; فوت و فن سوپ هویج و راز خوشمزگی سوپ هویج خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن سس قارچ و راز خوشمزگی سس قارچ خوشمزه و خانگی

فوت و فن سس قارچ و راز خوشمزگی سس قارچ خوشمزه و خانگی

فوت و فن سس قارچ فوت و فن سس قارچ و راز خوشمزگی سس قارچ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سس قارچ، یک نوع …

فوت و فن پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت کلوچه خرمایی فوت و فن پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کلوچه خرمایی، …

فوت و فن سوهان و راز خوشمزگی سوهان و چرا سوهان عسلی به دندان میچسبد

فوت و فن سوهان و راز خوشمزگی سوهان و چرا سوهان عسلی به دندان میچسبد

فوت و فن سوهان فوت و فن سوهان و راز خوشمزگی سوهان و چرا سوهان عسلی به دندان میچسبد در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوهان برای اولین …

فوت و فن سوپ هویج

راز خوشمزه شدن سوپ جو نی نی سایت راز خوشمزه شدن سوپ ورمیشل ادویه برای خوشمزه شدن سوپ جو راز خوشمزه شدن سوپ جو رستورانی طرز تهیه سوپ هویج و رشته طرز تهیه سوپ هویج و جو سوپ هویج و سیب زمینی راز خوشمزه شدن سوپ جو پرک

فوت و فن سوپ هویج و راز خوشمزگی سوپ هویج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

هویج به عنوان یک منبع غنی از ویتامین A شناخته می‌شود و دارای کالری نسبتاً کمی است. در حین پختن، هویج کاروتنوئیدهای موجود در خود را آزاد می‌کند که این امر به بهبود فرآیند جذب ویتامین A کمک می‌کند. سوپ هویج، که کالری اندکی دارد و مقوی است، ارزش امتحان کردن را داراست.

مواد لازم برای آماده سازی سوپ هویج

۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک عدد پیاز زرد، که ریز خرد شده باشد

یک حبه سیر، خرد شده

۲.۵ سانت زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده

۹۰۰ گرم هویج تازه، پوست کنده و خرد شده

یک برگ آویشن تازه

سه چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

۲ فنجان آب هویج طبیعی ( یا آب سیب یا پرتقال )

یک سوم فنجان ماست کم چرب ساده

۲ قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده، برای چاشنی زدن

دو قاشق غذا خوری دانه آفتابگردان برای چاشنی زدن ( اختیاری )

روش تهیه سوپ هویج

در یک تابه اندازه متوسط و روی حرارت میانه، مقداری روغن زیتون را گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا حدی که نرم گردد، که معمولاً بین ۶ تا ۸ دقیقه زمان نیاز دارد. پس از آن، سیر و زنجبیل خرد شده را به آن بیافزایید و برای یک دقیقه یا تا زمانی که عطر آن‌ها به خوبی استشمام شود، تفت دهید. هویج، آویشن و کمی نمک و فلفل به تابه اضافه کرده و با آب به اندازه‌ای که روی سبزیجات را بپوشاند، پر کنید و اجازه دهید سوپ شروع به جوشیدن کند. سپس در تابه را بگذارید، شعله را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا همه سبزیجات کاملاً نرم شوند. بعد از خنک شدن کافی، آویشن‌ها را برداشته و محتویات تابه را در مخلوط‌کن ریخته و به مدت حدود سه دقیقه پوره کنید تا یکدست شود. آب میوه تازه را به آن افزوده و سوپ را دوباره روی حرارت ملایم گرم کنید. قبل از سرو کردن، طعم سوپ را با نمک و فلفل تنظیم کنید و روغن زیتون باقی‌مانده را به آن اضافه نمایید. سپس سوپ را درون کاسه‌ها ریخته و با ماست، گشنیز خرد شده و دانه‌های آفتابگردان تزیین کرده و داغ سرو کنید.

فوت و فن سوپ هویج

با استفاده از زودپز در کلیه مراحل طبخ، می‌توانید در کمتر از یک ساعت یک سوپ لذیذ و آماده به دست آورید.

افزودن زرشک به دلخواه و بسته به ذائقه فردی انجام می‌گیرد.

برای افزودن تنوع به دستور پخت، می‌توانید از نخود یا ذرت استفاده کنید.

انتخاب نوع قطعه مرغ، چه سینه و چه پهلو، بر عهده شماست.

در این روش آشپزی، سوپ به طور کامل با آب مرغ پخته می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 21 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.