; فوت و فن خورشت دال عدس و راز خوشمزگی خورشت دال عدس - موسوی ها
فوت و فن مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خوشمزه و خانگی

فوت و فن مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خوشمزه و خانگی

فوت و فن مربای شاتوت فوت و فن مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شاتوت، یکی از …

فوت و فن گوشفیل و راز خوشمزگی گوشفیل و نکات پخت گوشفیل خانگی

فوت و فن گوشفیل و راز خوشمزگی گوشفیل و نکات پخت گوشفیل خانگی

فوت و فن گوشفیل فوت و فن گوشفیل و راز خوشمزگی گوشفیل و نکات پخت گوشفیل خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوش فیل یکی از دسرهای …

فوت و فن پفیلا و راز خوشمزگی پفیلا و علت سفت شدن پفیلا چیست

فوت و فن پفیلا و راز خوشمزگی پفیلا و علت سفت شدن پفیلا چیست

فوت و فن پفیلا فوت و فن پفیلا و راز خوشمزگی پفیلا و علت سفت شدن پفیلا چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ذرتی که با نام …

فوت و فن خورشت دال عدس

طرز تهیه دال عدس آبادانی خورش دال عدس نی نی سایت طرز تهیه دال عدس اصفهانی طرز تهیه دال عدس بوشهری طرز تهیه دال عدس مجلسی خوراک دال عدس با رب انار طرز تهیه دال عدس ساده و خوشمزه غذا با دال عدس نی نی سایت

فوت و فن خورشت دال عدس و راز خوشمزگی خورشت دال عدس در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش دال عدس در مناطق جنوبی، مانند خورش خوشمزه باقالی قاتوق در مناطق شمالی، بسیار محبوب و خوشمزه است. با این حال، تفاوت آن در اینجاست که خورش دال عدس معمولاً با فلفل تند تهیه می‌شود و استفاده از سبزیجات در پخت آن شایع نیست.

در خورش دال عدس خوزستانی، به‌طور معمول از کته سرو به عنوان ادویه‌ای مهم استفاده می‌شود. افراد برخی می‌توانند این خورش را با گوشت تهیه کرده و یا به عنوان غذای ساده‌ای با نان مصرف نمایند. این خورش برای برنامه‌های غذایی ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است.

در وب‌سایت “مچم” دو روش تهیه خورش دال عدس خوزستانی موجود است؛ یکی با گوشت و دیگری بدون گوشت. این دو روش به طرزی دقیق به تهیه خورش دال عدس هندی نزدیک بوده و به سرعت و سهولت قابل آماده‌سازی هستند.

مواد لازم برای پخت خورشت دال عدس

عدس قرمز: ۲ لیوان فرانسوی

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

سیر: ۵ حبه له شده

پیاز: ۱ عدد درشت

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ و نیم قاشق غذاخوری

تمر هندی: ½ لیوان فرانسوی

فلفل قرمز، نمک، زردچوبه: به مقدار دلخواه

نمک: به مقدار لازم

آموزش پخت خورشت دال عدس

برای تهیه خورش دال عدس خوزستانی، ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و نیمی از آن را برای گوشت چرخ کرده در دسترس داشته باشید. نیمی دیگر از پیاز را در روغن تفت دهید و هنگامی که سبک شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. ادویه‌ها را نیز به این مخلوط اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت سرخ شود و طعم آن غنی شود. در این مرحله، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مخلوط اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا طعم رب گوجه فرنگی متمایز شود. هنگامی که گوشت آماده شد، آن را کنار گذاشته و منتظر باشید.

سپس عدس‌ها را بشویید تا آب آنها شفاف شود. عدس‌های شسته شده را همراه با سیب‌زمینی خرد شده و مقدار مناسبی آب، روی شعله ملایم قرار دهید و آنها را بپزید. همچنین تمر هندی را خیس کنید و سپس هسته‌ها و تفاله‌های آن را از طریق صافی گذرانده و فقط شیره تمر هندی را در دسترس داشته باشید. می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با آب تمر هندی مخلوط کرده و رقیق کنید.

در این مرحله، بقیه پیازهای خرد شده را در روغن داغ کنید و هنگامی که سبک شد، سیر را له کرده و به آن اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد، رب گوجه فرنگی باقی‌مانده و ادویه‌ها را هم اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. چند جوش که خورد، تمر هندی و گوشت چرخ کرده سرخ شده را نیز به مخلوط اضافه کنید و نمک و فلفل خورش را بررسی کنید. اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بجوشد، زیرا خورش دال عدس به طور کلی کم‌آب و غلیظ است. پس از پخت آن، خورش دال عدس را با کمی لیموترش به طعم مزه‌دار سرو کنید و با برنج کته یا نان سرو کنید.

