تزیین ته چین مجلسی مرغ و گوشت در خانه (قالبی و دیسی)
مدل پالتو دخترانه + خاص ترین مدل های پالتو دخترانه زمستان امسال اینستا
مدل پالتو دخترانه مدل پالتو دخترانه + خاص ترین مدل های پالتو دخترانه زمستان امسال اینستا در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ” مدل پالتو کتی کوتاه …
مدل بلوز شلوار مجلسی برای خانم های چاق و لاغر
مدل بلوز شلوار مجلسی مدل بلوز شلوار مجلسی برای خانم های چاق و لاغر برای خانم ها در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بلوز در اصل نام …
عکس آرایش عروس + مدل های بسیار زیبا آرایش عروس آذر 1402
عکس آرایش عروس عکس آرایش عروس + مدل های بسیار زیبا آرایش عروس آذر ۱۴۰۲ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. استفاده از کانتورینگ در آرایش برای …
تزیین ته چین
تزیین ته چین مجلسی مرغ و گوشت در خانه (قالبی و دیسی) در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
اولین نکته برای پخت عالی ته چین این است که باید از برنج ایرانی استفاده کنید.
مرغ ها را با ادویه کم و با آب کمی آبپز کنید تا هم ارزش غذایی آن حفظ شود و هم خوشمزه تر شود و سپس مرغ ها را ریش ریش کرده و به مایه بیافزایید.
از ماست چکیده وترش استفاده کنید.
برای اینکه ماست آب نیاندازد دقت داشته باشید که ماست را سریع هم نزنید و اینکه نباید زیاد ماست را هم بزنید.
شکر و زرشک را باهم تفت دهید.
می توانید از پودر قند به جای شکر استفاده کنید.
برنج ته چین نسبت به برنج های دیگر غذاها زود تر آبکشی می شود.
سعی کنید قطر ته چین را بین ۵ تا ۷ سانتیمتر در نظر بگیرید تا ته چین هم برشته شود و هم مغر پخت.
برای خوش عطر کردن ته چین می توانید از کره و روغن حیوانی استفاده کنید.
در این غذا زغفران کاربردی ترین ادویه است و هرچقدر بیشتر استفاده شود عطر و طعم ته چین بی نظیر می شود.
بهتر است ته چین در فر پخته شود چون میزان روغن مصرفی کم می شود.
حتما بر روی قابلمه و قالبی که استفاده میکنید فویل آلمینیومی بکشید چون هم باعث میشه ملایم پخته بشه و هم اینکه عطر و طعم زعفران و زرشک به خورد هم می رود و مزه فوق العاده ای درست می شود.
در ظروف نچسب و تفلون ته چین را تهیه کنید.
زعفران را به خوبی دم کنید و دقت کنید که زعفران با کیفیت باشد.
برای اینکه ته چین وا نرود لایه میانی ته چین(مرغ و زرشک) نباید ضخیم باشد.
همراه ته چین می توانید سالاد های مختلف و سبزی خوردن استفاده کنید تا یک غذای کامل و مقوی شود.
اگر از قابلمه برای تهیه ته چین استفاده میکنید سعی کنید قابلمه ای انتخاب کنید که ارتفاع آن کم باشد تا ته چین برشته شود.
برای پخت این غذا در قابلمه به ۶۰ تا ۹۰ دقیقه زمان احتیاج دارید.
روی ته چین را می توانید با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین کنید.
برای اینکه ته چین عطر و طعم خاصی بگیرد می توانید چند قطره گلاب به مایه آن اضافه کنید.
ته چین تقریبا مشابه با ته دیگ است که درباره این بخش انتهایی برنج که به تهِ دیگ چسبیده است نمیتوان کسی را پیدا کرد که برای خوردن آن، دست رد به سینه کسی بزند.
در مورد تاریخچه ته چین اطلاعات دقیقی وجود ندارد و مشخص نیست که ته چین دقیقا برای کدام شهر است اما درباره تاریخچه ته دیگ میتوان به دوره قاجار و زمان سلطنت ناصر الدین شاه و مظفر الدین شاه اشاره کرد. از این زمان به بعد استفاده از ته دیگ طرفداران زیادی پیدا کرد و سپس غذاهایی مشابه با آن یعنی ته چین وارد سفره غذایی هر خانواده شد.
محبوبیت بسیار بالا در بین عموم مردم به دلیل طعم دلچسب، شکل قالبی و بسیار شیک، پای ته چین را علاوه بر وعدههای غذایی روزانه، به مراسمها، مجالس و میهمانیها باز کرد و سبب شد جزو اصلیترین غذاهایی باشد که باید در منوی غذایی مراسمها وجود داشته باشد.
برای داشتن یک ته چین مجلسی، خوشمزه و زیباتر میتوان از میزان بیشتری زعفران استفاده کرد.
اگر میخواهید ته چین قارچ به جای ته چین مرغ داشته باشید نیاز است کمی قارچ را با مقدار کمی روغن تفت داده و به ته چین اضافه کنیم.
لازم است گوشت مرغی که در ته چین استفاده میشود، مغز پخت باشد و در صورت تمایل میتوانید مرغ را تفت دهید بنابراین انجام این کار اجباری نیست.
اگر میخواهید به جای پخت ته چین داخل فر از قابلمه استفاده کنید، بهتر است از قابلمهای با ارتفاع کمتر یا یک ماهیتابه استفاده کرد تا نتیجه آن ته چین برشتهای باشد.
نوع ماستی که در ته چین استفاده میکنیم در طعم و عطر غذا بسیار مهم است بنابراین در انتخاب نوع ماست باید دقت لازم و کافی را داشته باشیم. پیشنهاد میشود برای خوشمزهتر شدن ته چین از ماست چکیده استفاده شود.
دستور پخت ته چین مرغ که در این مقاله به آن پرداخته شد برای ۴ نفر مناسب است بنابراین در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نیاز است نسبت مواد اولیه را تغییر دهیم.
ظرف مناسب برای پخت ته چین، استفاده از ظرف نسوز (پیرکس) است که پیشنهاد میشود از این مدل ظرف استفاده کنید. همانطور که در بالا توضیح داده شد، میتوان از قابلمه نچسب، پلوپز و ماهیتابه دو طرفه نیز استفاده کرد.