; فوت و فن رب غوره و راز خوشمزگی رب غوره خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن شیر سویا و راز خوشمزگی شیر سویا خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیر سویا و راز خوشمزگی شیر سویا خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیر سویا فوت و فن شیر سویا و راز خوشمزگی شیر سویا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیر سویا، یک نوشیدنی …

فوت و فن بال مرغ عسلی و راز خوشمزگی بال مرغ عسلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن بال مرغ عسلی و راز خوشمزگی بال مرغ عسلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن بال مرغ عسلی فوت و فن بال مرغ عسلی و راز خوشمزگی بال مرغ عسلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بال …

فوت و فن پخت کلوچه و راز خوشمزگی کلوچه خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت کلوچه و راز خوشمزگی کلوچه خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت کلوچه فوت و فن پخت کلوچه و راز خوشمزگی کلوچه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کلوچه، نوعی از نان شیرینی …

فوت و فن رب غوره

رب غوره برای چی خوبه رب غوره در چه غذاهایی استفاده میشود طرز تهیه رب غوره رب غوره نی نی سایت رب غوره گیلانی رب غوره دکتر روازاده طرز تهیه رب غوره با آبغوره رب غوره دیجی کالا

فوت و فن رب غوره و راز خوشمزگی رب غوره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

رب غوره، چاشنی ترش و خوش طعمی است که از غوره (انگور نرسیده) تهیه می‌شود و در آشپزی ایرانی، به ویژه در مناطق شمالی کشور، جایگاه ویژه‌ای دارد. استفاده از رب غوره به دوران باستان باز می‌گردد و در متون قدیمی آشپزی ایرانی نیز به آن اشاره شده است. این چاشنی به دلیل طعم منحصربه‌فرد و خواص فراوانش، همواره مورد توجه بوده و در تهیه انواع غذاها، خورش‌ها، و سالادها به کار می‌رود.

مواد اولیه با وزن برای تهیه رب غوره

غوره: ۲ کیلوگرم

نمک: به میزان لازم (معمولاً ۱ قاشق غذاخوری برای هر کیلوگرم غوره)

طرز تهیه رب غوره مرحله به مرحله

شستن و پاک کردن غوره‌ها: غوره‌ها را به دقت بشویید و دم آن‌ها را جدا کنید.

پختن غوره‌ها: غوره‌ها را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند و آب بیندازند. در این مرحله نیازی به اضافه کردن آب نیست.

صاف کردن غوره‌ها: پس از پخت، غوره‌ها را در صافی بریزید و با پشت قاشق یا گوشت‌کوب آن‌ها را له کنید تا آب آن‌ها کاملاً خارج شود. می‌توانید از آبمیوه‌گیری نیز استفاده کنید.

جوشاندن آب غوره: آب غوره صاف شده را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. در این مرحله، نمک را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رب ته نگیرد.

نگهداری رب غوره: پس از اینکه رب به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس رب را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن رب غوره

برای تهیه رب غوره باکیفیت، از غوره‌های تازه و مرغوب استفاده کنید.

برای جلوگیری از کپک زدن رب، می‌توانید کمی روغن زیتون روی آن بریزید.

اگر رب غوره بیش از حد ترش شد، می‌توانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

برای افزایش ماندگاری رب، می‌توانید آن را در فریزر نگهداری کنید.

نکات تکمیلی

رب غوره را می‌توانید در تهیه انواع غذاها مانند فسنجان، مرغ ترش، ماهی، و کوکو سبزی استفاده کنید.

این چاشنی به سالادها و ماست نیز طعم و عطر بی‌نظیری می‌بخشد.

رب غوره را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و پس از باز کردن درب شیشه، آن را در یخچال قرار دهید.

۱۰ مورد از خواص رب غوره

بهبود هضم غذا

کاهش چربی خون

تقویت سیستم ایمنی بدن

کاهش فشار خون

پیشگیری از سرطان

بهبود سلامت پوست

کاهش وزن

کنترل قند خون

بهبود سلامت کبد

کاهش التهاب

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.