فوت و فن سالاد یونانی و راز خوشمزگی سالاد یونانی خوشمزه و خانگی
فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی
فوت و فن گمج کباب فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمانی که نام گمج …
فوت و فن زرشک پلو با ماهیچه و راز خوشمزگی زرشک پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی
فوت و فن زرشک پلو با ماهیچه فوت و فن زرشک پلو با ماهیچه و راز خوشمزگی زرشک پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن پخت آش یخ تبریزی و راز خوشمزگی آش یخ تبریزی خانگی
فوت و فن پخت آش یخ تبریزی فوت و فن پخت آش یخ تبریزی و راز خوشمزگی آش یخ تبریزی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. غذاها …
فوت و فن سالاد یونانی
فوت و فن سالاد یونانی و راز خوشمزگی سالاد یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد خیار یونانی، با فرمول ساده و مواد مغذی مانند خیار، پیاز، و سایر صیفیجات، از محبوبترین غذاهای بینالمللی است. این سالاد، مملو از آنتیاکسیدانها و ویتامینهای مهم مثل ویتامین C، هم به عنوان یک پیشغذای خوشمزه و هم به عنوان وعده غذایی مناسب برای گیاهخواران پیشنهاد میشود. برای آشنایی با دستور تهیه سالاد خیار یونانی که با ماست یا پنیر فتا تهیه میشود، این مقاله را دنبال کنید.
مواد لازم برای آماده سازی سالاد خیار یونانی
خیار ۳ تا ۴ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
ماست یونانی پرچرب نصف فنجان
برگ جعفری ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه یا سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه از هر کدام، ۴/۱ قاشق چایخوری
روش تهیه سالاد خیار یونانی
اولین گام در تهیه سالاد خیار یونانی شامل شستشو و خشک کردن برگهای جعفری برای حذف آب اضافه است، سپس آنها را ریز خرد کنید.
در مرحله بعدی، خیارها را بشویید و به تکههای دلخواه خود برش دهید. پیاز را نیز پوست بکنید و پس از شستشو به صورت خلالی برش دهید.
در مرحله بعد، ماست را در یک کاسه ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. به این ماست، جعفری خرد شده، پودر سیر، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید.
پس از آن، خیارهای برشخورده و پیازها را درون ظرف سالاد ریخته و سس ماستی را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس به طور یکنواخت با سایر مواد ترکیب شود.
در نهایت، سالاد خیار یونانی را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا طعمها کاملاً با هم ادغام شوند، سپس سالاد آماده سرو است.
مواد لازم برای آماده سازی سالاد خیار یونانی با پنیر فتا
خیار ۲ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
زیتون سیاه ۸ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
فلفل دلمهای رنگی ۱ عدد
پنیر فتا ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک به مقدار لازم
آب لیموترش تازه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روش تهیه سالاد خیار یونانی با پنیر فتا
برای شروع، خیار و پیاز را به شکل حلقههای باریک برش دهید و آنها را در کاسهای بریزید. سپس، گوجهفرنگیها را به شکل مکعبهای درشت خرد کرده و به مخلوط خیار و پیاز اضافه کنید.
در صورت استفاده از خیارهای بزرگ، آنها را به صورت نیم دایرههای نازک برش دهید.
بعد از آن، فلفل دلمهایهای رنگی را به قطعات ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
در مرحله بعد، زیتونها را نصف کرده، هستهها را جدا کنید و به همراه روغن زیتون و آب لیموی تازه به سالاد بیفزایید.
برای اضافه کردن پنیر فتا به سالاد خیار یونانی، سرکه بالزامیک و نمک را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
در نهایت، پنیر فتا را به شکل مکعبهای کوچک خرد کرده و بر روی سالاد بریزید. سالاد را با سلفون بپوشانید و برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها با یکدیگر ترکیب شوند.
مواد لازم برای آماده سازی سالاد یونانی رژیمی
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
فیله مرغ: ۳۴۰ گرم
گوجه گیلاسی: ۳۵گرم (حدود ۶ تا ۸ گوجه)
خیار بزرگ خرد شده: نصف یک عدد
پیاز قرمز: نصف یک پیاز
پنیر فتا: ۸۵ گرم خرد شده
زیتون: یک سوم فنجان
نعناع خرد شده و تازه: ۳ قاشق غذاخوری
کاهو خرد شده: ۴ فنجان
روش تهیه سالاد یونانی رژیمی
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و آن را کنار بگذارید.
یک ماهیتابه را برای پخت مرغ روی شعله زیاد گرم کنید.
مرغها را با روغن زیتون آغشته کرده و با نمک و فلفل طعمدار کنید. سپس، هر دو طرف مرغ را روی حرارت بالا بپزید.
بعد از پخت، مرغ را روی تخته برش گذاشته و برای ۵ دقیقه اجازه دهید تا کمی سرد شود.
در یک کاسه بزرگ، گوجهفرنگی، خیار، پیاز، پنیر فتا، زیتون و نصف نعناع را با سرکه مخلوط کنید.
مرغ را به شکل نوارهای باریک برش دهید و به سالاد بیفزایید، سپس به آرامی آنها را هم بزنید.
چهار بشقاب را آماده کرده و در هر کدام یک مشت کاهو بریزید.
سپس، به میزان مساوی از سالاد را در هر بشقاب ریخته و باقیمانده نعناع را بر روی آنها پخش کنید.