; فوت و فن شیرین عسل و راز خوشمزگی شیرین عسل خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن اسپاگتی با تن ماهی و راز خوشمزگی اسپاگتی با تن ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن اسپاگتی با تن ماهی و راز خوشمزگی اسپاگتی با تن ماهی خوشمزه و خانگی

فوت و فن اسپاگتی با تن ماهی فوت و فن اسپاگتی با تن ماهی و راز خوشمزگی اسپاگتی با تن ماهی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …

فوت و فن نان کنجدی و راز خوشمزگی نان کنجدی خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان کنجدی و راز خوشمزگی نان کنجدی خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان کنجدی فوت و فن نان کنجدی و راز خوشمزگی نان کنجدی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با نان …

فوت و فن قلیه میگو و راز خوشمزگی قلیه میگو رستورانی چیست

فوت و فن قلیه میگو و راز خوشمزگی قلیه میگو رستورانی چیست

فوت و فن قلیه میگو فوت و فن قلیه میگو و راز خوشمزگی قلیه میگو رستورانی چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر شما به غذاهای دریایی، …

فوت و فن شیرین عسل

طرز تهیه شیرین عسل با پودر کاکائو طرز تهیه شیرین عسل نی نی سایت طرز تهیه شیرین عسل با ژلاتین طرز تهیه شیرین عسل بدون ژله طرز تهیه شیرین عسل با مارشمالو طرز تهیه شیرین عسل آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شیرین عسل بازاری طرز تهیه شیرین عسل بدون همزن برقی

فوت و فن شیرین عسل و راز خوشمزگی شیرین عسل خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرین عسل، که با طعم دلپذیر و خاطره‌انگیزش برای بسیاری از ما آشناست، با وجود تنوع بی‌شمار در دنیای تنقلات، همچنان جایگاه ویژه‌ای با روکش شکلاتی خود و کرم منحصربه‌فردی که اکنون در طعم‌های متنوعی ارائه می‌شود، داراست. خودتان در خانه شیرینی‌پزی کنید، یک فعالیت سرگرم‌کننده و لذت‌بخش است. شیرین عسل یکی از شیرینی‌هایی است که ما دستور ساده‌ای برای تهیه آن آماده کرده‌ایم، تا شما بتوانید به آسانی این شیرینی لذیذ را در منزل خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرین عسل

پودر ژله موز یا آلوورا ۱ بسته

آب جوش ۱/۳ پیمانه

بیسکویت ساقه طلایی ۲ بسته

شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم

روغن مایع ۵ ق غذا خوری

اسانس موز دلخواه چند قطره

روش تهیه شیرین عسل

ابتدا ژله را در کاسه‌ای بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید. برای حل کردن کامل دانه‌های ژله، از روش بن ماری که شامل قرار دادن کاسه بر روی بخار آب با حرارت غیر مستقیم است، استفاده کنید. همچنین، می‌توانید برای ۱ دقیقه با توان ۱۰۰ در مایکروویو یا سولاردم ژله را گرم کنید. پس از خنک شدن اندکی ژله، اسانس موز را به آن اضافه کنید.

زمانی که ژله خنک شد، با همزن برقی و با سرعت بالا شروع به هم زدن کنید تا زمانی که حالتی شبیه به خامه سفید و متوسط سفتی به خود بگیرد. سپس ژله آماده را درون قیف بریزید.

یک بیسکویت ساقه طلایی بردارید و مقداری از ژله را روی آن بریزید، سپس یک بیسکویت دیگر روی آن قرار داده و فشار دهید. بیسکویت‌ها را به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا رطوبت ژله را جذب کرده و نرم شوند.

پس از آن، شکلات را خرد کرده و در کاسه‌ای بریزید و آن را با استفاده از روش بن ماری یا در سولاردم ذوب کنید. سپس روغن مایع را به شکلات اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات نرم شود. شیرین عسل‌ها را در شکلات غوطه‌ور کرده و به طور کامل با شکلات بپوشانید، سپس روی یک توری فلزی قرار دهید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

فوت و فن شیرین عسل

افزودن روغن مایع به شکلات باعث می‌شود که شکلات پس از خشک شدن بیش از اندازه سفت نشود، که این امر خوردن آن را آسان‌تر می‌کند.

تهیه بیسکویت ساده در خانه کاری ساده و راحت است.

در صورت استفاده از ژله‌های طعم‌دار، نیازی به اضافه کردن اسانس نیست. با این حال، اگر از ژله آلوئه‌ورا استفاده می‌کنید، اضافه کردن کمی اسانس توصیه می‌شود.

قبل از شروع به هم زدن ژله، امکان افزودن دو قاشق غذاخوری شکر یا عسل به آن برای افزایش طعم وجود دارد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.