; فوت و فن توپک پنیری و راز خوشمزگی توپک پنیری خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن آش سورانه و راز خوشمزگی آش سورانه و نکات پخت آش سورانه

فوت و فن آش سورانه و راز خوشمزگی آش سورانه و نکات پخت آش سورانه

فوت و فن آش سورانه فوت و فن آش سورانه و راز خوشمزگی آش سورانه و نکات پخت آش سورانه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سورانه، یکی …

فوت و فن جوجه کباب و علت سفت شدن و زدن ماست به جوجه کباب

فوت و فن جوجه کباب و علت سفت شدن و زدن ماست به جوجه کباب

فوت و فن جوجه کباب فوت و فن جوجه کباب و علت سفت شدن و زدن ماست به جوجه کباب و نکات پخت جوجه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …

فوت و فن کیک لیمویی و راز خوشمزگی کیک لیمویی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک لیمویی و راز خوشمزگی کیک لیمویی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک لیمویی فوت و فن کیک لیمویی و راز خوشمزگی کیک لیمویی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک لیمویی، متعلق به …

فوت و فن توپک پنیری

توپک سیب زمینی ساده توپک پنیری بدون سیب زمینی طرز تهیه توپک سیب زمینی شکم پر توپک سیب زمینی برای کودکان علت وا رفتن توپک سیب زمینی نی نی سایت توپک پنیری سیب زمینی توپک سیب زمینی با نشاسته ذرت توپک پنیری برای صبحانه

فوت و فن توپک پنیری و راز خوشمزگی توپک پنیری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

توپک پنیری یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل ظاهر جذاب و طعم لذیذش در مهمانی‌ها و جشن‌ها بسیار محبوب است. این پیش غذا از ترکیب پنیر خامه‌ای، پنیر چدار، گردو و سایر مواد تهیه می‌شود و با تزیینات مختلف مانند پودر پسته، کنجد و سبزیجات خشک سرو می‌شود.

تاریخچه دقیق توپک پنیری مشخص نیست، اما به نظر می‌رسد این پیش غذا در قرن بیستم در آمریکا محبوبیت پیدا کرده است. در آن زمان، توپک‌های پنیری اغلب با پنیر خامه‌ای و ژله تهیه می‌شدند و به عنوان یک دسر سرو می‌شدند. با گذشت زمان، دستور تهیه توپک پنیری تغییر کرد و به شکل امروزی درآمد. امروزه، توپک‌های پنیری با انواع پنیرها، مغزها و سبزیجات تهیه می‌شوند و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و جذاب سرو می‌شوند.

مواد اولیه با وزن برای تهیه توپک پنیری

پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم

پنیر چدار رنده شده: ۱۰۰ گرم

گردوی خرد شده: ۵۰ گرم

پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

پودر پسته: به میزان لازم برای تزیین

کنجد: به میزان لازم برای تزیین

سبزیجات خشک: به میزان لازم برای تزیین

طرز تهیه توپک پنیری مرحله به مرحله

پنیر خامه‌ای را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

پنیر خامه‌ای نرم شده را با پنیر چدار، گردو و پیازچه در یک کاسه مخلوط کنید.

از مخلوط پنیر به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در دست به شکل توپ گرد کنید.

توپک‌های پنیری را در پودر پسته، کنجد یا سبزیجات خشک بغلتانید تا کاملاً پوشانده شوند.

توپک‌های پنیری را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

توپک‌های پنیری را در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

فوت و فن توپک پنیری

برای تهیه توپک پنیری می‌توانید از انواع پنیرها مانند پنیر پارمزان، پنیر گودا و پنیر فتا استفاده کنید.

می‌توانید به جای گردو از سایر مغزها مانند پسته، بادام و فندق استفاده کنید.

برای تزیین توپک پنیری می‌توانید از انواع سبزیجات خشک مانند شوید، جعفری و نعناع استفاده کنید.

برای اینکه توپک‌های پنیری شما خوشمزه‌تر شوند، می‌توانید به مخلوط پنیر کمی نمک، فلفل و پودر سیر اضافه کنید.

اگر می‌خواهید توپک‌های پنیری شما طعم تندتری داشته باشند، می‌توانید به مخلوط پنیر کمی فلفل قرمز یا سس تند اضافه کنید.

نکات تکمیلی

توپک‌های پنیری را می‌توانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

برای اینکه توپک‌های پنیری شما در هنگام سرو نرم باشند، آنها را ۳۰ دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.

توپک‌های پنیری را می‌توانید با انواع نان، کراکر و سبزیجات سرو کنید.

۱۰ مورد از خواص توپک پنیری

منبع غنی از کلسیم

تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها

کمک به سلامت قلب

کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان

بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن

کمک به سلامت پوست و مو

بهبود عملکرد مغز

کاهش خطر ابتلا به افسردگی

کمک به کنترل وزن

افزایش انرژی و شادابی

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.