; فوت و فن کوکو پیازچه و راز خوشمزگی کوکو پیازچه خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن خورش طلا کوله و راز خوشمزگی خورش طلا کوله خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش طلا کوله و راز خوشمزگی خورش طلا کوله خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش طلا کوله فوت و فن خورش طلا کوله و راز خوشمزگی خورش طلا کوله خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش …

فوت و فن شله زرد و کره و روغن و گلاب را کی به شله زرد اضافه کنیم

فوت و فن شله زرد و کره و روغن و گلاب را کی به شله زرد اضافه کنیم

فوت و فن شله زرد فوت و فن شله زرد و کره و روغن و گلاب را کی به شله زرد اضافه کنیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …

فوت و فن کوکو ذرت و راز خوشمزگی کوکو ذرت خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکو ذرت و راز خوشمزگی کوکو ذرت خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوکو ذرت فوت و فن کوکو ذرت و راز خوشمزگی کوکو ذرت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکو ذرت، فریتر محبوبی …

فوت و فن کوکو پیازچه

کوکوی پیازچه مجلسی طرز تهیه کوکو پیازچه با سیب زمینی کوکو قارچ و پیازچه کوکو پیازچه کوهی کوکو سیب زمینی پیاز کوکوی سیب زمینی با پیازچه و جعفری غذا با پیازچه سیب زمینی و پیازچه

فوت و فن کوکو پیازچه و راز خوشمزگی کوکو پیازچه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کوکو پیازچه، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایرانی است که به راحتی و در زمان کوتاهی آماده می‌شود. ویژگی بارز این غذا، استفاده از پیازچه است که طعم خاص و دلنشینی به آن می‌بخشد. در نقاط مختلف ایران، شیوه‌های گوناگونی برای پخت کوکو پیازچه وجود دارد و آشپزها با اضافه کردن انواع مختلف مواد، سعی در بهبود و تنوع طعم آن دارند. بر اساس ذائقه شخصی خود، می‌توانید مواد مورد علاقه خود را به این غذا اضافه کرده و آن را سفارشی سازید.

مواد لازم برای تهیه کوکو پیازچه

پیازچه ۲ پیمانه خرد شده

تخم مرغ ۳ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

آرد یک قاشق خوری

روغن دو قاشق غذاخوری

روش تهیه کوکو پیازچه

اولین قدم، شستشو و برش زدن پیازچه‌ها می‌باشد.

در ادامه، پیازچه‌های برش خورده را به درون یک کاسه بزرگ انتقال داده، سپس سه عدد تخم‌مرغ را به آن‌ها افزوده و به خوبی مخلوط کنید.

در این مرحله، به مخلوط پیازچه و تخم‌مرغ، ادویه‌جاتی نظیر نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه نموده و تمام مواد را به دقت با یکدیگر مخلوط نمایید.

سپس مقداری آرد به ترکیب بیفزایید و مجدداً هم بزنید تا یکدست شود.

حالا مقداری روغن را در ماهیتابه ریخته و صبر کنید تا به خوبی داغ شود. پس از داغ شدن روغن، مخلوط کوکو را داخل ماهیتابه بریزید، شعله را ملایم کرده و اجازه دهید کوکو به مدت حدود ۱۵ دقیقه پخته شود. زمانی که یک طرف کوکو طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به طور یکنواخت سرخ گردد.

روش تهیه کوکو پیازچه و تره

کوکوی پیازچه و تره یکی از لذیذترین انواع کوکو به شمار می‌رود. برای تهیه این نوع کوکو، کافی است تره‌های ریز خرد شده را به دستور پخت استاندارد کوکوی پیازچه اضافه نمایید. همچنین، برای بالا بردن طعم و عطر کوکو، افزودن مقداری نعناع خشک به ترکیب توصیه می‌شود.

روش تهیه کوکو پیازچه با مرغ

برای تهیه کوکوی پیازچه با افزودنی مرغ، اولین گام پخت مرغ است. بعد از پخت، مرغ را به ریش ریش‌های باریک تبدیل کنید و به همراه پودر سیر به ترکیب کوکوی پیازچه بیفزایید. این یک روش آسان برای تهیه کوکوی پیازچه مرغدار است. همچنین، اضافه کردن یک سیب‌زمینی رنده شده به مخلوط می‌تواند پیشنهاد مناسبی باشد. در زمان آبپز کردن مرغ، افزودن زردچوبه، فلفل دلمه‌ای، پیاز و هویج به آب می‌تواند به حذف بوی ناخوشایند مرغ کمک کند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.