; فوت و فن چای سرد و راز خوشمزگی چای سرد خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن بابا غنوش و راز خوشمزگی بابا غنوش خوشمزه و خانگی

فوت و فن بابا غنوش و راز خوشمزگی بابا غنوش خوشمزه و خانگی

فوت و فن بابا غنوش فوت و فن بابا غنوش و راز خوشمزگی بابا غنوش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بابا غنوش، غذایی خوش …

فوت و فن نان اهری و راز خوشمزگی نان اهری خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان اهری و راز خوشمزگی نان اهری خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان اهری فوت و فن نان اهری و راز خوشمزگی نان اهری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان اهری، یکی از …

فوت و فن چیپس ذرت و راز خوشمزگی چیپس ذرت خوشمزه و خانگی

فوت و فن چیپس ذرت و راز خوشمزگی چیپس ذرت خوشمزه و خانگی

فوت و فن چیپس ذرت فوت و فن چیپس ذرت و راز خوشمزگی چیپس ذرت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چیپس ذرت، که گاهی …

فوت و فن چای سرد

فوت و فن چای سرد و راز خوشمزگی چای سرد خوشمزه و خانگی

فوت و فن چای سرد و راز خوشمزگی چای سرد خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

چای سرد یک نوشیدنی گوارا و نشاط بخش است که به خصوص در فصل تابستان و روزهای گرم سال طرفداران زیادی دارد. این نوشیدنی که با استفاده از انواع چای مانند چای سیاه، چای سبز یا چای میوه‌ای تهیه می‌شود، با طعم منحصر به فرد و رایحه دلپذیر خود، می‌تواند تشنگی شما را برطرف کرده و احساس خنکی و آرامش را به شما هدیه دهد. چای سرد را می‌توان به همراه یخ، لیمو ترش، نعناع و یا سایر مخلفات دلخواه سرو کرد و از طعم فوق‌العاده آن در کنار خانواده و دوستان لذت برد. این نوشیدنی به دلیل داشتن چای، می‌تواند به افزایش تمرکز و هوشیاری کمک کند و همچنین به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای، به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌ها کمک کند. علاوه بر این، با اضافه کردن میوه‌های تازه به چای سرد، می‌توان ارزش غذایی آن را افزایش داد و از ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در آنها بهره مند شد.

مواد اولیه چای سرد (برای ۴ نفر)

چای سیاه یا سبز: ۴ قاشق غذاخوری (یا ۴ عدد چای کیسه‌ای)

آب جوش: ۱ لیتر

شکر یا عسل: به مقدار لازم

لیمو ترش: ۲ عدد

نعناع تازه: چند برگ

یخ: به مقدار لازم

طرز تهیه چای سرد

ابتدا چای را در آب جوش دم کرده و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید. سپس چای را از صافی رد کرده و شکر یا عسل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود. لیمو ترش را به صورت حلقه‌ای برش دهید و به همراه نعناع تازه به چای اضافه کنید. چای سرد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. سپس آن را در لیوان‌های مورد نظر ریخته و به همراه یخ سرو کنید.

فوت و فن چای سرد

برای طعم بهتر می‌توانید از چای با کیفیت استفاده کنید.

می‌توانید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفاده کنید.

می‌توانید برای طعم و عطر بیشتر، از انواع میوه‌های تازه مانند هلو، توت فرنگی و یا آناناس در چای سرد استفاده کنید.

برای تزیین می‌توانید از برگ نعناع و یا حلقه‌های لیمو ترش استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید چای سرد را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و تا چند روز بعد نیز میل کنید.

می‌توانید چای سرد را به عنوان پایه برای تهیه انواع نوشیدنی‌های مختلف مانند چای لیمو، چای هلو و یا چای نعناع استفاده کنید.

چند خاصیت مهم چای سرد

چای موجود در این نوشیدنی می‌تواند به افزایش تمرکز و هوشیاری کمک کند.

چای حاوی آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌ها کمک کند.

لیمو ترش موجود در این نوشیدنی منبع خوبی از ویتامین C است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 آذر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.