; فوت و فن کبه و راز خوشمزگی کبه خوشمزه و خانگی درجه یک - موسوی ها
فوت و فن شنیسل گوشت و راز خوشمزگی شنیسل گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن شنیسل گوشت و راز خوشمزگی شنیسل گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن شنیسل گوشت فوت و فن شنیسل گوشت و راز خوشمزگی شنیسل گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با شنیسل …

فوت و فن کوکوی لوبیا چشم بلبلی و راز خوشمزگی کوکوی لوبیا چشم بلبلی خانگی

فوت و فن کوکوی لوبیا چشم بلبلی و راز خوشمزگی کوکوی لوبیا چشم بلبلی خانگی

فوت و فن کوکوی لوبیا چشم بلبلی فوت و فن کوکوی لوبیا چشم بلبلی و راز خوشمزگی کوکوی لوبیا چشم بلبلی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …

فوت و فن پنیر لیقوان و راز خوشمزگی پنیر لیقوان خوشمزه و خانگی

فوت و فن پنیر لیقوان و راز خوشمزگی پنیر لیقوان خوشمزه و خانگی

فوت و فن پنیر لیقوان فوت و فن پنیر لیقوان و راز خوشمزگی پنیر لیقوان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. معمولاً وقتی به اسرار …

فوت و فن کبه

کبه عربی نی نی سایت طرز تهیه کبه عربی مجلسی طرز تهیه کبه خوزستانی طرز تهیه کبه کردی طرز تهیه کبه ایلامی طرز تهیه کبه ساده کبه برنجی عراقی طرز تهیه کبه لبنانی

فوت و فن کبه و راز خوشمزگی کبه خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کبه یا کپه، غذای خوش طعم و پرطرفداری در آشپزی عرب است که بیشتر در کشورهایی چون لبنان و عراق رایج است. این غذا در نگاه اول شباهت‌هایی به سمبوسه گوشتی دارد، ولی تفاوت‌های بارزی نیز دارد. برخلاف سمبوسه که گوشت درون خمیر مخصوص پیچیده می‌شود، کبه درون لایه‌ای از برنج قرار می‌گیرد. همچنین، شکل سمبوسه معمولاً مثلثی است، در حالی که کبه بیشتر به شکل دایره‌ای یا کروی است. مواد اولیه اصلی برای تهیه کبه عبارتند از گوشت، سیب‌زمینی و انواع سبزیجات معطر، ولی این مواد قابل تغییر بر اساس ذائقه شخصی هستند.

یکی از جنبه‌های کاربردی کبه این است که می‌توان پس از پخت، آن را تا ۱ تا ۲ ماه در فریزر نگهداری کرد و در زمان‌های دلخواه مصرف نمود. کبه در انواع متنوعی مانند کبه برنجی، کبه بلغوری یا کبه سیب‌زمینی تهیه می‌شود. این غذا ظاهری زیبا و دلچسب داشته و با وجود اینکه جزء غذاهای سرخ‌شده محسوب می‌شود، اما از روغن به میزان کمی استفاده می‌کند.

مواد لازم برای تهیه کبه برنج

برنج نیم دانه خام ۳ پیمانه

گوشت گوساله بدون استخوان ریز ریز شده نیم کیلو

پیاز بزرگ ۳ عدد

کشمش ۲۵۰ گرم

گردو ریز شده یک لیوان

جعفری خرد شده نیم کیلو

خلال بادام یک لیوان

تخم مرغ ۶ عدد

زردچوبه و نمک به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

روش تهیه کبه برنج

ابتدا برنج نیم دانه ایرانی را چندین مرتبه بشویید و برای حدود ۱۲ ساعت، مثلاً از شب تا صبح، در آب خیسانده نگه دارید.

پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآیند.

گوشت گوساله را به قطعات ریز تقسیم کرده، بشویید و پس از خشک شدن، آن را در میان پیازهای سرخ شده بپزید. خلال بادام و گردوی خرد شده را به گوشت اضافه کرده و کشمش شسته شده را به آرامی به مخلوط گوشت و پیاز بیفزایید.

هنگام تفت دادن کشمش‌ها، مراقب باشید که در روغن زیاد سرخ نشوند تا ترکیدگی کشمش‌ها پیش نیاید.

کمی نمک و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید و در نهایت، جعفری خرد شده را به آن بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.

برنج خیس خورده را داخل قابلمه ریخته و به شکل کته بپزید. ابتدا برنج را بریزید و کمی نمک اضافه کنید، اما به هیچ وجه به برنج روغن اضافه نکنید.

زمانی که برنج جوشید و به مرحله دم کشیده شد، برنج زرد رنگ دم کشیده را در یک سینی بزرگ بریزید و اجازه دهید خنک شود.

برای تهیه کبه، ترجیحاً از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنید زیرا به طعم و عطر کبه کیفیت بهتری می‌بخشد.

برنج کمی گرم را می‌توانید با دستگاه غذاساز چرخانید، اما بهتر است با دست ورز دهید.

سپس، برنج را در سینی خوب ورز دهید و مقداری برنج به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست فشار دهید. مواد داخل برنج را به اندازه چشمی یا با یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و مراقب باشید که مواد بیش از حد درون برنج نباشند تا در هنگام سرخ کردن به بیرون نزنند و روغن را خراب نکنند. برنج حاوی مواد را به آرامی جمع کنید و ورز دهید تا به شکل گرد و کشیده درآید. برای جلوگیری از چسبیدن برنج به دست، کف دستتان را با آب خیس نگه دارید.

