; فوت و فن رب نارنج و راز خوشمزگی رب نارنج خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کوکو کدو سبز و سیب زمینی و راز خوشمزگی کوکو کدو سبز و سیب زمینی

فوت و فن کوکو کدو سبز و سیب زمینی و راز خوشمزگی کوکو کدو سبز و سیب زمینی

فوت و فن کوکو کدو سبز و سیب زمینی فوت و فن کوکو کدو سبز و سیب زمینی و راز خوشمزگی کوکو کدو سبز و سیب زمینی در سایت موسوی ها .امیدواریم این …

فوت و فن پخت پیتزا مرغ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت پیتزا مرغ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت پیتزا مرغ فوت و فن پخت پیتزا مرغ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا به …

فوت و فن نمک پاره و راز خوشمزگی نمک پاره خوشمزه و خانگی

فوت و فن نمک پاره و راز خوشمزگی نمک پاره خوشمزه و خانگی

فوت و فن نمک پاره فوت و فن نمک پاره و راز خوشمزگی نمک پاره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با نمک …

فوت و فن رب نارنج

فوت و فن رب نارنج و راز خوشمزگی رب نارنج خوشمزه و خانگی

فوت و فن رب نارنج و راز خوشمزگی رب نارنج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

رب نارنج، چاشنی خوش عطر و طعم و پرخاصیتی است که از آب نارنج تهیه می‌شود و در آشپزی ایرانی کاربرد فراوانی دارد. این رب با طعم ترش و کمی تلخ خود، به غذاها طعم و بوی منحصربه‌فردی می‌بخشد و باعث تحریک اشتها می‌شود. رب نارنج علاوه بر کاربرد در آشپزی، به دلیل خواص فراوان نارنج برای سلامتی، در طب سنتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. از رب نارنج در تهیه انواع خورشت، سوپ، آش، سالاد و حتی دسر استفاده می‌شود. این چاشنی با طعم منحصربه‌فرد خود، می‌تواند جایگزین مناسبی برای آبلیمو و سرکه باشد و به غذاها طعمی متفاوت و لذیذ ببخشد. رب نارنج به دلیل سهولت در تهیه و نگهداری، در بیشتر منازل ایرانی یافت می‌شود و به عنوان یکی از چاشنی‌های اصلی و پرکاربرد در آشپزی ایرانی محسوب می‌شود.

مواد اولیه رب نارنج

نارنج: ۱ کیلوگرم

طرز تهیه رب نارنج

ابتدا نارنج‌ها را خوب بشویید و با استفاده از یک فرچه، پوست آنها را کاملاً تمیز کنید.

نارنج‌ها را از وسط نصف کرده و آب آنها را با استفاده از آبمیوه‌گیری یا دست بگیرید.

آب نارنج گرفته شده را از یک صافی ریز رد کنید تا هسته‌ها و پوست‌های آن جدا شوند.

آب نارنج صاف شده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب نارنج به آرامی بجوشد و غلیظ شود. در طول پخت، کف روی رب را با قاشق بگیرید.

زمانی که رب به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملاً سرد شود.

رب نارنج سرد شده را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن رب نارنج

برای جلوگیری از تلخ شدن رب نارنج، می‌توانید قبل از گرفتن آب نارنج، پوست سفید داخل نارنج را کاملاً جدا کنید.

برای خوش‌عطر و طعم شدن رب نارنج، می‌توانید در طول پخت، یک چوب دارچین به آن اضافه کنید.

برای نگهداری طولانی‌تر رب نارنج، می‌توانید پس از سرد شدن کامل، یک لایه نازک روغن روی آن بریزید.

نکات تکمیلی

رب نارنج را می‌توان به مدت چند ماه در یخچال نگهداری کرد.

از رب نارنج در تهیه انواع غذاها مانند خورشت فسنجان، خورشت قیمه، سوپ جو و … استفاده می‌شود.

چند خاصیت مهم رب نارنج

تقویت سیستم ایمنی بدن

کمک به هضم غذا

کاهش کلسترول خون

پیشگیری از سرطان

درمان سرفه و گلودرد

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.