فوت و فن مربای خیار و راز خوشمزگی مربای خیار خوشمزه و خانگی
فوت و فن تهیه حلوا شکری و راز خوشمزگی حلوا شکری خوشمزه و خانگی
فوت و فن تهیه حلوا شکری فوت و فن تهیه حلوا شکری و راز خوشمزگی حلوا شکری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آیا به …
فوت و فن املت خوشمزه قهوه خانه ای با رب و گوجه فرنگی
فوت و فن املت فوت و فن املت خوشمزه قهوه خانه ای با رب و گوجه فرنگی و نکات پخت املت در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. املت …
فوت و فن رولت خامه ای و راز خوشمزگی رولت خامه ای خوشمزه
فوت و فن رولت خامه ای فوت و فن رولت خامه ای و راز خوشمزگی رولت خامه ای خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رولت خامهای یکی …
فوت و فن مربای خیار
فوت و فن مربای خیار و راز خوشمزگی مربای خیار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مربای خیار یکی از انواع مرباهای خوشمزه و متفاوت است که با طعم و عطر خاص خود، طرفداران زیادی دارد. این مربا بافتی ترد و طعمی شیرین و کمی ترش دارد و به عنوان یک چاشنی خوشمزه در کنار غذاها و یا به تنهایی مصرف میشود.
مواد اولیه مربای خیار
خیار ریز و قلمی: ۱ کیلوگرم
شکر: ۱ کیلوگرم
آب: ۱ لیوان
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
هل سبز: ۴-۵ عدد
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه مربای خیار
خیارها را آماده کنید: خیارها را بشویید و سر و ته آنها را بگیرید. سپس به صورت حلقهای یا نگینی خرد کنید.
خیارها را با شکر مخلوط کنید: خیارهای خرد شده را در یک ظرف بریزید و شکر را روی آنها بپاشید. به آرامی مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت ۸-۱۰ ساعت یا یک شب در یخچال بماند تا آب بیندازند.
شربت را تهیه کنید: آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت به جوش بیاید.
خیارها را به شربت اضافه کنید: خیارها را به همراه آبلیمو و هل به شربت اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا به آرامی بجوشد تا قوام بیاید و خیارها نرم شوند. (حدود ۱-۲ ساعت)
گلاب را اضافه کنید (اختیاری): در صورت تمایل، در ۱۰ دقیقه پایانی پخت، گلاب را به مربا اضافه کنید.
مربا را تست کنید: برای تست قوام مربا، یک قاشق از شربت را در یک بشقاب بریزید. اگر شربت به سرعت پخش نشد و کمی غلیظ بود، مربا آماده است.
مربا را خنک کنید: مربا را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.
مربا را در شیشه بریزید: مربای خنک شده را در شیشههای تمیز و خشک بریزید. در شیشهها را محکم ببندید.
شیشهها را استریل کنید: شیشههای مربا را در یک قابلمه بزرگ پر از آب جوش قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
شیشهها را نگهداری کنید: پس از خنک شدن کامل شیشهها، آنها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
فوت و فن مربای خیار
برای داشتن مربای خوشرنگتر، میتوانید از خیارهای سبز و سفید استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید به جای هل سبز از هل سفید یا پودر هل استفاده کنید.
برای عطر و طعم بیشتر میتوانید از چند برگ ریحان یا نعنا تازه در مربا استفاده کنید.
برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، میتوانید در انتهای پخت، ۱/۴ قاشق چایخوری جوهر لیمو به آن اضافه کنید.
مربای خیار را میتوانید به مدت ۶-۸ ماه در یخچال نگهداری کنید.