فوت و فن سالاد خیار و راز خوشمزگی سالاد خیار خوشمزه و خانگی
فوت و فن ترش کباب با مرغ و راز خوشمزگی ترش کباب با مرغ خوشمزه و خانگی
فوت و فن ترش کباب با مرغ فوت و فن ترش کباب با مرغ و راز خوشمزگی ترش کباب با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن دال عدس و راز خوشمزگی دال عدس و نکات پخت دال عدس
فوت و فن دال عدس فوت و فن دال عدس و راز خوشمزگی دال عدس و نکات پخت دال عدس در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دال عدس …
فوت و فن بریلو و راز خوشمزگی بریلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن بریلو فوت و فن بریلو و راز خوشمزگی بریلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بریلو یک نوع ژله براق و …
فوت و فن سالاد خیار
فوت و فن سالاد خیار و راز خوشمزگی سالاد خیار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد خیار یکی از سالادهای ساده، خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل طبع سرد خیار برای فصول گرم سال بسیار مناسب است. این سالاد را میتوان به عنوان پیشغذا، میانوعده و یا در کنار غذاهای گوشتی و پلویی سرو کرد. تنوع در طرز تهیه سالاد خیار بسیار زیاد است و شما میتوانید با توجه به ذائقه خود آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد خیار (۴ نفر)
خیار: ۴ عدد متوسط
پیاز قرمز: ۱ عدد کوچک
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
آبغوره یا آب لیمو ترش: ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
سبزیجات معطر (نعناع، جعفری، شوید، ترخون): به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد خیار
ماست چکیده: ۱ پیمانه
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد خیار
خیارها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای یا نگینی خرد کنید.
پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
گوجه فرنگیها را به صورت نگینی خرد کنید.
سبزیهای معطر را پاک کرده و بشویید. سپس آنها را ریز خرد کنید.
خیار، پیاز، گوجه فرنگی و سبزیهای معطر خرد شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
آبغوره یا آب لیمو ترش، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
برای تهیه سس، ماست چکیده، سس مایونز، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
سس را به مواد سالاد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
سالاد را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و طعم مواد به خورد هم برود.
سالاد خیار را در ظرف مورد نظر بکشید و با سبزیجات معطر و در صورت تمایل با زیتون سیاه و گردو تزیین کنید.
فوت و فن سالاد خیار
برای اینکه سالاد خیار شما ترد و خوشمزه شود، بهتر است از خیارهای تازه و سفت استفاده کنید.
اگر طعم پیاز را دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید یا از پیازچه به جای آن استفاده کنید.
برای اینکه سالاد خیار شما آب نیندازد، بهتر است خیارها را بعد از خرد کردن با کمی نمک مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند. سپس خیارها را آبکشی کرده و به مواد سالاد اضافه کنید.
میتوانید به جای آبغوره یا آب لیمو ترش از سرکه استفاده کنید.
اگر طعم سیر را دوست ندارید، میتوانید آن را از سس حذف کنید.
میتوانید به جای سس مایونز از ماست موسیر یا ماست خامهای استفاده کنید.
میتوانید به سالاد خیار خود مواد دیگری مانند کلم سفید، هویج، فلفل دلمهای، ذرت، نخود فرنگی، لوبیا چیتی و یا کشمش اضافه کنید.
میتوانید سالاد خیار را با نان تست، نان پیتا و یا کراکر سرو کنید.