; فوت و فن پلو یونانی و راز خوشمزگی پلو یونانی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پیتزا مارینارا و راز خوشمزگی پیتزا مارینارا خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا مارینارا و راز خوشمزگی پیتزا مارینارا خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا مارینارا فوت و فن پیتزا مارینارا و راز خوشمزگی پیتزا مارینارا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا مارینارا یکی …

فوت و فن شامی نخودچی و راز خوشمزگی شامی نخودچی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شامی نخودچی و راز خوشمزگی شامی نخودچی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شامی نخودچی فوت و فن شامی نخودچی و راز خوشمزگی شامی نخودچی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شامی نخودچی، یکی …

فوت و فن پیتزا پیاز و راز خوشمزگی پیتزا پیاز خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا پیاز و راز خوشمزگی پیتزا پیاز خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا پیاز فوت و فن پیتزا پیاز و راز خوشمزگی پیتزا پیاز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با پیتزا …

فوت و فن پلو یونانی

پلو یونانی ساناز سانیا پلو یونانی سامان گلریز پلو یونانی رزا منتظمی طرز تهیه پلو یونانی پلو یونانی بدون گوشت پلو یونانی نی نی سایت پلو یونانی مجلسی طرز تهیه پلو یونانی با مرغ

فوت و فن پلو یونانی و راز خوشمزگی پلو یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

عنوان این غذا، پلو یونانی، به خوبی نشان می‌دهد که ریشه‌های آن به فرهنگ یونان بازمی‌گردد. پلو، غذایی است که در بین ایرانیان از محبوبیت بالایی برخوردار است، اما در سایر نقاط جهان بر اساس سلیقه‌های غذایی متفاوت، میزان استفاده و نحوه پخت آن متغیر است. پلو یونانی از جمله غذاهایی است که به خصوص بین گیاه‌خواران طرفدار دارد و با حذف گوشت مرغ، به یک غذای کاملاً وگان مبدل می‌شود. استفاده از انواع سبزیجات در این پلو، آن را به گزینه‌ای محبوب تبدیل کرده است که گاه اوقات به آن پلو سبزیجات هم اطلاق می‌شود. با داشتن ترکیبات متنوع و رنگارنگ، این غذا ظاهری زیبا و عطری خوش داشته و حتی کودکان هم از خوردن آن لذت می‌برند. پلو یونانی به عنوان غذایی ایده‌آل و شیک برای دعوت‌ها و مهمانی‌ها معرفی می‌شود و به عنوان یک انتخاب برجسته برای پذیرایی محسوب می‌گردد.

مواد لازم برای پخت پلو یونانی

برنج ۳ پیمانه

فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده ١/٢پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده ١/٢پیمانه

نخود فرنگی ١ لیوان

ذرت پخته شده ١ لیوان

قارچ خرد شده ۲ لیوان

فیله مرغ ۱۰ عدد

آب مرغ یا عصاره مرغ ۱ لیوان

کره ۵۰ گرم

پیاز ۲ لیوان

هویج ۲ الی ۳ عدد

زعفران ساییده شده به مقدار لازم

نمک و فلفل زردچوبه و پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم

روش تهیه پلو یونانی

ابتدا فیله‌های مرغ را بشویید و آماده سازی کنید، بعد آن‌ها را به دو قسمت برش دهید و با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، و پاپریکا به خوبی ماساژ داده و در ظرفی با درب محکم بگذارید تا برای یک ساعت مزه‌دار شوند.

یک تابه را با کمی روغن گرم کنید، سپس قارچ‌های برش خورده و مقداری آبلیمو به آن اضافه کرده و تا زمانی که آب قارچ‌ها تبخیر شود، سرخ کنید و پس از آن، قارچ‌ها را کنار بگذارید. در همان تابه، پیازهای ریز شده را با زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا نرم شوند.

پس از اینکه پیازها نرم شدند، ذرت و نخود فرنگی پخته، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز خرد شده، قارچ‌های سرخ شده و هویج خرد شده یا رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در نهایت، کمی نمک و پاپریکا اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

برنج را با نمک خیس کرده و بپزید، با اضافه کردن زردچوبه به آن، رنگ زیبایی به پلو یونانی ببخشید. پس از پخت، برنج را آبکش کرده، کف یک قابلمه روغن ریخته و ته دیگ قرار دهید. لایه‌ای از برنج و لایه‌ای از مخلوط پلو را به ترتیب قرار دهید تا مواد تمام شود. عصاره مرغ را در آب جوش حل کنید و به همراه کره ذوب شده روی برنج بریزید و برای ۴۵ دقیقه دم کنید.

فیله‌های مزه‌دار شده مرغ را از یخچال خارج کرده، به صورت رول حلزونی درآورید و با خلال دندان آن‌ها را ثابت کنید. در تابه‌ای روغن و زعفران بریزید و اجازه دهید داغ شود، سپس فیله‌ها را در آن سرخ کنید. هنگامی که پلو یونانی آماده شد، فیله‌های مرغ را کنار آن قرار داده و همراه یکدیگر سرو نمایید.

فوت و فن پلو یونانی

پیشنهاد می‌گردد برای پخت، از سبزیجات تازه منجمد به جای سبزیجات کنسروی استفاده شود، زیرا سبزیجات کنسروی احتمال دارد در طول پخت نرم و له شده و بر ظاهر غذا اثر منفی بگذارند.

علاوه بر این، می‌توان به جای مرغ از گوشت چرخ‌کرده یا به شکل قیمه استفاده نمود.

برای اینکه فیله‌ها طعم بهتری بگیرند، امکان افزودن شیر به ترکیب مرینت بر اساس ذائقه شخصی وجود دارد.

زمان پخت فیله‌ها باید به گونه‌ای تنظیم شود که از سخت و خشک شدن آن‌ها پیشگیری گردد.

پیشنهاد می‌شود برای پخت از روغن زیتون یا کنجد استفاده شود تا غذا هم سبک‌تر و هم سالم‌تر باشد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.