; فوت و فن سیب زمینی تنوری با سس قارچ و راز خوشمزگی سیب زمینی تنوری - موسوی ها
فوت و فن سوپ کاهو و راز خوشمزگی سوپ کاهو خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ کاهو و راز خوشمزگی سوپ کاهو خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ کاهو فوت و فن سوپ کاهو و راز خوشمزگی سوپ کاهو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ کاهو شاید …

فوت و فن کمپیر و راز خوشمزگی کمپیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن کمپیر و راز خوشمزگی کمپیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن کمپیر فوت و فن کمپیر و راز خوشمزگی کمپیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کمپیر کمپیر، یک غذای …

فوت و فن خاچاپوری و راز خوشمزگی خاچاپوری خوشمزه و خانگی

فوت و فن خاچاپوری و راز خوشمزگی خاچاپوری خوشمزه و خانگی

فوت و فن خاچاپوری فوت و فن خاچاپوری و راز خوشمزگی خاچاپوری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با خاچاپوری خاچاپوری، یک نان …

فوت و فن سیب زمینی تنوری با سس قارچ

فوت و فن سیب زمینی تنوری با سس قارچ و راز خوشمزگی سیب زمینی تنوری

فوت و فن سیب زمینی تنوری با سس قارچ و راز خوشمزگی سیب زمینی تنوری در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سیب زمینی تنوری با سس قارچ یک غذای ساده، سالم و در عین حال بسیار خوشمزه است که می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی سبک مورد استفاده قرار گیرد. در این غذا، سیب زمینی به جای سرخ شدن در روغن، در فر پخته می‌شود که این امر باعث کاهش چربی و کالری آن می‌شود. سس قارچ نیز که با استفاده از قارچ، خامه و شیر تهیه می‌شود، طعم و عطر منحصربه‌فردی به این غذا می‌بخشد. سیب زمینی تنوری با سس قارچ به دلیل سهولت در تهیه و طعم لذیذ آن، گزینه مناسبی برای یک وعده غذایی سریع و آسان است. این غذا را می‌توان با انواع سبزیجات مانند جعفری، شوید و پیازچه تزیین و سرو کرد. سیب زمینی تنوری با سس قارچ علاوه بر طعم عالی، منبع خوبی از کربوهیدرات، فیبر و ویتامین C است.

مواد اولیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ

سیب زمینی متوسط: ۴ عدد

قارچ: ۲۵۰ گرم

خامه: ۱۰۰ گرم

شیر: ۱/۲ پیمانه

کره: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر: به میزان لازم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را شسته و با یک چنگال چند سوراخ روی آنها ایجاد کنید. سپس سیب‌زمینی‌ها را با کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر مزه دار کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید تا نرم شوند. در این حین، قارچ‌ها را خرد کرده و در کره تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس خامه و شیر را به قارچ‌ها اضافه کرده و روی حرارت ملایم بپزید تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید. سیب‌زمینی‌های پخته شده را از فر خارج کرده و از وسط برش دهید. سس قارچ را روی سیب‌زمینی‌ها ریخته و سرو کنید.

فوت و فن سیب زمینی تنوری با سس قارچ

برای اینکه سیب‌زمینی‌ها زودتر بپزند، می‌توانید آنها را قبل از قرار دادن در فر، به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید.

برای طعم بهتر می‌توانید از قارچ‌های مختلف مانند قارچ صدفی و قارچ پورتوبلو در سس قارچ استفاده کنید.

برای تزیین سیب زمینی تنوری می‌توانید از جعفری خرد شده، شوید و پیازچه استفاده کنید.

می‌توانید به جای خامه از ماست چکیده نیز در سس قارچ استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید سیب زمینی تنوری را با انواع سس‌ها مانند سس گوجه فرنگی و سس ماست سرو کنید.

می‌توانید به سیب‌زمینی‌ها قبل از پخت، کمی پنیر پیتزا اضافه کنید.

چند خاصیت مهم سیب زمینی تنوری با سس قارچ

سیب زمینی منبع خوبی از کربوهیدرات، فیبر و ویتامین C است.

قارچ منبع غنی از پروتئین، ویتامین D و آنتی‌اکسیدان است.

خامه منبع خوبی از کلسیم و ویتامین A است.

این غذا به دلیل نداشتن روغن زیاد، غذای سالم و سبکی محسوب می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.