; فوت و فن خلال بادام و راز خوشمزگی خلال بادام خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پخت نخود فرنگی و راز خوشمزگی نخود فرنگی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت نخود فرنگی و راز خوشمزگی نخود فرنگی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت نخود فرنگی فوت و فن پخت نخود فرنگی و راز خوشمزگی نخود فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از …

فوت و فن پخت سالمون و راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت ماهی سالمون

فوت و فن پخت سالمون و راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت ماهی سالمون

فوت و فن پخت سالمون فوت و فن پخت سالمون و راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت ماهی سالمون در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالمون (Salmon) واقعاً …

فوت و فن کرم پاتیسیر و راز خوشمزگی کرم پاتیسیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن کرم پاتیسیر و راز خوشمزگی کرم پاتیسیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن کرم پاتیسیر فوت و فن کرم پاتیسیر و راز خوشمزگی کرم پاتیسیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کرم پاتیسیر، معروف به …

فوت و فن خلال بادام

فوت و فن خورش/خلال نی نی سایت برای غلیظ شدن خورش خلال طرز تهیه خورش خلال بادام مجلسی خورش خلال بادام با لپه خورش خلال کرمانشاه رستوران پخت سریع خلال بادام خورش خلال برای ۱۰ نفر خورش خلال بادام با رب انار

فوت و فن خلال بادام و راز خوشمزگی خلال بادام خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از معیارهای کلیدی برای سنجش کیفیت خلال بادام، حفظ کردن شکل اصلی بادام با کاهش حداقلی شکستگی‌ها است. بادام در بازار به دو دسته ایرانی و خارجی تقسیم می‌شود که پس از پوست‌گیری به شکل هلالی بریده می‌شود و مورد استفاده قرار می‌گیرد. توصیه می‌شود از خلال بادام تازه استفاده شود، چرا که از مواد نگهدارنده استفاده نشده است. خلال بادام تازه سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و چربی‌های مفید برای سلامت قلب است.

مواد لازم برای تهیه خلال بادام

بادام تازه به مقدار دلخواه

روش تهیه خلال بادام

برای ساخت خلال بادام با کیفیت عالی، استفاده از بادام‌های تازه پیشنهاد می‌شود. با اینکه بادام‌های بدون بو داده نیز قابل استفاده هستند، ممکن است در هنگام برش به قطعات ریزتر تفکیک شوند. اولین قدم، خارج کردن دانه بادام از پوست آن بدون زخمی کردن است.

سپس دانه‌های بادام را درون یک ظرف گذاشته و با آب جوش می‌پوشانیم. بعد از گذشت ۳ تا ۵ دقیقه، پوسته قهوه‌ای بادام‌ها به آسانی جدا می‌شود. برای برش دادن خلال، حتماً از یک چاقوی بسیار تیز استفاده کنید.

پوست بادام‌ها را جدا کرده و آنها را به فرم دلخواه برش دهید، بعد به شکل خلال خرد کنید. برای خشک کردن بادام‌ها می‌توان از نور خورشید یا فر با حرارت کم استفاده کرد. بادام‌ها را در سینی فر قرار داده و مرتباً چک کنید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

پس از اینکه خشک شدند، بادام‌ها را از فر خارج کرده و در دمای اتاق خنک کنید. در نهایت، خلال بادام‌ها را در یک ظرف محکم بسته‌بندی کرده و در یخچال نگهداری کنید.

روش تهیه خلال بادام به روش دیگر

اولین گام در تهیه خلال بادام، خیساندن بادام‌ها برای جدا کردن راحت پوست آن‌ها است. مدت زمان لازم برای خیساندن بادام‌ها متفاوت است و به تازگی آن‌ها بستگی دارد. بنابراین، باید به طور دائمی وضعیت بادام‌ها را چک کنید. اگر پوست بادام به سهولت کنده شد، نشان می‌دهد که آماده است. در غیر این صورت، باید مدت زمان بیشتری در آب خیس بخورند.

پس از جدا کردن پوست، بادام‌ها را نصف کنید تا به پرک‌های بادام دست پیدا کنید. برای برش خلال بادام، هر پرک را روی تخته آشپزخانه قرار داده و با چاقوی تیز ببرید. پرک‌ها را به دو یا سه بخش تقسیم کنید تا بیش از حد ریز نشوند. اگر مقدار زیادی بادام دارید و می‌خواهید فاصله‌ای در خلال کردن ایجاد کنید، بادام‌ها را در آب نگه دارید تا از شکستن آن‌ها جلوگیری شود.

پس از خلال کردن بادام‌ها، آن‌ها را در آبکش ریخته و با آب بشویید. سپس، آن‌ها را خشک کنید. بادام‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کرده و در معرض باد پنکه قرار دهید تا خشک شوند. عدم استفاده از پنکه می‌تواند باعث شود که خلال‌ها رنگ و ظاهر ناخوشایندی پیدا کنند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 26 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.