عکس پروفایل ماه رمضان ساده با متن های جذاب برای استوری و پروفایل
مدل مانتو ابروبادی جلو بسته دکمه دار + زیباترین مدل مانتو های جلو بسته را اینجا ببین
مدل مانتو ابروبادی جلو بسته دکمه دار مدل مانتو ابروبادی جلو بسته دکمه دار + زیباترین مدل مانتو های جلو بسته را اینجا ببین در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
مدل مو مجلسی کوتاه برای عروسی رفتن جدید 1402 زیبا
مدل مو مجلسی کوتاه مدل مو مجلسی کوتاه برای عروسی رفتن جدید ۱۴۰۲ زیبا در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شینیون به دلیل اینکه یک مدل استاندارد نیست و …
مدل لباس دخترانه شیک مجلسی و اسپرت جدید 2023 (بچگانه)
مدل لباس دخترانه شیک مدل لباس دخترانه شیک مجلسی و اسپرت جدید ۲۰۲۳ (بچگانه) در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مدل لباس پرنسس : این لباس با یک …
عکس پروفایل ماه رمضان
عکس پروفایل ماه رمضان ساده با متن های جذاب برای استوری و پروفایل در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سلامم بر تو ای ماه شریف و ماه بی همتا درودم بر تو ای ماه عزیز خالق یکتا سلامم بر تو ای ماه دعا ای ماه آمرزش درودم بر تو ای ماه ثنا ای ماه آمرزش سلامم بر تو ای ماه ورع ای ماه استغفار درودم بر تو ای ماه نماز و ماه استغفار
باز امشب حق صدایم کرده است وارد مهمان سرایم کرده است با همه نقصی که در من بوده است بازهم او دعوتم بنموده است حلول ماه مبارک رمضان
آمد رمضان هست دعا را اثری دارد دل من شور و نوای دگری ما بنده عاصی و گنهکار توییم ای داور بخشنده به ما کن نظری
در ماه مبارک رمضان، تغذیه مناسب میتواند انرژی و سلامتی شما را تضمین کند. در سحری، مواد غذایی دارای کربوهیدرات مانند غلات کامل و برنج قهوهای مصرف شود. همچنین، مصرف پروتئینهایی مانند تخم مرغ و محصولات لبنی مهم است. از خوردن میوهها و سبزیجات آبدار نیز پرهیز نکنید. در افطار، با شروع خوردن خرما و آب، مصرف یک وعده غذایی متوازن که شامل پروتئین، کربوهیدرات پیچیده، چربیهای سالم و سبزیجات فراوان باشد، روزه خود را باز کنید.
یکی از سوالات پرتکرار در این ماه این است که ماه رمضان چه بخوریم؟ مسلمانان در ماه رمضان از طلوع خورشید تا غروب آفتاب روزه میگیرند. آنها از خوردن، آشامیدن، سیگار کشیدن و استعمال دخانیات خودداری میکنند. روزه خود را هنگام غروب افطار میکنند و سپس یک وعده غذایی به نام سحری میخورند.
حالات فیزیکی و تعاملات اجتماعی در طول ماه رمضان تغییر میکند، که ممکن است بر سلامت روان افراد و از همه مهمتر سلامت جسمی آنها تاثیر بگذارد. اگر نمیدانید در ماه رمضان چه نکات تغذیهای را باید رعایت کنید، میتوانید از طریق سایت دکترتو با متخصص تغذیه در ارتباط باشید.
به صورت کلی در ماه رمضان باید یک رژیم غذایی متعادل داشته باشید، آب کافی بنوشید، از تنباکو و استعمال دخانیات دوری کنید، مراقب خود باشید و سالم زندگی کنید. در کنار این موارد با آگاهی از بهترین غذاهای ماه رمضان برای سحری و افطار، از اضافه وزن در این ماه جلوگیری کنید.
گنجینه ی نورانی قرآن رمضان است آرامش دلهای پریشان رمضان است مجموعه ی گلهاست شب وروز عزیزش یعنی به حقیقت که گلستان رمضان است …
آمد رمضان و مقدمش بوسیدم در رهگذرش طبق طبق گل چیدم من با چه زبان شکر بگویم که به چشم یک بار دگر ماه خدا را دیدم
ماه رمضان ماه ضیافت خداست ماه غلبه بر هوای نفس و عشق بازی در درگاه خداوند ماه برکت زِ آسمان می آید صوت خوش قرآن و اذان می آید تبریک به مؤمنینِ عاشق پیشه تبریک، بهار رمضان می آید
«رمضان» در لغت از «رمضاء» به معناى شدت حرارت گرفته شده و به معناى سوزانیدن مىباشد.(۱) چون در این ماه گناهان انسان بخشیده مىشود، به این ماه مبارک رمضان گفتهاند. پیامبر اکرم(ص) مىفرماید: «انما سمى الرمضان لانه یرمض الذنوب؛(۲) ماه رمضان به این نام خوانده شده است، زیرا گناهان را مىسوزاند.»
