تزیین ذرت برای شب یلدا + اگه برای شب یلدا ذرت دارید اینطوری تزیینش کنید
مدل مو مجلسی ساده 1402 باز و بسته دخترانه جذاب و دیدنی
مدل مو مجلسی ساده مدل مو مجلسی ساده ۱۴۰۲ باز و بسته دخترانه جذاب و دیدنی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. داشتن موهای سالم، زیبا و درخشان در …
مدل مانتو مجلسی بلند مشکی + این مدل مانتوها محشر هستند
مدل مانتو مجلسی بلند مشکی مدل مانتو مجلسی بلند مشکی + این مدل مانتوها محشر هستند در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رنگ مشکی یکی از زیباترین …
عید 1403 مانتو چی مده + شیک ترین مدل های لباس و بهترین تیپ برای عید امسال
عید ۱۴۰۳ مانتو چی مده عید ۱۴۰۳ مانتو چی مده + شیک ترین مدل های لباس و بهترین تیپ برای عید امسال در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین ذرت برای شب یلدا
تزیین ذرت برای شب یلدا + اگه برای شب یلدا ذرت دارید اینطوری تزیینش کنید در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مواد لازم جهت تهیه پفیلا خانگی: ذرت خشک به مقدار لازم نمک به مقدار لازم روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه پفیلا نمکی: مرحله اول، انتخاب قابلمه مناسب در اولین مرحله به سراغ انتخاب قابلمه مناسبی روید. برای تهیه پفیلا در قابلمه بهترین جنس، قابلمههای رویی هستند این قابلمهها به سرعت داغ میشوند و حرارت را به ذرتها منتقل میکنند. استفاده از قابلمههای چدن یا ضخیم را در تهیه پفیلا به شما توصیه نمیکنیم.
مرحله دوم، آماده سازی نمک و روغن در دومین مرحله مقدار کمی روغن مایع درون قابلمه بریزید. حدود ۲-۳ قاشق غذاخوری کافیست، در حدی که ته قابلمه به روغن آغشته شود. حال مقداری ذرت خشک به قابلمه بیفزایید. توجه داشته باشید که حجم ذرت بعد از باز شدن چند برابر میشود. مقداری ذرت به قابلمه بیفزایید که دانهها در کنار هم قرار گیرند و روی هم نمانند. یعنی باید تمام دانههای ذرت با ته قابلمه در تماس باشند. حال مقداری نمک به دانههای ذرت زنید و کمی بهم زنید تا دانههای ذرت به نمک و روغن آغشته شوند.
در سومین مرحله قابلمه حاوی ذرت را روی حرارت متوسط قرار دهید. حال یک آبکش (صافی) به صورت برعکس روی قابلمه قرار دهید. ۵-۶ دقیقه زمان دهید تا صدای ترکیدن دانههای ذرت بلند شود. توجه داشته باشید که اگر آبکشی مناسب با سایز قابلمه نداشتید، از همان درب قابلمه کمک بگیرید. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و حدود ۱ سانتیمتر کنارش را باز گذارید. اگر درب قابلمه کامل بسته شود موجب جمع شدن بخار آب در درب شده، ذرتهایتان نمدار میشوند و ممکن است به خوبی باز نشوند.
در زمان ترکیدن دانههای ذرت به هیچ عنوان سبد روی قابلمه یا درب قابلمه را برندارید، زیرا پفیلاها به بیرون پرتاب میشوند. زمانی که صدای ترکیدن آنها کم شد کمی قابلمه را تکان دهید تا ذرتها زیر و رو شوند و همه دانههای ذرت باز شود. وقتی صدای ترکیدن کاملا قطع شد حرارت را خاموش کنید و پفیلاها را از قابلمه خارج کنید. زیاد قرار دادن پفیلا روی حرارت موجب سوختن لایههای زیرین آن میشود.
اگر دانههای ذرت شما به خوبی باز نشدند این موضوع مربوط به کیفیت ذرت خشکتان میشود. ذرت خشک را به صورت تازه تهیه کنید و حتما از ذرت مرغوب استفاده کنید. ذرت خشک را در منزل در ظروف درب داری در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
برای تهیه پفیلاهای طعم دار کافی است طبق روش بالا پفیلا را تهیه کنید. زمانی که پفیلا را از روی حرارت برداشتید و پفیلاها هنوز گرم و داغ هستند مقداری پودر گوجه، پودر فلفل قرمز، پودر موسیر به آنها زنید و درون قابلمه کمی زیر و رو کنید تا همه آنها با طعم دهندهتان ترکیب شوند. به همین راحتی و با طی کردن سه مرحله بسیار ساده و آسان پفیلاهای بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو است.
تزیین پفیلا کار بسیار ساده و آسانی است، زیرا این ذرتهای حجیم کوچک خشک هستند و به راحتی میتوانید هر بلایی به سرشان بیاورید و شما محدودیتی برای شکل ظرف یا قرار دادن آنها نداررید.
