فوت و فن ماهی کبابی و راز خوشمزگی ماهی کبابی خوشمزه و خانگی
فوت و فن نان کته و راز خوشمزگی نان کته خوشمزه و خانگی
فوت و فن نان کته فوت و فن نان کته و راز خوشمزگی نان کته خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با نان …
فوت و فن کیک آلبالو و راز خوشمزگی کیک آلبالو خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک آلبالو فوت و فن کیک آلبالو و راز خوشمزگی کیک آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیکها به عنوان دسرهای …
فوت و فن سوپ پنیر و راز خوشمزگی سوپ پنیر خوشمزه و خانگی
فوت و فن سوپ پنیر فوت و فن سوپ پنیر و راز خوشمزگی سوپ پنیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با سوپ …
فوت و فن ماهی کبابی
فوت و فن ماهی کبابی و راز خوشمزگی ماهی کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
بیشک میتوان ادعا کرد که کباب یکی از پرطرفدارترین غذاها در سطح جهانی است، با این وجود، روشهای آمادهسازی آن در میان فرهنگهای مختلف تفاوتهایی دارد. در هر نقطه از دنیا، انواع گوناگونی از کباب وجود دارد که نمایانگر سلیقه جهانی در غذا است.
علیرغم اینکه بسیاری تصور میکنند کباب فقط شامل گوشت میشود، امکان پخت کباب از انواع مختلف مواد غذایی فراهم است. حتی گیاهان و سبزیجات نیز میتوانند به عنوان کباب آماده و پخته شوند. با این همه، شایعترین انواع کبابها اغلب از گوشتهایی مانند گوسفند، گاو، مرغ و ماهی تهیه میشوند که هر یک خصوصیات و طعمهای منحصر به فردی دارند. انتخاب گوشت برای کباب کردن بستگی به ذائقه و پسند شخصی دارد.
انتخاب یک نوع گوشت به عنوان بهترین و لذیذترین برای کباب کردن امکانپذیر نیست. ذائقهها به شدت متفاوت است و هر شخصی ترجیحات طعمی خاص خود را دارد. با این حال، کباب کردن به عنوان یکی از سالمترین و مطلوبترین روشهای پخت غذا شناخته میشود.
مواد اولیه برای آماده سازی ماهی کبابی
ماهی کامل یا فیله ماهی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
لیمو ترش سنگی ۱ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل از هر کدام ½ قاشق چایخوری
سس فلفل گلوریا ۱ تا ۳ قاشق چایخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه ماهی کبابی
ابتدا ماهی را پاک کنید و سپس با استفاده از یک دستمال کاغذی آن را کاملاً خشک کنید.
پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و کنار بگذارید (ما به تفاله پیاز نیاز نداریم).
یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه را با آب پیاز، یک قاشق چایخوری زعفران دمشده، نمک و فلفل سیاه تازه آسیابشده و سس فلفل دلخواه خود (چه گلوریا باشد چه هر برند دیگری) مخلوط کنید تا سسی خوش طعم و کمی ترش برای مریناد کردن ماهی فراهم آید.
اگر مایلید، دو قاشق غذاخوری گشنیز خردشده را به این ترکیب افزوده، و قبل از پخت ماهی، گشنیز را از روی آن بردارید.
ماهی را چه به صورت فیله یا کامل، در مخلوط سس قرار داده و اجازه دهید لااقل به مدت یک ساعت مزهدار شود.
سپس، ماهی را روی سیخ قرار داده و با استفاده از حرارت غیرمستقیم زغال، پخته نمایید.
این ماهی خوشمزه را همراه با برنج معطر زعفرانی، سیر ترشی، زیتون و سایر مخلفات مورد علاقه خود تناول کنید.