بهار نارنج را به شربت اضافه کنید.
برای درست کردن شربت خوشمزه و مجلسی، بهتر است از آب لیموترش تازه به جای آبلیموهای صنعتی استفاده کنید تا شربت شما طعم بهتری داشته باشد.
طرز تهیه شربت خوشمزه و مجلسی با برگهای خشک تا حدی مشابه روش تهیه آن با برگهای تازه است. برای این کار باید به تره خشک به جای برگهای تازه از این گیاه در شربت استفاده کنید.