; فوت و فن چوروس و راز خوشمزگی چوروس خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن جوجه کباب حلزونی و راز خوشمزگی جوجه کباب حلزونی خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب حلزونی و راز خوشمزگی جوجه کباب حلزونی خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب حلزونی فوت و فن جوجه کباب حلزونی و راز خوشمزگی جوجه کباب حلزونی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن آش خوزستانی و راز خوشمزگی آش خوزستانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش خوزستانی و راز خوشمزگی آش خوزستانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش خوزستانی فوت و فن آش خوزستانی و راز خوشمزگی آش خوزستانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن چوروس

طرز تهیه چوروس ساده طرز تهیه چوروس با روغن مایع طرز تهیه چوروس بدون کره طرز تهیه چوروس تصویری طرز تهیه چوروس نی نی سایت طرز تهیه چوروس در فر طرز تهیه شیرینی چوروس به خانه برمیگردیم چوروس در تهران

فوت و فن چوروس و راز خوشمزگی چوروس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ما بر این باوریم که چوروس از شیرینی‌جات برتر جهانی است، مخصوصاً زمانی که شخصاً آن را از ابتدا آماده کنید. به شما پیشنهاد می‌دهیم که این روش پخت را آزمایش کنید تا تجربه‌ای بی‌نظیر از چوروس‌های بسیار خوشمزه و آروماتیک را برای خود و دوستان و خانواده‌تان به ارمغان آورید. چوروس، با ساختاری بیرونی ترد و درونی لطیف و پر از طعم، چنان خوشمزه‌ای است که مقاومت در برابر آن بسیار دشوار است!

مواد لازم برای تهیه چوروس

وانیل ۱/۴ قاشق سوپ خوری

۲ تخم مرغ ۳ عدد

۳ آب ۱ لیوان

۴ آرد ۱ لیوان

۵ شکر ۱ قاشق غذاخوری

۶ کره یا روغن جامد ۵۰ گرم

روش تهیه چوروس اسپانیایی

برای تهیه پوشش چوروس، نیم پیمانه شکر و کمی دارچین را درون ظرفی ترکیب کرده و کناری می‌گذاریم.

روغن گیاهی یا کره را در یک قابلمه بزرگ یا تابه عمیق تا دمای ۳۶۰ فارنهایت (حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم می‌کنیم. در این زمان، خمیر را آماده‌سازی می‌کنیم.

آب، کره، شکر و نمک را درون قابلمه‌ای گذاشته و روی حرارت متوسط تا بالا به جوش آوریم.

آرد را اضافه کرده و آن را روی حرارت پایین پخته و با کفگیر به صورت مداوم هم می‌زنیم تا خمیر به طور یکنواخت و یکدست شود.

خمیر را به درون کاسه‌ای بزرگ منتقل کرده و حدود ۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا کمی سرد شود.

سپس وانیل و تخم مرغ‌ها را افزوده و به سرعت با همزن برقی آن‌ها را مخلوط می‌کنیم.

مخلوط را تا زمانی که کاملاً صاف و یکنواخت شود هم می‌زنیم (اگرچه ابتدا ممکن است کمی ناهماهنگ به نظر برسد، اما با ادامه هم زدن، یکدست خواهد شد).

پس از آن، خمیر را درون قیف مجهز به ماسوره ستاره‌ای می‌ریزیم و به شکل نوارهایی به اندازه مورد نظر برش می‌دهیم و در روغن داغ می‌اندازیم.

چوروس‌های سرخ‌شده را روی کاغذ جذب‌کننده روغن قرار داده، و بلافاصله پس از ۱۵ ثانیه (تا شکر به خوبی به آن‌ها بچسبد) آن‌ها را در مخلوط شکر و دارچین می‌غلتانیم.

این فرآیند را برای تمام خمیر باقی‌مانده ادامه دهید (هنگام سرخ کردن، بیش از ۵ عدد در یک زمان در روغن نیندازید و در صورت نیاز با استفاده از انبر فلزی، آن‌ها را از هم جدا کنید).

چوروس‌ها را پس از خنک شدن چند دقیقه‌ای، آماده برای سرو کنید.

مواد لازم برای پخت چوروس به روشی دیگر

کره ۴ قاشق غذاخوری

آرد ۲ لیوان

آب ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱/۲ لیوان

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

اسانس وانیل چند قطره

روش تهیه چوروس به روشی دیگر

کره، آب، نمک، و شکر را در قابلمه‌ای انداخته و آن را روی اجاق گاز قرار دهید، سپس محتویات را هم بزنید تا مخلوط به جوش آید.

بعد از رسیدن به نقطه جوش، آرد و عصاره وانیل را اضافه کنید و تحت حرارت ملایم برای تقریبا یک دقیقه هم بزنید تا خمیر ایجاد شود.

قابلمه را از حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر تا حدی سرد شود، سپس تخم مرغ‌ها را به ترتیب وارد کنید.

پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، با استفاده از قاشق خمیر را به خوبی هم بزنید تا خمیری صاف و همگن به دست آید.

روغن را در قابلمه‌ای جداگانه بریزید و آن را روی شعله متوسط گرم کنید، سپس خمیر را در قیفی که دارای نازل ماسوره است بریزید.

قیف را در بالای قابلمه نگه دارید و خمیر را فشار دهید تا به بیرون برود.

هنگامی که حدود ۱۰ سانتی‌متر از خمیر بیرون زد، با قیچی آن را قطع کنید و در روغن داغ بیندازید. شیرینی را به آرامی با قاشق بچرخانید تا به طور مساوی سرخ شود.

شیرینی‌های سرخ شده را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

شکر و دارچین را ترکیب کرده و روی یک سینی پهن کنید، سپس شیرینی‌ها را درون این مخلوط بغلطانید و برای سرو آماده سازید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.