فوت و فن سالاد لبو و راز خوشمزگی سالاد لبو خوشمزه و خانگی
فوت و فن خورش زرشک آلو و راز خوشمزگی خورش زرشک آلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن خورش زرشک آلو فوت و فن خورش زرشک آلو و راز خوشمزگی خورش زرشک آلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن جوجه و راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه کباب حرفه ای
فوت و فن جوجه فوت و فن جوجه و راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه کباب حرفه ای در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جوجه کباب به …
فوت و فن کبسه مرغ و راز خوشمزگی کبسه مرغ خوشمزه و خانگی
فوت و فن کبسه مرغ فوت و فن کبسه مرغ و راز خوشمزگی کبسه مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کبسه …
فوت و فن سالاد لبو
فوت و فن سالاد لبو و راز خوشمزگی سالاد لبو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد لبو و کلم، یکی از خوشمزهترین سالادهایی است که در فصلهای پاییز و زمستان میتوانید تهیه کنید. با آمدن فصل لبو، شما میتوانید با استفاده از این ماده تغذیهای متنوع، انواع سالادها، ترشیها و کیکهای متنوع را تهیه کنید. لبو یا چغندر به دلیل نیاز کم به آب و رشد سریع خود، در اکثر شهرهای ایران کشت میشود و کشاورزان به کشت این محصول علاقه زیادی دارند.
سالاد لبو و کلم، یک غذای کامل است که برای افرادی که در حال رژیمدهی هستند، بسیار مناسب میباشد. این سالاد غنی از مواد معدنی است و از خصوصیات مهم لبو میتوان به حضور کلسیم و آهن اشاره نمود. این سالاد به درمان التهاب مثانه و بواسیر نیز کمک میکند. در اینجا، ما برای شما تهیهی یک سالاد خوشمزه از لبو و کلم را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو
لبو ۳ عدد
کلم سفید ۱ عدد
کلم بنفش ۱ عدد
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
ماست یونانی چکیده ۳ ق غذا خوری
ذرت بخار پز شده ۱/۲ پیمانه
سس مایونز ۱ ق غذا خوری
روغن زیتون ۳ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لبو
ابتدا لبوها را به دقت بشویید و سپس آنها را در یک قابلمه با کمی آب قرار دهید تا کاملاً پخته شوند. گردوها را بر حسب دلخواه خرد کنید.
کلمهای رنگارنگ را جدا کرده و پس از شستشو، آنها را تا آب از بین برود با استفاده از چاقو یا رنده درشت خرد کنید. همچنین، ذرتها را پیشتر به کمک بخارپز پخته و کنار بگذارید.
پس از پخت لبوها، آنها را رنده کنید یا به صورت مکعبی خرد کنید. سپس در یک کاسه، لبوها را با کلمها، ذرت و گردوهای خرد شده ترکیب کنید.
در یک کاسه دیگر، ماست، سس مایونز، روغن زیتون و ادویهها را با هم مخلوط کرده و به خوبی همزن کنید. سپس این مخلوط را به سالاد اضافه کرده و آرام آرام هم بزنید. سپس سالاد لبو و کلم را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمدهی شود.
قبل از سرو، روی سالاد جعفری خرد شده و گردوهای خرد شده را پخش کنید و تزیین کنید. سپس این سالاد را همراه با غذای مورد علاقهتان سرو کنید.
فوت و فن سالاد لبو
برای تنوع در سالاد، میتوانید از مختلف سبزیجات مانند هویج، سیبزمینی، کلم بروکلی یا نخود فرنگی استفاده کنید.
میتوانید سس مایونز را از ریسپی سالاد حذف کنید.
از انواع مغزها در این سالاد بهره ببرید.
اگر به روغن زیتون دسترسی ندارید، میتوانید از روغن پخت و پز یا روغن سالاد به عنوان جایگزین استفاده کنید.
اندازه خرد کردن مواد به سلیقه شما بستگی دارد؛ میتوانید آنها را به صورت کاملاً رنده کرده و در ظروف تک نفره سرو کنید.
اگر تمایل به طعم و مزه سیر دارید، با افزودن دو حبه سیر رنده شده به سس سالاد، طعم ویژهای به سالاد لبو و کلم اضافه کنید.
در صورتی که مواد در هنگام رنده کردن اضافی آب داشته باشند، حتماً آن را با استفاده از صافی حذف کنید تا از ایجاد آبکی در سالاد جلوگیری شود.