; فوت و فن جوجه ترش و راز خوشمزگی جوجه ترش خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن سوپ کرفس و راز خوشمزگی سوپ کرفس خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ کرفس و راز خوشمزگی سوپ کرفس خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ کرفس فوت و فن سوپ کرفس و راز خوشمزگی سوپ کرفس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ کرفس، یک غذای …

فوت و فن سوپ پیاز فرانسوی و راز خوشمزگی سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ پیاز فرانسوی و راز خوشمزگی سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ پیاز فرانسوی فوت و فن سوپ پیاز فرانسوی و راز خوشمزگی سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ …

فوت و فن سوپ سیب زمینی و راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ سیب زمینی و راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ سیب زمینی فوت و فن سوپ سیب زمینی و راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فوت …

فوت و فن جوجه ترش

 طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده عکس جوجه ترش جوجه ترش بدون گردو طرز تهیه جوجه ترش خاور خانم جوجه کباب ترش جوادجوادی جوجه ترش گیلانی جوجه ترش نواب ابراهیمی طرز تهیه جوجه ترش با چوچاق

فوت و فن جوجه ترش و راز خوشمزگی جوجه ترش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

جوجه ترش یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه شمالی است که با طعم ترش و ملس خود محبوبیت زیادی دارد. این غذا با ترکیبی از مرغ، رب انار، گردو و سبزیجات معطر تهیه می‌شود و معمولاً با پلو سرو می‌شود.

مواد اولیه جوجه ترش

مرغ تکه شده: ۵۰۰ گرم (ترجیحاً ران مرغ)

پیاز متوسط: ۱ عدد

رب انار: ۳ قاشق غذاخوری

گردوی آسیاب شده: نصف پیمانه

سبزی جوجه ترش خرد شده (جعفری، گشنیز، نعناع، خالواش و چوچاق): ۱ پیمانه

آب نارنج یا آب لیمو ترش: نصف پیمانه

روغن: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه ترش در ۱۰ مرحله

مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید و به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

مرغ مزه دار شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

رب انار، گردوی آسیاب شده و سبزی خرد شده را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سبزی بلند شود.

آب نارنج یا آب لیمو ترش را به همراه نصف پیمانه آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد و سس غلیظ شود.

در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله کمی شکر برای متعادل کردن طعم ترش غذا اضافه کنید.

وقتی مرغ پخته شد و سس غلیظ شد، غذا آماده است.

جوجه ترش را با پلو سفید، زرشک و خلال بادام تزیین و سرو کنید.

اگر دوست دارید می‌توانید کمی زعفران دم کرده در انتهای پخت به غذا اضافه کنید تا رنگ و عطر بهتری داشته باشد.

می‌توانید برای طعم بهتر، از کره به جای روغن استفاده کنید.

فوت و فن جوجه ترش

برای طعم بهتر می‌توانید از مرغ محلی استفاده کنید.

اگر رب انار ترش در دسترس نبود، می‌توانید از رب آلوچه یا آبغوره استفاده کنید.

می‌توانید به جای گردوی آسیاب شده، از مغز بادام یا فندق استفاده کنید.

اگر دوست دارید جوجه ترش شما تندتر باشد، می‌توانید کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

برای طعم و عطر بهتر می‌توانید در انتهای پخت، کمی کره به غذا اضافه کنید.

برای حفظ رنگ سبز سبزی، می‌توانید در انتهای پخت سبزی را اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 تیر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.