فوت و فن سوپ هویج و راز خوشمزگی سوپ هویج خوشمزه و خانگی
فوت و فن حلوا کاراملی و راز خوشمزگی حلوا کاراملی خوشمزه و خانگی
فوت و فن حلوا کاراملی فوت و فن حلوا کاراملی و راز خوشمزگی حلوا کاراملی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با حلوا …
فوت و فن شیرینی مربایی و راز خوشمزگی شیرینی مربایی خوشمزه و خانگی
فوت و فن شیرینی مربایی فوت و فن شیرینی مربایی و راز خوشمزگی شیرینی مربایی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی سوتغندی، که با …
فوت و فن خوراک سوسیس و قارچ و راز خوشمزگی خوراک سوسیس و قارچ
فوت و فن خوراک سوسیس و قارچ فوت و فن خوراک سوسیس و قارچ و راز خوشمزگی خوراک سوسیس و قارچ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن سوپ هویج
فوت و فن سوپ هویج و راز خوشمزگی سوپ هویج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
هویج به عنوان یک منبع غنی از ویتامین A شناخته میشود و دارای کالری نسبتاً کمی است. در حین پختن، هویج کاروتنوئیدهای موجود در خود را آزاد میکند که این امر به بهبود فرآیند جذب ویتامین A کمک میکند. سوپ هویج، که کالری اندکی دارد و مقوی است، ارزش امتحان کردن را داراست.
مواد لازم برای آماده سازی سوپ هویج
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز زرد، که ریز خرد شده باشد
یک حبه سیر، خرد شده
۲.۵ سانت زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده
۹۰۰ گرم هویج تازه، پوست کنده و خرد شده
یک برگ آویشن تازه
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
۲ فنجان آب هویج طبیعی ( یا آب سیب یا پرتقال )
یک سوم فنجان ماست کم چرب ساده
۲ قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده، برای چاشنی زدن
دو قاشق غذا خوری دانه آفتابگردان برای چاشنی زدن ( اختیاری )
روش تهیه سوپ هویج
در یک تابه اندازه متوسط و روی حرارت میانه، مقداری روغن زیتون را گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا حدی که نرم گردد، که معمولاً بین ۶ تا ۸ دقیقه زمان نیاز دارد. پس از آن، سیر و زنجبیل خرد شده را به آن بیافزایید و برای یک دقیقه یا تا زمانی که عطر آنها به خوبی استشمام شود، تفت دهید. هویج، آویشن و کمی نمک و فلفل به تابه اضافه کرده و با آب به اندازهای که روی سبزیجات را بپوشاند، پر کنید و اجازه دهید سوپ شروع به جوشیدن کند. سپس در تابه را بگذارید، شعله را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا همه سبزیجات کاملاً نرم شوند. بعد از خنک شدن کافی، آویشنها را برداشته و محتویات تابه را در مخلوطکن ریخته و به مدت حدود سه دقیقه پوره کنید تا یکدست شود. آب میوه تازه را به آن افزوده و سوپ را دوباره روی حرارت ملایم گرم کنید. قبل از سرو کردن، طعم سوپ را با نمک و فلفل تنظیم کنید و روغن زیتون باقیمانده را به آن اضافه نمایید. سپس سوپ را درون کاسهها ریخته و با ماست، گشنیز خرد شده و دانههای آفتابگردان تزیین کرده و داغ سرو کنید.
فوت و فن سوپ هویج
با استفاده از زودپز در کلیه مراحل طبخ، میتوانید در کمتر از یک ساعت یک سوپ لذیذ و آماده به دست آورید.
افزودن زرشک به دلخواه و بسته به ذائقه فردی انجام میگیرد.
برای افزودن تنوع به دستور پخت، میتوانید از نخود یا ذرت استفاده کنید.
انتخاب نوع قطعه مرغ، چه سینه و چه پهلو، بر عهده شماست.
در این روش آشپزی، سوپ به طور کامل با آب مرغ پخته میشود.