; فوت و فن تارت تن ماهی و راز خوشمزگی تارت تن ماهی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن سالاد کاهو و هویج و راز خوشمزگی سالاد کاهو و هویج

فوت و فن سالاد کاهو و هویج و راز خوشمزگی سالاد کاهو و هویج

فوت و فن سالاد کاهو و هویج فوت و فن سالاد کاهو و هویج و راز خوشمزگی سالاد کاهو و هویج در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد …

فوت و فن خورش گل کلم و راز خوشمزگی خورش گل کلم خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش گل کلم و راز خوشمزگی خورش گل کلم خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش گل کلم فوت و فن خورش گل کلم و راز خوشمزگی خورش گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن حاجی بادام و راز خوشمزگی حاجی بادام خوشمزه و خانگی

فوت و فن حاجی بادام و راز خوشمزگی حاجی بادام خوشمزه و خانگی

فوت و فن حاجی بادام فوت و فن حاجی بادام و راز خوشمزگی حاجی بادام خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از دل‌پذیرترین شیرینی‌های …

فوت و فن تارت تن ماهی

فوت و فن تارت تن ماهی و راز خوشمزگی تارت تن ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن تارت تن ماهی و راز خوشمزگی تارت تن ماهی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

تارت تن ماهی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که با ترکیب خمیر ترد و مایه تن ماهی تهیه می‌شود. این غذا که به دلیل طعم لذیذ و ظاهر زیبای خود در بین مردم بسیار محبوب است، می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو شود. تارت تن ماهی از یک لایه خمیر ترد که با مایه تن ماهی، پیاز، فلفل دلمه ای و ادویه‌های مختلف پر شده است، تهیه می‌شود. این غذا به دلیل داشتن تن ماهی، منبع خوبی از پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامتی قلب و عروق و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید هستند. همچنین، تارت تن ماهی به دلیل داشتن سبزیجات مانند پیاز و فلفل دلمه ای، منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برای سلامتی بدن ضروری هستند. تارت تن ماهی را می‌توان به صورت گرم یا سرد سرو کرد و در تهیه آن می‌توان از انواع خمیرها مانند خمیر هزارلا و خمیر پایه تارت استفاده کرد. این غذا در مناطق مختلف با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود و ممکن است در هر منطقه با نام متفاوتی شناخته شود.

مواد اولیه تارت تن ماهی

برای خمیر:

آرد: ۲۵۰ گرم

کره سرد: ۱۲۵ گرم، خرد شده

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

نمک: ۱ قاشق چایخوری

آب سرد: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

برای مایه تارت:

تن ماهی: ۲ قوطی، روغن آن گرفته شود

پیاز: ۱ عدد کوچک، خرد شده

فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک، خرد شده

ذرت: نصف پیمانه

سیر: ۱ حبه، له شده

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه تارت تن ماهی

برای تهیه خمیر، آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

کره سرد خرد شده را به آرد اضافه کنید و با انگشتان خود مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.

زرده‌های تخم مرغ و آب سرد را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید.

خمیر را در قالب تارت قرار دهید و اضافات آن را بگیرید.

روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کمی پخته شود.

در این فاصله، مایه تارت را تهیه کنید. برای این کار، تن ماهی، پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، ذرت، سیر له شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه مخلوط کنید.

خمیر نیمه پخته شده را از فر خارج کنید و مایه تارت را روی آن بریزید.

تارت را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا مایه تارت کاملا پخته و طلایی شود.

تارت تن ماهی را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

فوت و فن تارت تن ماهی

برای اینکه خمیر تارت تردتر شود، می‌توانید کمی سرکه به خمیر اضافه کنید.

برای طعم‌دار کردن مایه تارت، می‌توانید از ادویه‌های مختلفی مانند پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و … استفاده کنید.

می‌توانید به جای فلفل دلمه ای از سایر سبزیجات مانند قارچ، هویج و … استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید تارت تن ماهی را به همراه سالاد و یا انواع سبزیجات مانند گوجه فرنگی، خیار و … سرو کنید.

می‌توانید روی تارت را با پنیر پیتزا نیز بپوشانید.

چند خاصیت مهم تارت تن ماهی

تارت تن ماهی به دلیل داشتن تن ماهی، منبع خوبی از پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ است.

تارت تن ماهی به دلیل داشتن سبزیجات، منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

تارت تن ماهی می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 آذر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.