; فوت و فن سالاد لبو و راز خوشمزگی سالاد لبو خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن سس پیتزا و راز خوشمزگی سس پیتزا خوشمزه و خانگی

فوت و فن سس پیتزا و راز خوشمزگی سس پیتزا خوشمزه و خانگی

فوت و فن سس پیتزا فوت و فن سس پیتزا و راز خوشمزگی سس پیتزا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از مشهورترین انواع …

فوت و فن ترشی پیاز و راز خوشمزگی ترشی پیاز خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترشی پیاز و راز خوشمزگی ترشی پیاز خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترشی پیاز فوت و فن سس انبه و راز خوشمزگی سس انبه خوشمزه و خانگی فوت و فن سس انبه و راز خوشمزگی سس انبه خوشمزه و خانگی در …

فوت و فن نان اهری و راز خوشمزگی نان اهری خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان اهری و راز خوشمزگی نان اهری خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان اهری فوت و فن نان اهری و راز خوشمزگی نان اهری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان اهری، یکی از …

فوت و فن سالاد لبو

سالاد لبو و کاهو سالاد لبو و انار و گردو سالاد لبو و سیب زمینی سالاد لبو و کلم سالاد لبو و هویج سالاد لبوی روسی سالاد کلم و لبو و انار

فوت و فن سالاد لبو و راز خوشمزگی سالاد لبو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد لبو و کلم، یکی از خوشمزه‌ترین سالادهایی است که در فصل‌های پاییز و زمستان می‌توانید تهیه کنید. با آمدن فصل لبو، شما می‌توانید با استفاده از این ماده تغذیه‌ای متنوع، انواع سالادها، ترشی‌ها و کیک‌های متنوع را تهیه کنید. لبو یا چغندر به دلیل نیاز کم به آب و رشد سریع خود، در اکثر شهرهای ایران کشت می‌شود و کشاورزان به کشت این محصول علاقه زیادی دارند.

سالاد لبو و کلم، یک غذای کامل است که برای افرادی که در حال رژیم‌دهی هستند، بسیار مناسب می‌باشد. این سالاد غنی از مواد معدنی است و از خصوصیات مهم لبو می‌توان به حضور کلسیم و آهن اشاره نمود. این سالاد به درمان التهاب مثانه و بواسیر نیز کمک می‌کند. در اینجا، ما برای شما تهیه‌ی یک سالاد خوشمزه از لبو و کلم را آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد لبو

لبو ۳ عدد

کلم سفید ۱ عدد

کلم بنفش ۱ عدد

گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه

ماست یونانی چکیده ۳ ق غذا خوری

ذرت بخار پز شده ۱/۲ پیمانه

سس مایونز ۱ ق غذا خوری

روغن زیتون ۳ ق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه سالاد لبو

ابتدا لبوها را به دقت بشویید و سپس آنها را در یک قابلمه با کمی آب قرار دهید تا کاملاً پخته شوند. گردوها را بر حسب دلخواه خرد کنید.

کلم‌های رنگارنگ را جدا کرده و پس از شستشو، آنها را تا آب از بین برود با استفاده از چاقو یا رنده درشت خرد کنید. همچنین، ذرت‌ها را پیش‌تر به کمک بخارپز پخته و کنار بگذارید.

پس از پخت لبوها، آنها را رنده کنید یا به صورت مکعبی خرد کنید. سپس در یک کاسه، لبوها را با کلم‌ها، ذرت و گردوهای خرد شده ترکیب کنید.

در یک کاسه دیگر، ماست، سس مایونز، روغن زیتون و ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و به خوبی همزن کنید. سپس این مخلوط را به سالاد اضافه کرده و آرام آرام هم بزنید. سپس سالاد لبو و کلم را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌دهی شود.

قبل از سرو، روی سالاد جعفری خرد شده و گردوهای خرد شده را پخش کنید و تزیین کنید. سپس این سالاد را همراه با غذای مورد علاقه‌تان سرو کنید.

فوت و فن سالاد لبو

برای تنوع در سالاد، می‌توانید از مختلف سبزیجات مانند هویج، سیب‌زمینی، کلم بروکلی یا نخود فرنگی استفاده کنید.

می‌توانید سس مایونز را از ریسپی سالاد حذف کنید.

از انواع مغزها در این سالاد بهره ببرید.

اگر به روغن زیتون دسترسی ندارید، می‌توانید از روغن پخت و پز یا روغن سالاد به عنوان جایگزین استفاده کنید.

اندازه خرد کردن مواد به سلیقه شما بستگی دارد؛ می‌توانید آنها را به صورت کاملاً رنده کرده و در ظروف تک نفره سرو کنید.

اگر تمایل به طعم و مزه سیر دارید، با افزودن دو حبه سیر رنده شده به سس سالاد، طعم ویژه‌ای به سالاد لبو و کلم اضافه کنید.

در صورتی که مواد در هنگام رنده کردن اضافی آب داشته باشند، حتماً آن را با استفاده از صافی حذف کنید تا از ایجاد آبکی در سالاد جلوگیری شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 20 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.