; فوت و فن بادمجان بقچه ای و راز خوشمزگی بادمجان بقچه ای خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن هوموس و راز خوشمزگی هوموس خوشمزه و خانگی

فوت و فن هوموس و راز خوشمزگی هوموس خوشمزه و خانگی

فوت و فن هوموس فوت و فن هوموس و راز خوشمزگی هوموس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. هموس یک غذای مغذی و لذیذ است …

فوت و فن سالاد کرفس و راز خوشمزگی سالاد کرفس خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد کرفس و راز خوشمزگی سالاد کرفس خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد کرفس فوت و فن سالاد کرفس و راز خوشمزگی سالاد کرفس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سرو انواع سالاد در …

فوت و فن نان قندی و راز خوشمزگی نان قندی خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان قندی و راز خوشمزگی نان قندی خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان قندی فوت و فن نان قندی و راز خوشمزگی نان قندی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان قندی یکی از …

فوت و فن بادمجان بقچه ای

بادمجان بقچه ای با پنیر پیتزا بقچه بادمجان با گوشت قلقلی فیلم طرز تهیه بقچه بادمجان طرز پیچیدن بادمجان بقچه ای بادمجان بقچه ای خانم گلاور بقچه بادمجان بدون گوشت بادمجان بقچه ای با گوشت چرخ کرده بقچه بادمجان نی نی سایت

فوت و فن بادمجان بقچه ای و راز خوشمزگی بادمجان بقچه ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

بادمجان بقچه ای، که به آن “بقچه بادمجان” هم می‌گویند، یک غذای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با بادمجان، گوشت چرخ‌کرده و سبزیجات تهیه می‌شود. این غذا به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلچسبش، می‌تواند انتخاب مناسبی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد.

در واقع، بادمجان بقچه ای نوعی فینگرفود یا غذای انگشتی محسوب می‌شود که به راحتی می‌توانید آن را در کنار غذاهای دیگر سرو کنید.

طرز تهیه بادمجان بقچه ای

برای تهیه بادمجان بقچه ای، به مواد زیر نیاز دارید:

بادمجان: ۴ تا ۵ عدد

گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۲ تا ۳ حبه

زردچوبه: به مقدار لازم

جعفری: به مقدار لازم (خرد شده)

فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت بادمجان بقچه ای

بادمجان‌ها را آماده کنید: بادمجان‌ها را بشویید و پوستشان را بگیرید. سپس آن‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک خیس کنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

مواد میانی را آماده کنید: پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت دهید تا قهوه‌ای شود.

رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

جعفری خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

بادمجان‌ها را از آب و نمک خارج کنید و با دستمال حوله‌ای آن‌ها را خشک کنید.

روی هر حلقه بادمجان، مقداری از مواد میانی بریزید و آن را به صورت بقچه بپیچید.

بقچه‌های بادمجان را در تابه با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

می‌توانید بادمجان بقچه ای را با سس گوجه‌فرنگی یا ماست سرو کنید.

فوت و فن بادمجان بقچه ای

برای اینکه بادمجان‌ها روغن کمتری جذب کنند، می‌توانید قبل از سرخ کردن، آن‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید.

همچنین می‌توانید از پنیر موزارلا یا ورقه‌ای در داخل بقچه‌ها استفاده کنید تا طعم و مزه آن‌ها را دوچندان کنید.

برای پخت رژیمی بادمجان بقچه ای، می‌توانید به جای سرخ کردن، آن‌ها را در فر بپزید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.