رمضان نام یکى از ماههاى قمرى و تنها ماه قمرى است که نامش در قرآن آمده است و یکى از چهار ماهى است که خداوند متعال جنگ را در آن حرام کرده است.(مگر جنبه دفاع داشته باشد.) در این ماه کتابهاى آسمانى قرآنکریم، انجیل، تورات، صحف و زبور نازل شده است.(۳)
این ماه در روایات اسلامى ماه خدا و میهمانى امت پیامبر اکرم(ص) خوانده شده و خداوند متعال از بندگان خود در این ماه در نهایت کرامت و مهربانى پذیرایى مىکند؛ پیامبر اکرم(ص) مىفرماید: «ماه رجب ماه خدا و ماه شعبان ماه من و ماه رمضان، ماه امت من است،(۴) هر کس همه این ماه را روزه بگیرد بر خدا واجب است که همه گناهانش را ببخشد، بقیه عمرش را تضمین کند و او را از تشنگى و عطش دردناک روز قیامت امان دهد.»(۵)
این ماه، در میان مسلمانان از احترام، اهمیت و جایگاه ویژهاى برخوردار و ماه سلوک روحى آنان است و مؤمنان با مقدمهسازى و فراهم کردن زمینههاى معنوى در ماههاى رجب و شعبان هر سال خود را براى ورود به این ماه شریف و پربرکت آماده مىکنند، و با حلول این ماه با شور و اشتیاق و دادن اطعام و افطارى به نیازمندان، شبزندهدارى و عبادت، تلاوت قرآن، دعا، استغفار، دادن صدقه، روزهدارى و… روح و جان خود را از سرچشمه فیض الهى سیراب مىکنند. فضائل ماه رمضان
گرچه ذکر تمام فضائل ماه مبارک رمضان از حوصله این مقال خارج است؛ ولى پرداختن و ذکر برخى از فضائل آن از نظر قرآن و روایات اسلامى خالى از لطف نیست. ۱٫ برترین ماه سال ماه مبارک رمضان به جهت نزول قرآن کریم در آن و ویژگىهاى منحصرى که دارد در میان ماههاى سالقمرى برترین است؛ قرآن کریم مىفرماید: «ماه رمضان ماهى است که قرآن براى هدایت انسانها در آن نازل شده است.»(۶)
پیامبر گرامى(ص) درباره ماه رمضان مىفرماید: «اى مردم! ماه خدا با برکت و رحمت و مغفرت به شما روى آورد، ماهى که نزد خدا از همه ماهها برتر و روزهایش بر همه روزها و شبهایش بر همه شبها و ساعاتش بر همه ساعات برتر است، ماهى است که شما در آن به میهمانى خدا دعوت شده و مورد لطف او قرار گرفتهاید، نفسهاى شما در آن تسبیح و خوابتان در آن عبادت، عملتان در آن مقبول و دعایتان در آن مستجاب است…. بهترین ساعاتى است که خداوند به بندگانش نظر رحمت مىکند… .»(۷)
۲٫ نزول کتب آسمانى در این ماه تمام کتب بزرگ آسمانى مانند: قرآن کریم، تورات، انجیل، زبور، صحف در این ماه نازل شده است. حضرت امام صادق(ع) مىفرماید: «کل قرآن کریم در ماه رمضان به بیت المعمور نازل شد، سپس در مدت بیست سال بر پیامبر اکرم(ص) و صحف ابراهیم در شب اول ماه رمضان و تورات در روز ششم ماه رمضان، انجیل در روز سیزدهم ماه رمضان و زبور در روز هیجدهم ماه رمضان نازل شد.»(۸)
۳٫ توفیق روزه در ماه رمضان خداوند متعال توفیق روزهدارى را به بندگانش داده است؛ «پس هر که ماه [رمضان] را درک کرد، باید روزه بگیرد.»(۹) انسان افزون بر جنبه مادى و جسمى، داراى بُعد معنوى و روحى هم هست و هر کدام در رسیدن به کمال مطلوب خود، برنامههاى ویژه را نیاز دارند، یکى از برنامهها براى تقویت و رشد بُعد معنوى، تقوا و پرهیزگارى است؛ یعنى اگر انسان بخواهد خودش را از جنبه معنوى رشد و پرورش دهد و به طهارت و کمال مطلوب برسد، باید هواى نفس خود را مهار کند و موانع رشد را یکى پس از دیگرى بر دارد و خود را سرگرم لذتها و شهوات جسمى نکند.
یکى از اعمالى که در این راستا مؤثر و مفید است روزهدارى است، قرآن کریم مىفرماید: «… اى افرادى که ایمان آوردهاید! روزه بر شما نوشته شد، همان گونه که بر پیشینیان از شما نوشته شده، تا پرهیزگار شوید.»(۱۰) برخى از فواید و فضائل روزه: الف. تقویت تقوا، پرهیزگارى و اخلاص؛(۱۱) امام صادق(ع) مىفرماید: خداوند متعال فرموده: «روزه از من است و پاداش آن را من مىدهم.»(۱۲)
حضرت فاطمه(س) مىفرماید: «خداوند روزه را براى استوارى اخلاص، واجب فرمود.»(۱۳) ب. مانع عذابهاى دنیوى و اخروى: امام على(ع) مىفرماید: «روزه روده را باریک مىکند گوشت را مىریزد و از گرماى سوزان دوزخ دور مىگرداند.»(۱۴) پیامبر اکرم(ص) مىفرماید: «روزه سپرى در برابر آتش است.»(۱۵) ج. آرامش روان و جسم: روزهدارى روح و روان و قلب و دل و نیز جسم را آرامش داده و باعث سلامتى روح و تندرستى جسم مىشود. پیامبر اکرم(ص) مىفرماید: «روزه بگیرید تا سالم بمانید.» باز مىفرماید: «معده خانه تمام دردها و امساک [روزه ]بالاترین داروهاست.»(۱۶) حضرت امام باقر(ع) مىفرماید: «روزه و حج آرامبخش دلهاست.»(۱۷)