; فوت و فن سوهان گردویی و راز خوشمزگی سوهان گردویی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن گوشت و راز خوشمزگی گوشت و نکات پخت گوشت در منزل

فوت و فن گوشت و راز خوشمزگی گوشت و نکات پخت گوشت در منزل

فوت و فن گوشت فوت و فن گوشت و راز خوشمزگی گوشت و نکات پخت گوشت در منزل در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تهیه گوشت قرمز …

فوت و فن کله پاچه و راز خوشمزگی و فوت کوزه گری کله پاچه چیست

فوت و فن کله پاچه و راز خوشمزگی و فوت کوزه گری کله پاچه چیست

فوت و فن کله پاچه فوت و فن کله پاچه و راز خوشمزگی کله پاچه و فوت کوزه گری کله پاچه چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …

فوت و فن کوکو ذرت و راز خوشمزگی کوکو ذرت خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکو ذرت و راز خوشمزگی کوکو ذرت خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکو ذرت فوت و فن کوکو ذرت و راز خوشمزگی کوکو ذرت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکو ذرت، فریتر محبوبی …

فوت و فن سوهان گردویی

فوت و فن سوهان گردویی و راز خوشمزگی سوهان گردویی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوهان گردویی و راز خوشمزگی سوهان گردویی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سوهان گردویی، یکی از شیرینی‌های سنتی و بسیار لذیذ ایرانی است که با طعمی منحصر به فرد و بافتی ترد و شکننده، می‌تواند کام هر کسی را شیرین کند. این شیرینی که با استفاده از ترکیب عسل، شکر، کره، زعفران و مغز گردو تهیه می‌شود، به دلیل طعم شیرین و مغزهای مغذی مانند گردو، یک میان وعده سالم و انرژی‌زا محسوب می‌شود. سوهان گردویی به دلیل سهولت در تهیه و مواد اولیه در دسترس، به راحتی در منزل قابل تهیه است و می‌توان آن را به صورت ساده و یا با روکش شکلات و یا تزیینات دیگر سرو کرد. این شیرینی معمولاً به عنوان دسر یا میان وعده در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها و یا حتی به عنوان یک هدیه یا سوغات مورد استفاده قرار می‌گیرد. سوهان گردویی علاوه بر طعم لذیذ و ظاهر جذاب، دارای خواص مفید نیز هست و به دلیل استفاده از عسل که منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است و همچنین گردو که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین E است، می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت قلب و عروق و همچنین بهبود عملکرد مغز کمک کند.

مواد اولیه سوهان گردویی (برای ۳۰ عدد)

عسل: ۱۵۰ گرم

شکر: ۱۵۰ گرم

کره: ۵۰ گرم

خامه: ۱۰۰ گرم

مغز گردو خرد شده: ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوهان گردویی

در یک قابلمه کوچک، عسل و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط به جوش آید.

کره و خامه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.

زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مغز گردو خرد شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

در آخر، آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مواد را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا خنک شود.

با استفاده از قاشق یا قیف، مایه سوهان را روی کاغذ روغنی با فاصله بریزید.

اجازه دهید سوهان در دمای محیط کاملاً خنک و سفت شود.

فوت و فن سوهان گردویی

برای اینکه سوهان گردویی تردتر شود، می‌توانید مقدار عسل را کمی بیشتر کنید.

برای اینکه سوهان گردویی خوش رنگ‌تر شود، می‌توانید از زعفران دم کرده غلیظ‌تری استفاده کنید.

برای اینکه سوهان گردویی به راحتی از کاغذ روغنی جدا شود، می‌توانید کاغذ روغنی را قبل از استفاده کمی چرب کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای مغز گردو از مغزهای دیگر مانند پسته و بادام نیز استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید سوهان گردویی را با روکش شکلات و یا تزیینات دیگر سرو کنید.

سوهان گردویی را می‌توانید در ظرف دربسته در یخچال برای چند روز نگهداری کنید.

چند خاصیت مهم سوهان گردویی

منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها، اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین E

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت قلب و عروق

بهبود عملکرد مغز

مناسب برای افراد در هر سنی

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.