تزیین برنج با زعفران و زرشک و مرغ (مجلسی با خلال پسته)
مدل کت و دامن مجلسی دخترانه و زنانه با طرح های فوق العاده لاکچری و جذاب
مدل کت و دامن مجلسی مدل کت و دامن مجلسی دخترانه و زنانه با طرح های فوق العاده لاکچری و جذاب در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل لباس مجلسی استین دار بلند 2024 تزیین شده با کار دست
مدل لباس مجلسی استین دار بلند مدل لباس مجلسی استین دار بلند ۲۰۲۴ تزیین شده با کار دست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مدل لباس مجلسی …
مدل مانتو برای عید + تخصصی ترین مطلب برای انتخاب مانتو برای عید امسال
مدل مانتو برای عید مدل مانتو برای عید + تخصصی ترین مطلب برای انتخاب مانتو برای عید امسال در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خانمهای قد بلند: …
تزیین برنج با زعفران
تزیین برنج با زعفران و زرشک و مرغ (مجلسی با خلال پسته) در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
روش صحیح دم کردن زعفران برای برنج می تواند در رنگ و عطر برنج تاثیر به سزایی بگذارد. بنابراین اکثر بانوان با سلیقه سعی می کنند با استفاده از بهترین روش ها رنگ و عطری ماندگار به برنج خود بدهند. رنگ و عطر برنج علاوه بر زیبایی می تواند میل خوردن آن را نیز بیشتر کند. شما می توانید با رعایت چندین نکته زعفرانی خوشرنگ برای برنج خود دم کنید.
از جمله نکات کلیدی که برای دم کردن زعفران برای برنج باید به آن توجه کنیم این است که، زعفرانی مورد استفاده برای دم کردن بهتر است با هاون سنگی پودر شود و همچنین تا حد امکان سعی کنیم هنگام پودر کردن زعفران محیط مورد نظر مرطوب نباشد. چون هرگونه رطوبت باعث می شود که زعفران ها به خوبی پودر نشود.
ساییدن زعفران با هاون فلزی و برنجی باعث سوختن آن می شود و همین امر رابطه مستقیم با میزان رنگ دهی آن دارد. گذشته از همه این چیزها کیفیت زعفران خریداری شده نیز می تواند بر رنگ و عطر آن تاثیر بگذارد. بنابراین سعی کنید این محصول را از برند های معتبر که سال ها تجربه کافی در این زمینه دارند خریداری کنید.
بهترین روش دم کردن زعفران برای برنج
زعفران اگر به درستی دم شود می تواند بیشترین میزان رنگ دهی را داشته باشد. اکثر خانم های با سلیقه که به دنبال نکات خانه داری هستند، سعی می کنند نکات کلیدی دم کردن زعفران برای برنج را یاد بگیرند. دم کردن زعفران برای برنج به روش های مختلفی انجام می شود که بسته به شرایط شما می توانید از یکی از این روش ها استفاده کنید.
روش اول: دم کردن به همراه آب جوش
اولین روش این است که مقداری زعفران پودر شده را به همراه آب جوش در داخل یک استکان کوچک داخل ظرف برنج بگذاریم تا همزمان با دم کشیدن برنج، زعفران نیز دم بکشد. در این روش همزمان با دم کشیدن زعفران عطر خوب آن به برنج منتقل می شود.
روش دوم: دم کردن مانند چای
در روش دیگر می توانید زعفران را مانند چایی دم کنید و از رنگ و عطر آن برای رنگ دهی به برنج استفاده کنید. در این روش بهتر است زعفران را بر روی بخار آب و یا شعله ملایم قرار دهیم تا به خوبی دم بکشد.
روش سوم:دم کردن زعفران با یخ
روش دیگری نیز وجود دارد، که باعث بیشترین میزان رنگ دهی زعفران شده می شود و آن دم کردن زعفران با یخ می باشد.
در روش دم کردن زعفران با یخ پودر ساییده شده زعفران را به همراه چند تکه یخ در دمای محیط قرار می دهند تا یخ ها در دمای محیط ذوب شوند. در این روش مشاهده می کنیم که زعفران بیشترین میزان رنگ دهی را از خود نشان می دهد. اگر زمان رنگ دهی برای شما حائز اهمیت می باشد می توانید زعفران را در آب جوش بریزید و همزمان چند تکه یخ نیز به آن اضافه کنید این شوک وارد شده به زعفران باعث می شود بیشترین رنگ دهی را از خود نشان دهد.
