فوت و فن ترتیلا و راز خوشمزگی ترتیلا خوشمزه و خانگی
فوت و فن سوپ شیر و راز خوشمزگی سوپ شیر رستورانی چیست
فوت و فن سوپ شیر فوت و فن سوپ شیر و راز خوشمزگی سوپ شیر رستورانی چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از سوپهای لذیذ و …
مدل آرایش چشم عروس عربی و لایت همراه با فرم ابرو متنوع
مدل آرایش چشم عروس مدل آرایش چشم عروس عربی و لایت همراه با فرم ابرو متنوع در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. قطعا شما با وسواس بیش …
فوت و فن کباب قشقایی و راز خوشمزگی کباب قشقایی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کباب قشقایی فوت و فن کباب قشقایی و راز خوشمزگی کباب قشقایی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کباب …
فوت و فن ترتیلا
فوت و فن ترتیلا و راز خوشمزگی ترتیلا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نان ترتیلا، که در اسپانیایی به معنای “کیک کوچک” است و معمولاً با تلفظ “ترتیا” شناخته میشود (با حذف حرف “ل” در کلمه)، یکی از نانهای رایج در آشپزی مکزیکی است. این نان سنتی معمولاً با آرد ذرت مخصوص مکزیکی تهیه میشود و از آرد ذرت معمولی برای پخت آن استفاده نمیشود. در برخی دستورالعملها برای بهبود نتایج، آرد گندم به جای آرد ذرت به کار میرود.
ترتیلاهایی که از ترکیب آرد ذرت و گندم تهیه میشوند، به ترتیب به عنوان کرن ترتیلا (ذرتی) و فلاور ترتیلا (گندمی) شناخته میشوند. ترتیلاهای گندمی به دلیل بافت نرمترشان محبوبیت بیشتری دارند، در حالی که ترتیلاهای ذرتی به خاطر طعم منحصر به فرد و کالری کمترشان طرفداران خود را دارند. این نان در ساخت غذاهایی چون تاکو، انواع ساندویچها و چیپس تورتیلا استفاده میشود.
مواد لازم برای نان ترتیلا
۲ فنجان (۲۸۳ گرم) آرد کامل سبوس دار