فوت و فن نان دال عدس و راز خوشمزگی نان دال عدس خوشمزه و خانگی
فوت و فن ناگت گوشت و راز خوشمزگی ناگت گوشت خوشمزه و خانگی
فوت و فن ناگت گوشت فوت و فن ناگت گوشت و راز خوشمزگی ناگت گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ناگتهای گوشت و مرغ، …
فوت و فن سوپ ذرت و راز خوشمزگی سوپ ذرت خوشمزه و خانگی
فوت و فن سوپ ذرت فوت و فن سوپ ذرت و راز خوشمزگی سوپ ذرت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با سوپ …
فوت و فن کوفته پنیری و راز خوشمزگی کوفته پنیری خوشمزه و خانگی
فوت و فن کوفته پنیری فوت و فن کوفته پنیری و راز خوشمزگی کوفته پنیری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کوفته …
فوت و فن نان دال عدس
فوت و فن نان دال عدس و راز خوشمزگی نان دال عدس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نان دال عدس یک نان سالم و مغذی است که با استفاده از دال عدس، آب و نمک تهیه میشود. این نان که به دلیل نداشتن گلوتن و سرشار بودن از پروتئین و فیبر، برای افراد مبتلا به سلیاک و همچنین کسانی که به دنبال یک نان سالم و مغذی هستند، بسیار مناسب است. نان دال عدس را میتوان به عنوان یک نان مغذی و سالم در وعده صبحانه، ناهار و یا شام مصرف کرد و به دلیل طعم ملایم و بافت نرم خود، با انواع غذاها و مکملها مانند پنیر، سبزیجات، گردو و … هماهنگی دارد. این نان به دلیل داشتن عدس، منبع خوبی از پروتئین گیاهی، آهن و فیبر است و میتواند به تأمین انرژی بدن، پیشگیری از کمخونی و بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک کند. همچنین، نان دال عدس به دلیل نداشتن گلوتن، برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند نیز مناسب است. نان دال عدس را میتوان به صورت ساده یا با اضافه کردن ادویههایی مانند زیره، رازیانه و یا سبزیجات معطر مانند شوید و جعفری تهیه کرد. این نان در مناطق مختلف جهان مانند هند، پاکستان و بعضی مناطق ایران با روشهای متفاوتی تهیه میشود و ممکن است در هر منطقه با نام متفاوتی شناخته شود. برای مثال، در هند به آن “دوسا” گفته میشود.
مواد اولیه نان دال عدس
دال عدس: ۱ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زیره، رازیانه یا سبزیجات معطر (اختیاری): به مقدار لازم
طرز تهیه نان دال عدس
دال عدس را شسته و به همراه آب در یک کاسه بریزید و به مدت حداقل ۴ ساعت یا یک شب خیس کنید.
پس از خیس خوردن عدس، آب آن را خالی کنید و عدس را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و کاملا پوره کنید تا یکدست شود.
نمک و در صورت تمایل زیره، رازیانه یا سبزیجات معطر را به مایه نان اضافه کنید و مخلوط کنید.
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید.
مقداری از مایه نان را در تابه بریزید و پهن کنید تا به شکل یک نان نازک درآید.
نان را از هر طرف به مدت ۲-۳ دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شود.
نان دال عدس را به همراه غذا یا مکملهای مورد علاقه خود سرو کنید.
فوت و فن نان دال عدس
برای اینکه نان دال عدس بافت نرمتر و لطیفتری داشته باشد، میتوانید کمی ماست یا شیر به مایه نان اضافه کنید.
برای طعمدار کردن نان دال عدس، میتوانید از ادویههای مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه و … استفاده کنید.
برای اینکه نان دال عدس ظاهری زیباتر داشته باشد، میتوانید روی آن را با کنجد یا سیاه دانه تزئین کنید.
نکات تکمیلی
میتوانید نان دال عدس را به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کنید.
میتوانید به جای تابه نچسب از ساج نیز برای پخت نان دال عدس استفاده کنید.
چند خاصیت مهم نان دال عدس
نان دال عدس به دلیل داشتن عدس، منبع خوبی از پروتئین گیاهی، آهن و فیبر است.
نان دال عدس به دلیل نداشتن گلوتن، برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب است.
نان دال عدس میتواند به تأمین انرژی بدن، پیشگیری از کمخونی و بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک کند.