هنگام خرید زعفران باید به این نکته توجه داشته باشید که زعفران خریداری شده فاقد رنگ و مواد افزودنی باشد. همچنین تمامی مجوزهای بهداشتی را داشته باشد تا بتوان با اطمینان کافی از آن استفاده کرد. محصول ما تمامی این خصوصیات را دارا می باشد و این نشان از کیفیت بالای آن می باشد.
برای تزیین برنج به صورت قالبی، می توان از قالب های ژلهای که در بازار موجود است استفاده کرد. برای این منظور، برنج زعفرانی و ساده را به صورت لایهای در قالب ریخته و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا به شکل قالب درآید. پس از برگرداندن قالب، برنج دو رنگ و زیبایی خواهید داشت که می توانید آن را به دلخواه تزیین کنید.
همان طور که گفته شد زعفران یکی از گیاهان انرژی زا و مقوی می باشد که موارد مصرف مختلفی دارد. زعفران را می توان به روش های مختلف مورد استفاده قرار داد. زعفران سرشار از انواع ویتامین ها، پروتئین ها، آنتی اکسیدان ها و … می باشد.
از دیگر خواص و ویژگی های این گیاه می توان به درمان بسیاری از بیماری ها مانند ترمیم سلول های بدن، درمان بیماری های قلبی عروقی، درمان مشکلات گوارشی، درمان مشکلات تنفسی، درمان مشکلات پوستی، درمان کم خونی، بهبود بینایی و رفع مشکلات چشم اشاره کرد.
یکی از خواص این نوع ماده غذایی می توان به خاصیت ضد التهابی آن اشاره کرد، در نتیجه از این نوع گیاه می توان از آن به عنوان درمان کننده التهاب های ناشی از انواع زخم ها اشاره کرد. افزایش سیستم ایمنی بدن از دیگر خواص زعفران می باشد.
موارد مصرف زعفران
از موارد مصرف زعفران ها می توان به استفاده از آن ها به عنوان ادویه ها، طعم دهنده انواع غذا ها، تهیه انواع شربت ها و نوشیدنی ها، استفاده از آن به عنوان رنگ دهی در بسیاری از رنگ مو های طبیعی، استفاده از آن به عنوان درمان کننده بسیاری از بیماری ها و … اشاره کرد.
ترفند هایی برای خوش رنگ تر شدن زعفران
ترفند های مختلفی جهت خوش رنگ تر شدن زعفران وجود دارد که در زیر بیان می کنیم.
دم کردن زعفران با استفاده از یخ
یکی از بهترین روش ها برای خوش رنگ تر شدن زعفران استفاده از قطعه های یخ می باشد. برای انجام این کار در ابتدا باید زعفران مصرفی را به صورت پودر تبدیل کرد. روش های مختلفی جهت پودر کردن زعفران ها وجود دارد. حال تنها کافی است قطعه های یخ را داخل ظرفی بریزید و سپس زعفران های پودر شده را به آن اضافه کنید.
دم کردن زعفران با استفاده از آب داغ
یکی دیگر از روش های موثر در خوش رنگ تر شدن زعفران ها، استفاده از آب داغ می باشد. برای انجام این روش تنها کافی است مقداری از زعفران های ساییده شده و یا پودر شده را داخل ظرفی درب دار ریخت. ظرف انتخابی بهتر است از جنس شیشه باشد تا رنگ دهی آن بهتر انجام شود.
بعد از این که زعفران پودر شده را داخل ظرف ریختید باید مقداری آب جوشیده داغ را به آن اضافه کنید. توجه کنید که مقدار آب اضافه شده به محتویات داخل ظرف باید با مقدار زعفران مصرفی متناسب باشد. حال درب ظرف مورد نظر را به خوبی بگذارید. ظرف مورد نظر را روی سماور قرار دهید تا با استفاده از حرارت غیر مستقیم به خوبی دم بکشد و به خوبی رنگ دهد.