فوت و فن سالاد جو پرک و راز خوشمزگی سالاد جو پرک خوشمزه و خانگی
فوت و فن پخت حلوای زنجبیلی و راز خوشمزگی حلوای زنجبیلی خانگی
فوت و فن پخت حلوای زنجبیلی فوت و فن پخت حلوای زنجبیلی و راز خوشمزگی حلوای زنجبیلی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوای زنجبیلی، یکی از …
فوت و فن رولت مرغ و راز خوشمزگی رولت مرغ خوشمزه و خانگی
فوت و فن رولت مرغ فوت و فن رولت مرغ و راز خوشمزگی رولت مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رولت مرغ، یک غذای …
فوت و فن کوفته تن ماهی و راز خوشمزگی کوفته تن ماهی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کوفته تن ماهی فوت و فن کوفته تن ماهی و راز خوشمزگی کوفته تن ماهی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن سالاد جو پرک
فوت و فن سالاد جو پرک و راز خوشمزگی سالاد جو پرک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد گردو و جو پرک از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی به شمار میرود که غالباً در مراسم و جشنهای ویژه مانند شب یلدا تهیه میشود. این سالاد به دلیل استفاده از انار که فقط در فصول پاییز و زمستان یافت میشود، به عنوان یک سالاد فصلی شناخته میشود.
سالاد گردو و جو پرک، با ظاهری طبقهای و شیک، به عنوان یک غذای کامل و مغذی شناخته میشود. این سالاد میتواند به عنوان یک پیشغذا یا حتی یک وعده غذایی کامل مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه، ما به شما نحوه تهیه این سالاد خوشمزه را آموزش خواهیم داد. برای یادگیری همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد جو پرک
۱ پیمانه گردوی خرد شده
۱ پیمانه جوی پرک
۲ عدد گریپ فروت
۱ عدد پیازچه خرد شده
۲ پیمانه کاهوی خرد شده
نصف پیمانه جعفری
نصف پیمانه گشنیز خرد شده
نصف پیمانه برگ ریحان
۲ عدد چغندر
مقداری دانه انار
مواد لازم برای سس
۲ ق س سس خردل
نصف ق چ عسل
۱ ق چ آب لیمو
یک سوم پیمانه روغن زیتون
مقداری نمک و فلفل
روش تهیه سالاد جو پرک و گردو
ابتدا جو را با آب و کمی نمک بپزید، سپس آن را درون یک آبکش ریخته تا آب اضافه آن گرفته شود.
در کاسهای بزرگ، پیازچه خرد شده، کاهو خرد شده، جعفری، ریحان و گشنیز را مخلوط کنید. گریپ فروت را پوست گرفته و به شکل حلقههای نازک خرد کنید. چغندرها را پس از پخت و پوست گرفتن به شکل حلقههای نازک برش دهید.
برای سالاد، یک ظرف مناسب انتخاب کرده و ابتدا مخلوط کاهو را درون آن بریزید. روی آن کمی از جو پخته شده، گردو و دانههای انار بچینید. حلقههای گریپ فروت را نیز اضافه کنید. سپس لایه دیگری از مخلوط کاهو را اضافه کرده و روی آن دوباره جو بریزید. حلقههای چغندر را به لایه بعدی اضافه کنید و در آخر باقیمانده مخلوط کاهو را روی آن بریزید. در نهایت، گردوی خرد شده و دانههای انار را بر روی سالاد بچینید.
برای سس سالاد، تمام مواد لازم را در ظرفی مخلوط کنید و خوب هم بزنید. کمی از سس را برای تنظیم طعم بچشید و در صورت لزوم، نمک یا آب لیمو بیشتری اضافه کنید. سس را در یخچال نگه دارید تا هنگام سرو سالاد خنک باشد و آن را روی سالاد بریزید.
فواید مهم جو پرک
جو پرک شده با داشتن ۱۲۳ کالری در هر واحد، ماهیتی سرد و خشک دارد.
برای کم کردن اثرات منفی مصرف طولانیمدت نانهای جو، میتوان به جای استفاده از شیرینیجات مضر، از عسل یا خرما به عنوان شیرینکننده استفاده کرد، یا نان جو را با آبگوشت و ادویههای متنوع میل نمود.
جو به عنوان منبعی غنی از انرژی، پروتئین و چربی مفید برای بدن انسان، به ویژه کودکان، شناخته میشود.
به دلیل داشتن گلوتن، جو اثرات مفیدی برای پوستهای خشک و مشکلات پوستی خارشدار دارد.
در بازار، محصولات مراقبت از پوست از جمله صابونها، ژلها، و پودرهای حاوی عصاره جو دو سر موجود میباشند.
در طب سنتی آیورودا، عصاره نوع خاصی از جو دو سر برای درمان اعتیاد به تریاک استفاده میشده است.
یکی از فواید شناخته شده جو، کاهش سطح اسید اوریک در بدن است، که در مطالعات اخیر به اثبات رسیده است.
چای جو دو سر خواص آرامبخش، مسکن، و ادرارآور دارد و در کاهش علائم آرتروز و روماتیسم موثر است.
بر اساس تحقیقات اخیر، جو دو سر در کاهش سطح کلسترول خون اثرات چشمگیری دارد.
این گیاه به تقویت اعصاب کمک کرده و دارای خواص ضدعفونیکننده و تقویتکننده بدن است. همچنین، اثرات ملینی دارد و میتواند در حل مشکلات یبوست مفید باشد. فواید جو دو سر برای قلب و سیستم خونی نیز شناخته شده است و در تسکین دردها نیز مؤثر است.