برای تزیین پفیلاها به شکل درخت برفی کافی است تکهای شاخه خشک درخت تهیه کنید. شاخه را بشویید و خشک کنید. بهتر از از شاخهای استفاده کنید که در قسمت بالایی چند رشته شده باشد حال کمی نوک شاخههای نازک را با قیچی بچینید تا شاخه توان تحمل وزن یک ذرت را داشته باشد.
به آرامی ذرت پف کرده را از قسمت نرم آن کمی درون شاخه فرو کنید. این کار را با تمام شاخهها انجام دهید. در نهایت درون گلدان یا ظرف مناسبی با سایز شاخهتان مقداری پفیلا بریزید و شاخه پفیلا را درون آن قرار دهید. مقدری از پفیلاها را برای تزیین زیر درخت زمستانیتان بریزید.
شما برای تزیین پفیلا به شکل برههای بانمک و زبل در هر سایز و ابعادی میتوانید این برهها را خلق کنید. کافی است مقداری از پفیلا را درون پلاستیک بریزید و حالت بیضی شکلی به آنها دهید. حال با کمک چسب نواری درب پلاستیک را از زیر چسب کنید. برای ساخت صورت بره میتوانید روی تکهای مقوا یا کاغذ مشکی صورت بره را بکشید و با کمک قیچی آن را برش زنید و برایش چشم گذارید. حال با کمک مقداری چسب مایع آن را روی بسته بیضی شکل پفیلا بچسبانید. به همین راحتی میتوانید برههای زبلی در سایزهای مختلف بسازید.
تزین پفیلا به شکل آدم برفی نیز یکی از پرطرفدارترین تزیینات پفیلا برای یلداست. همانند روش قبل مقداری پفیلا متناسب با سایز آدمبرفیتان درون پلاستیک بریزید و آن را به شکل توپه دربیاورید. توپه کوچکتری برای سر آن بسازید و با کمک مقداری چسب سر و بدن آدم برفی را به هم بچسبانید.
حال با کمک هر آنچه که در دسترس دارید برایش کلاه و شالگردن، چشم و دماغ و دهن بکشید. میتوانید از دو شاخه خشک کوچک برای دستان آدم برفی استفاده کنید. امیدواریم که طبق روش فوق این پفیلاهای بسیار سالم و بهداشتی را برای خود و عزیزانتان تهیه و نوش جان کنید.
وسایل لازم : ۲کیلو پفیلا .مقوا .چشم .کیسه پلاستیک کوچک وبزرگ اول گوشه پایین پلاستیکو بستم تا گرد شد وپاپ کورن رو داخلش ریختم تا بدن ادم برفی به اندازه دلخواه درست بشه . برا سرشم به همین صورت وبا چسب حرارتی به هم چسبوندم .وکلاه وچشم وبینی و دستاش رو چسبوندم و شلی پلاستیک رو با چسب نواری از پشت گرفتم .
تزیین پف فیل یکی از اصلی ترین تزیینات شب یلدا در ایران است . پف فیل در کنار آجیل شب یلدا استفاده شده و شبی به یاد ماندنی برای ما فراهم می کند . در زیر چند نمونه عکس از تزیین پف فیل شب یلدا برایتان قرار داده ایم . امیدوارریم استفاده لازم را ببرید . همینطور آموزش تهیه پف فیل و انواع پف فیل رنگی را برایتان بیان نمودیم . پس با ما همراه باشید .
پاپ کورن ژله ای با ترافل: میتونید بعد از آماده شدن پاپ کورن ها مقداری ترافل تزیینی هم روش بریزید تا قشنگ تر بشه اگرم دوست دارید مثل شکل بالا پاپ کورن سفید و ترافل تهیه کنید یه کم شکلات سفید رو آب کنید و بریزید روی پاپ کورن آماده و تا آب نشده روش ترافل بریزید این نوع پاپ کون خیلی برای مهمانی ها و مراسم مناسبه!
پاپ کورن کره ای: برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن توی تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد اون رو داخل ظرف دردار قرار بدید.بعد مقداری کره رو روی پا کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.
پاپ کورن عسلی: ذرت ها رو به روش بالا تهیه کنید.یه ظرف مناسب بردارید و کمی روغن بهش اسپری کنید(ذرت ها باید داغه داغ باشن)حالا ۱قاشق غذاخوری عسل رو با ۳قاشق غذاخوری آب و ۱قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید(از قبل) و روی پاپ کورن های آماده اسپری کنید.خیلی خوشمزه میشه البته نباید حین پخت نمک بزنید به ذرتها.
پاپ کورن ژله ای رنگارنگ: پاپ کورن آماده۸پیمانه کره:۱چهارم پیمانه شربت ذرت:۳قاشق غذاخوری شکر:نصف پیمانه پودر ژله:۱بسته اول فر رو با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید تا کاملا گرم بشه.کره و شربت ذرت رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا کره کامل آب بشه بعد پودر ژله و شکر رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید مواد به جوش بیان بعد حرارت رو کم کنید تا ۵یا۶دقیقه مواد غل بزنن.حالا با ملاقه کم کم مواد رو بریزید روی پاپ کورن و تند تند هم بزنید تا نچسبن!