فوت و فن آب آلبالو و راز خوشمزگی آب آلبالو خوشمزه و خانگی
فوت و فن خرما پفکی و راز خوشمزگی خرما پفکی خوشمزه و خانگی
فوت و فن خرما پفکی فوت و فن خرما پفکی و راز خوشمزگی خرما پفکی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خرما پفکی یکی …
فوت و فن سالاد ماکارونی با تن ماهی و راز خوشمزگی سالاد ماکارونی با تن ماهی خانگی
فوت و فن سالاد ماکارونی با تن ماهی فوت و فن سالاد ماکارونی با تن ماهی و راز خوشمزگی سالاد ماکارونی با تن ماهی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن پای اسپاگتی و راز خوشمزگی پای اسپاگتی خوشمزه و خانگی
فوت و فن پای اسپاگتی فوت و فن پای اسپاگتی و راز خوشمزگی پای اسپاگتی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پای اسپاگتی یک غذای …
فوت و فن آب آلبالو
فوت و فن آب آلبالو و راز خوشمزگی آب آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آب آلبالو، نوشیدنیای است که به سادگی و با طعمی دلپذیر، بیشتر در فصلهای بهار و تابستان از آلبالوهای رسیده تهیه میشود. این نوشیدنی هم با آلبالوی تازه و هم با آلبالوی خشک قابل آمادهسازی است. نوشیدن آب آلبالو به سبب فایدههای متعدد سلامتیاش، انتخابی مغذی محسوب میشود و از این میوه با طبع سرد و خشک تهیه میگردد، که برای کاهش غلظت خون و تعادل صفرا بخصوص برای افراد با مزاج گرم مفید است. آلبالو که به خانواده گل سرخیان تعلق دارد، در شرایط آب و هوایی معتدل به خوبی رشد میکند.
کشورهایی مانند ایتالیا، ایران، آلمان، و ترکیه از بزرگترین تولیدکنندگان آلبالو در جهان به شمار میروند. این میوه که سرشار از قند کم و کالری ناچیز است، برای بیماران دیابتی نیز انتخابی مناسب است. نکته جالب توجه این است که آب آلبالو قابلیت افزایش متابولیسم و خاصیت چربیسوزی دارد، در نتیجه برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند بسیار مؤثر است. این نوشیدنی را میتوانید بر حسب ذائقه خود، چه به صورت ترش و چه به صورت شیرین، میل نمایید.
مواد لازم برای آماده سازی آب آلبالو
آلبالو ۱ کیلوگرم
آب ۲ لیوان
نمک ۱ ق غذا خوری
گلپر به مقدار لازم
روش تهیه آب آلبالو
ابتدا آلبالوها را بشویید، سپس دمهایشان را بچینید و آنها را داخل یک کاسه آب قرار دهید. پس از آن، آلبالوها را درون آبکش ریخته تا آب اضافه آنها خارج شود. هستهزدایی از آلبالوها اختیاری است، ولی اگر ترجیح میدهید که نوشیدنی شما بدون هسته باشد، میتوانید هستهها را از آلبالو جدا کنید.
آلبالوهای آمادهشده را به یک دیگ اضافه کرده، آب بریزید و آن را روی اجاق بگذارید تا بجوش آید. اختیاری است که در پایان پخت مقداری نمک بیفزایید و بعد از جوش آمدن، اجاق را برای پنج دقیقه دیگر روشن نگه دارید، سپس دیگ را از حرارت بردارید.
جوهر آلبالو را با قرار دادن آبکش بر روی یک کاسه بزرگ، جدا کنید. میتوانید آلبالوهای باقیمانده را در نوشیدنی اضافه کرده یا آنها را برای استفادههای دیگر کنار بگذارید.
آب آلبالوی فراهم شده را درون یک شیشه بریزید و آن را برای نگهداری در یخچال قرار دهید. هنگام سرو، میتوانید آب آلبالو را رقیق کرده، مقداری آب و گلپر اضافه کرده و سپس از نوشیدنی خود لذت ببرید.
فوت و فن آب آلبالو
برای خنکتر کردن نوشیدنی، میتوانید بر اساس سلیقه خود یخ به آب آلبالو بیفزایید.
اگر به دنبال طعمی که تعادل بیشتری دارد هستید، افزودن سه قاشق غذاخوری شکر به نوشیدنی را در نظر بگیرید.
برای ساخت نسخه متفاوتی از این نوشیدنی، ترکیب آلبالو و زرشکی که قبلا خیس خورده نیز یک گزینه است.
شما میتوانید مقدار نمک مورد استفاده را در انتها با دقت انتخاب نمایید.