آموزش پخت خورشت دال عدس به سبک خوزستانی

برای تهیه خورش دال عدس خوزستانی بدون گوشت، مراحل زیر را انجام دهید، با این تفاوت که گام اضافه کردن گوشت چرخ کرده را حذف کنید:

ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و نیمی از آن را برای مرحله بعد (پیاز داغ) نگه دارید. سپس بقیه پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شوند. سیرهای له شده را هم اضافه کنید و بعد از بوی سیر، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. چند جوش که خورد، تمر هندی را نیز به این مخلوط اضافه کنید. اگر طعم تمر هندی را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

سپس عدس‌ها را شسته و همراه با سیب زمینی خرد شده و ۲ یا ۳ لیوان آب روی شعله ملایم قرار دهید و آنها را بپزید. هنگامی که خورش آماده شد، آن را با برنج کته سرو کنید.

به خاطر داشته باشید که خورش دال عدس خوزستانی یا آبادانی معمولاً با تمر هندی تهیه می‌شود. اما اگر طعم تمر هندی را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

فوت و فن خورشت دال عدس

در طول فرآیند پخت عدس، بهتر است دقت کنید که آن را از حد پخت‌شدگی فراتر نبرید، تا پوست عدس‌ها نرم نشده و غذا کنده نشود.

خورش دال عدس یکی از غذاهای بومی مناطق جنوبی است و شما می‌توانید به تطابق با رسوم محلی، طعم تند و دلپذیر آن را لذت ببرید.

مدت زمان لازم برای آماده شدن دال عدس حدود ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن نیز تقریباً ۴۰ دقیقه می‌باشد.

دال عدسی یک غذای کامل است و می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا، یک ناهار گرم در روزهای سرد فصل زمستان، و یا حتی یک شام ساده با نان تازه سرو کنید.

راز خوشمزگی دال عدس

اگر تمایل دارید دال عدس را با طعم تندتری تهیه کنید، می‌توانید مقدار فلفل مورد استفاده را افزایش داده و برای آن یک طعم تندتر به ارمغان آورید. به علاوه، به عنوان یک غذای محلی و لذیذ از خوزستان، حتماً مقدار کافی از پیاز، سیر و فلفل را اضافه کرده و می‌توانید میزان سیر را بر اساس سلیقه‌ی خود تعیین کنید.

قبل از آماده کردن سایر مواد، حتماً سینه مرغ را در یک قابلمه مناسب جا دهید و به صورت نیم‌پز پخت دهید. سپس برش‌های مرغ را از قابلمه خارج کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ آبی از مرغ در داخل خورشت قرار نگرفته باشد، زیرا ممکن است به غذا طعم نامطبوعی بدهد.

طرز تهیه دال عدس آبادانی خورش دال عدس نی نی سایت طرز تهیه دال عدس اصفهانی طرز تهیه دال عدس بوشهری طرز تهیه دال عدس مجلسی خوراک دال عدس با رب انار طرز تهیه دال عدس ساده و خوشمزه غذا با دال عدس نی نی سایت

در طول پخت مرغ، می‌توانید به آن دارچین اضافه کنید تا به دال عدس بوی خوشمزه‌ای بیافزاید.

مهمترین نکته این است که دال عدس باید غلیظ باشد و از آب زیادی خودداری کنید تا غذا شل نشود.

اگر می‌خواهید بدون مرغ دال عدس تهیه کنید، همچنین می‌توانید تمر هندی را در فرآیند پخت استفاده کنید.

در فرآیند تهیه دال عدس، سیر را می‌توانید خرد کنید یا له کنید، این تصمیم به سلیقه شما بستگی دارد.

نکات پخت دال عدس

برای جلوگیری از ته گرفتن و سوختن دال عدس، بهتر است به طور مداوم آن را هم بزنید و با دقت بررسی کنید تا از سوختن جلوگیری کنید.

میزان استفاده از فلفل در دال عدس به سلیقه شما وابسته است؛ می‌توانید مقدار آن را به دلخواه کاهش یا افزایش دهید. با این حال، باید به یاد داشته باشید که طعم اصلی دال عدس در تندی آن جای دارد.

اگر تمایل دارید دال عدس خود را ترش‌تر کنید، می‌توانید مقداری آبغوره یا آب نارنج به آن اضافه کنید. اگر از ترشی خوشتان نمی‌آید، می‌توانید مقدار تمر هندی را به میزان کمتری تنظیم کنید یا به طور کامل حذف کنید.

برای افزایش لعاب در دال عدس، می‌توانید سیب‌زمینی را رنده کرده و به آن اضافه نمایید.

افزایش میزان سیر ممکن است به غذا طعم بیشتری بدهد.

در دستور آمده، از رب گوجه‌فرنگی استفاده شده است. اگر تمایل ندارید از آن استفاده کنید، می‌توانید یک قاشق غذاخوری سس تند را جایگزین کنید.

به علاوه، این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.