فوت و فن مربای گل و راز خوشمزگی مربای گل خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش گشنیز و راز خوشمزگی آش گشنیز خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش گشنیز فوت و فن آش گشنیز و راز خوشمزگی آش گشنیز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …
فوت و فن خورش گوجه سبز و راز خوشمزگی خورش گوجه سبز خانگی
فوت و فن خورش گوجه سبز فوت و فن خورش گوجه سبز و راز خوشمزگی خورش گوجه سبز خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش گوجه سبز …
فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره
فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره فوت و فن آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به و سرکه و شیره در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب …
فوت و فن مربای گل
فوت و فن مربای گل و راز خوشمزگی مربای گل خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
برای تهیه مربای گل سرخ یا گل محمدی، از گلهای تازه یا خشک مختلف استفاده میشود. این مربا عامل عطرانی بسیار لذیذی است که از گلهای محمدی از نقاط مختلف کشور تهیه میشود. به عنوان مثال، گلهای محمدی مناطق آذربایجان و شهرهای مختلف آن بهعنوان بهترین نوع گل سرخ برای تهیه این مربا شناخته میشوند؛ زیرا این گلها دارای رگ تلخی نیستند و نیازی به جوشاندن ندارند.
برای تهیه این مربا، دستورالعمل و نکات مهم بسیاری وجود دارد که در این رساله به دقت توضیح داده شدهاند. بنابراین، پیشنهاد میشود ابتدا دستورالعمل را با تمام نکات و توضیحات آن مطالعه کنید و سپس به تهیه مربا بپردازید. همچنین، برای تنوع در این مربا، میتوانید از مغزهای مختلف مانند گردو یا پسته نیز استفاده کنید
مواد لازم برای تهیه مربای گل
گلبرگ گل محمدی دو پیمانه فشرده
شکر سفید معمولی شش لیوان
آب سه پیمانه
جوهر لیمو یکچهارم قاشق چایخوری
آموزش پخت مربای گل
برای تهیه مربای گل محمدی، که یک صبحانه مقوی و خوشمزه است و انرژی لازم برای شروع یک روز پرکار یا درسی را فراهم میکند، ابتدا آب را در یک قابلمه بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو را به آب اضافه کنید و همچنین شکر را به آب بیفزایید. حاصل از این ترکیب را بجوشانید و سپس حرارت را کاهش دهید تا شکر بهطور کامل حل شود و به قوام برسد.
زمانی که شیره داخل قابلمه به قوام دلخواه شما برسد، گلبرگهای خرد شده را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت کم به آرامی تفت دهید تا حجم آنها کاهش یابد. سپس یک لیوان آب جوش را به تابه اضافه کنید و حدود بیست دقیقه صبر کنید تا گلبرگها داخل تابه حفظ شوند. در این مرحله حتماً تابه را بپوشانید. اگر رنگ گلبرگها تغییر کرد، نگران نباشید زیرا هنگام اضافه شدن به شیره، رنگ آنها به حالت اصلی بازمیگردد.
وقتی که شیره به قوام مطلوب رسید، گلبرگها را به شیره اضافه کرده و حدود شش دقیقه صبر کنید تا روی حرارت بمانند. در این مرحله باعث جلوگیری از تلخی مربا می شود. پس از شش دقیقه، حرارت را خاموش کنید و یک دمکنی روی در قابلمه قرار دهید و در قابلمه را داخل این ظرف قرار دهید تا گلبرگها شوک بخورند و رنگ بیشتری پیدا کنند. پس از خنک شدن، مربا را در یک ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن مربای گل
سعی کنید به جای جوهر لیمو، از آبلیمو برای تهیه مربای گل محمدی استفاده نکنید، چراکه جوهر لیمو علاوه بر جلوگیری از شکرک زدن مربا، به آن رنگ زیبایی میدهد.
در صورتی که شیره هنگام جوشیدن به کنارههای قابلمه پاشد، حتماً آن را با قلمویی که در آبلیمو آغشته شده است، تمیز کنید، زیرا ذرات شکر میتوانند باعث شکرک زدن مربایتان شوند.
تلخ شدن مربا به دو عامل بستگی دارد: اولاً اینکه خود گلبرگها تلخ باشند و دوماً اینکه بگذارید گلبرگها زیاد روی حرارت جوش بخورند.
از گلبرگهای مناطق خشک و کویری برای تهیه این مربا استفاده نکنید، زیرا این گلبرگها تلخ هستند و نیاز به چندین بار جوشاندن دارند تا تلخی آنها کم شود. این موضوع ممکن است باعث از بین رفتن مزه مربا شود.
استفاده از دمکنی باعث میشود عطر مربا حفظ شود و از عرق کردن و ریختن آب داخل مربا جلوگیری میکند.
استفاده از شوک حرارتی و قرار دادن مربا در آب یخ باعث میشود رنگ مربای شما تیره نشده و زیباتر شود و رنگ گلبرگها به خوبی بیرون آمده و مربا را تزیین کند.
میتوانید برای افزودن شکوفه به مربا از گلبرگهای کامل یا خرد شده استفاده کنید. اگر از گلبرگهای کامل استفاده میکنید، سر سفید آنها را با قیچی بچینید. و اگر میخواهید از گلبرگهای خرد شده استفاده کنید، قسمت صورتی گلبرگها را با قیچی خرد کنید. اما به خاطر داشته باشید که گلبرگهای درشتتر بیشتر زیر دندان حس میشوند.