; فوت و فن سیب پلو و راز خوشمزگی سیب پلو خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پوست پرتقال شکری و راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پوست پرتقال شکری و راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پوست پرتقال شکری فوت و فن پوست پرتقال شکری و راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پوست …

فوت و فن میگو پلو و راز خوشمزگی میگو پلو و نکات طلایی برای پخت میگو

فوت و فن میگو پلو و راز خوشمزگی میگو پلو و نکات طلایی برای پخت میگو

فوت و فن میگو پلو فوت و فن میگو پلو و راز خوشمزگی میگو پلو و نکات طلایی برای پخت میگو در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. میگو …

فوت و فن پخت نان و راز خوشمزگی نان و فوت های کوزه گری تهیه نان در منزل

فوت و فن پخت نان و راز خوشمزگی نان و فوت های کوزه گری تهیه نان در منزل

فوت و فن پخت نان فوت و فن پخت نان و راز خوشمزگی نان و فوت های کوزه گری تهیه نان در منزل در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …

فوت و فن سیب پلو

عکس سیب پلو کرمانشاهی سیب پلو نی نی سایت خواص سیب پلو برنج و تن ماهی و سیب زمینی برنج با سیب زمینی نگینی شوید پلو برای دو نفر غذا با برنج و سیب زمینی پلو ساده و خوشمزه

فوت و فن سیب پلو و راز خوشمزگی سیب پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سیب پلو، که به آن سیب‌زمینی پلو هم می‌گویند، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به شهر کرمانشاه برمی‌گردد. این غذا با برنج، سیب‌زمینی، گوشت، شوید و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و طرز تهیه آسانی دارد.

در اینجا دو روش برای پخت سیب پلو به شما آموزش می‌دهم:

روش اول: سیب پلو با گوشت

مواد لازم

برنج ایرانی: ۳ پیمانه

سیب‌زمینی: ۴ عدد متوسط

گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

شوید: ۱ پیمانه

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

برنج را خیس کنید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به مکعب‌های کوچک خرد کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با روغن تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود.

سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گوشت چرخ‌کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۲ پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا خورش به جوش بیاید و جا بیفتد.

شوید را ساطوری کنید و به خورش اضافه کنید.

برنج را آبکش کنید و در قابلمه بریزید.

سیب‌زمینی‌ها را روی برنج بریزید و زعفران دم‌کرده را روی برنج و سیب‌زمینی‌ها بریزید.

خورش را روی برنج و سیب‌زمینی‌ها بریزید و در قابلمه را بگذارید.

روی حرارت ملایم شعله‌پخش‌کن قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشید تا سیب پلو پخته شود.

روش دوم: سیب پلو بدون گوشت

مواد لازم:

برنج ایرانی: ۳ پیمانه

سیب‌زمینی: ۴ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

شوید: ۱ پیمانه

زعفران: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را خیس کنید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به مکعب‌های کوچک خرد کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با روغن تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود.

سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سیب‌زمینی‌ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید.

برنج را آبکش کنید و در قابلمه بریزید.

سیب‌زمینی‌ها را روی برنج بریزید و زعفران دم‌کرده را روی برنج و سیب‌زمینی‌ها بریزید.

در قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم شعله‌پخش‌کن قرار دهید.

به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشید تا سیب پلو پخته شود.

فوت و فن سیب پلو

می‌توانید از مرغ یا گوشت تکه‌ای به جای گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید.

برای ته دیگ سیب پلو می‌توانید از نان لواش، سیب‌زمینی یا ته دیگ زعفرانی استفاده کنید.

اگر می‌خواهید سیب پلو را بدون روغن دم بکشید، می‌توانید از آب مرغ یا گوشت به جای روغن استفاده کنید.

سیب پلو را می‌توانید با ماست، سالاد شیرازی یا ترشی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.