در صورت تمایل به تهیه کبه‌ها به روش حرفه‌ای، آن‌ها را با دست ورز دهید. کبه‌های آماده را کنار بگذارید و یک ماهی‌تابه را با روغن پر کنید. تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای جداگانه شکسته و خوب هم بزنید، سپس کبه‌ها را درون تخم مرغ‌ها فرو ببرید و در روغن داغ سرخ کنید. هنگام برگرداندن کبه‌ها احتیاط کنید تا سوراخ نشوند و مواد داخل آن‌ها به بیرون نریزد.

پس از سرخ شدن کبه‌ها، آن‌ها را روی جعفری‌های تازه بریزید.

مواد لازم برای تهیه کبه بلغور

گوشت چرخ کرده گوساله ۱۰۰۰ گرم

بلغور گندم ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم

پودر زیره سبز یک چهارم قاشق چایخوری

پیاز متوسط دو عدد

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

روغن مایع سرخ کردنی به اندازه لازم

روش تهیه کبه بلغور

ابتدا، بلغور گندم را نیم ساعت در آب سرد خیسانده، سپس بشویید و بگذارید تا آب آن کاملاً جدا شود.

در مرحله دوم، یک پیاز را ریز خرد کرده و در ظرف مورد نظر خود تفت دهید. همزمان، گوشت چرخ‌کرده را به پیاز داغ اضافه کنید و به خوبی سرخ نمایید. نمک، فلفل، پودر زیره و جوز هندی را نیز بیفزایید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. پس از تغییر رنگ گوشت، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید سرد شود.

سپس، بخش کوچکی از بلغور را به شکل گلوله درآورید و در کف دستتان حفره‌ای ایجاد کنید. مواد گوشتی مخلوط شده را درون حفره بریزید و با دقت آن را ببندید و در دستتان شکل دهید.

در نهایت، کبه‌ها را تک تک در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید. وقتی به رنگ طلایی تیره درآیند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و در دیس بچینید.

کبه‌ها را می‌توانید آماده کرده و بدون سرخ کردن در فریزر نگهداری کنید. وقتی نیاز پیدا کردید، آن‌ها را از فریزر خارج کرده و سپس سرخ کنید. این روش به شما اجازه می‌دهد کبه‌ها را تا سه ماه نگهداری کنید.

چرا کبه وا می رود

هنگام قرار دادن کبه در روغن داغ، برای جلوگیری از ترک خوردن، روغن را به آرامی روی کبه‌ها بریزید. هنگام ورز دادن دستان، کنار خود یک کاسه آب داشته باشید و دست‌های خود را مرطوب نگه دارید.

برای سرخ کردن کبه‌ها، استفاده از ماهیتابه تفلون توصیه می‌شود تا اطمینان حاصل شود که کبه‌ها به ظرف نچسبند. همچنین مراقب باشید که کبه‌ها در هنگام سرخ شدن در ماهیتابه به یکدیگر نچسبند و فاصله مناسبی بین آن‌ها باشد. در صورت تمایل، می‌توانید برای سرخ کردن از سرخ‌کن استفاده کنید.

اگر می‌خواهید برنج در کبه وا نرود، یک تخم‌مرغ به آن اضافه کنید تا چسبندگی برنج افزایش یابد. برای جلوگیری از وا رفتن برنج، برنج نیم‌دانه را از شب قبل خیس کنید و در زمان پخت دو بند انگشت آب به آن اضافه کنید تا بافت برنج نرم‌تر شود.

فوت و فن کبه بلغور

قبل از سرخ کردن کبه‌ها، آنها را در تخم‌مرغ هم زده غلتانیده و سپس در روغن بسرخ کنید. در طول سرخ کردن، حرارت را پایین نگه دارید تا رنگ کبه‌ها تغییر نکند و نسوزند. مواد گوشتی باید بدون روغن اضافی باشند و خمیر را به خوبی محکم کنید تا باز نشود. اگر مخلوط برنج و سیب‌زمینی بیش از حد شل بود، مقداری آرد اضافه کنید.

در صورت ترجیح طعم شیرین، هنگام اضافه کردن سبزیجات خرد شده به مواد، می‌توانید مقداری کشمش اضافه کرده و تفت دهید. کبه را می‌توانید برای مدت طولانی در فریزر نگه‌داری کنید. برای جلوگیری از چسبیدن کبه‌ها به یکدیگر، آنها را در سینی بچینید و برای مدتی در یخچال قرار دهید، سپس در کیسه فریزر یا ظرف محکم قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید. استفاده از سرخ‌کن برای سرخ کردن کبه‌ها نیز امکان‌پذیر است. در صورت داشتن رژیم غذایی گیاه‌خوارانه، کبه را می‌توانید بدون گوشت و کاملاً گیاهی تهیه کنید.

کبه غذایی با ارزش غذایی بالا و انرژی‌زا است که طرفداران زیادی دارد. برای فریز کردن کبه‌ها، آنها را در سینی چیده و بین آنها نایلون قرار دهید. پس از چند ساعت در فریزر، آنها را بیرون آورده و در کیسه فریزر بگذارید. کبه‌ها را در کشوهای فریزر نگهداری کنید و قبل از سرخ کردن، نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید (حتی اگر نیمه منجمد باشند). برای تهیه کبه، تعداد مصرف‌کنندگان نیاز به تغییر در مقادیر مواد اولیه دارد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.