; فوت و فن کباب مصری و راز خوشمزگی کباب مصری خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن آش قوروت و راز خوشمزگی آش قوروت خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش قوروت و راز خوشمزگی آش قوروت خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش قوروت فوت و فن آش قوروت و راز خوشمزگی آش قوروت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن کاچی زایمان و راز خوشمزگی کاچی زایمان خوشمزه و خانگی

فوت و فن کاچی زایمان و راز خوشمزگی کاچی زایمان خوشمزه و خانگی

فوت و فن کاچی زایمان فوت و فن کاچی زایمان و راز خوشمزگی کاچی زایمان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کاچی زایمان، یک …

فوت و فن پخت خورشت داوود پاشا و راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا خانگی

فوت و فن پخت خورشت داوود پاشا و راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا خانگی

فوت و فن پخت خورشت داوود پاشا فوت و فن پخت خورشت داوود پاشا و راز خوشمزگی خورشت داوود پاشا خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش …

فوت و فن کباب مصری

فوت و فن کباب مصری و راز خوشمزگی کباب مصری خوشمزه و خانگی

فوت و فن کباب مصری و راز خوشمزگی کباب مصری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کباب مصری یکی از غذاهای محبوب و لذیذ در خاورمیانه است که با طعم منحصربه‌فرد و عطر ادویه‌های خاص خود شناخته می‌شود. این کباب از گوشت چرخ‌کرده که با پیاز، جعفری، ادویه‌های معطر مانند زیره و کاری و رب گوجه فرنگی ترکیب شده و به شکل رول پیچیده می‌شود، تهیه می‌شود. کباب مصری معمولاً در تابه و با کمی روغن سرخ می‌شود و بافتی نرم و آبدار دارد. این غذای خوشمزه را می‌توان به عنوان غذای اصلی در کنار برنج، نان و مخلفات مانند سبزی خوردن و ترشی سرو کرد. کباب مصری به دلیل سهولت در تهیه و طعم دلچسب آن، گزینه مناسبی برای یک وعده غذایی سریع و آسان است. این غذا علاوه بر طعم عالی، منبع غنی از پروتئین و مواد مغذی است و به دلیل استفاده از ادویه‌های معطر، می‌تواند به هضم غذا و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

مواد اولیه کباب مصری

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

جعفری خرد شده: ۱/۲ پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زیره سبز: ۱ قاشق چای‌خوری

کاری: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه کباب مصری

ابتدا پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. سپس گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، رب گوجه فرنگی، زیره سبز، کاری، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. از مایه کباب به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را به شکل بیضی یا استوانه‌ای درآورید. سپس کباب‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی و کباب‌ها کاملاً پخته شوند.

فوت و فن کباب مصری

برای اینکه کباب مصری طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از گوشت گوسفندی چرخ‌کرده استفاده کنید.

برای اینکه کباب‌ها وا نرود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری به مایه کباب اضافه کنید.

برای خوشمزه‌تر شدن کباب‌ها، می‌توانید از کمی زعفران دم کرده در مایه کباب استفاده کنید.

برای تزیین کباب مصری می‌توانید از پیاز سرخ شده و جعفری خرد شده استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید کباب مصری را با انواع سس‌ها مانند سس گوجه فرنگی و سس ماست سرو کنید.

کباب مصری را می‌توانید در یخچال به مدت ۳ روز نگهداری کنید.

چند خاصیت مهم کباب مصری

گوشت چرخ‌کرده منبع غنی از پروتئین، آهن و ویتامین B12 است.

پیاز دارای خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی است.

جعفری سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است.

زیره و کاری دارای خواص ضد نفخ و هضم کننده غذا هستند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.