; فوت و فن شیرینی مادلن و راز خوشمزگی شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن دسر آب هویج بستنی و راز خوشمزگی دسر آب هویج بستنی خوشمزه و خانگی

فوت و فن دسر آب هویج بستنی و راز خوشمزگی دسر آب هویج بستنی خوشمزه و خانگی

فوت و فن دسر آب هویج بستنی فوت و فن دسر آب هویج بستنی و راز خوشمزگی دسر آب هویج بستنی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …

فوت و فن خوراک جگر و راز خوشمزگی خوراک جگر و نکات پخت خوراک جگر

فوت و فن خوراک جگر و راز خوشمزگی خوراک جگر و نکات پخت خوراک جگر

فوت و فن خوراک جگر فوت و فن خوراک جگر و راز خوشمزگی خوراک جگر و نکات پخت خوراک جگر در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خوراک جگر …

فوت و فن آش پتله و راز خوشمزگی آش پتله خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش پتله و راز خوشمزگی آش پتله خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش پتله فوت و فن آش پتله و راز خوشمزگی آش پتله خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …

فوت و فن شیرینی مادلن

فوت و فن شیرینی مادلن و راز خوشمزگی شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی

فوت و فن شیرینی مادلن و راز خوشمزگی شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آشنایی با شیرینی مادلن

شیرینی مادلن، یک شیرینی کوچک و خوشمزه فرانسوی است که با ظاهری صدفی شکل و طعمی لطیف و کره‌ای، دل هر شیرینی‌دوستی را می‌رباید. این شیرینی کلاسیک، با استفاده از مواد ساده‌ای همچون آرد، شکر، تخم‌مرغ، کره و وانیل تهیه می‌شود و به دلیل سهولت در تهیه و طعم بی‌نظیرش، در سراسر جهان محبوبیت دارد. مادلن‌ها معمولاً در قالب‌های مخصوص صدفی شکل پخته می‌شوند و پس از پخت، بافتی نرم و پف‌دار و رویی طلایی و برشته پیدا می‌کنند. این شیرینی‌های کوچک و دلپذیر، گزینه‌ای عالی برای پذیرایی در مهمانی‌های عصرانه، همراهی با چای یا قهوه، و یا حتی به عنوان یک هدیه‌ی کوچک و خوشمزه هستند. عطر و طعم کره‌ای و وانیلی مادلن، در کنار بافت نرم و پف‌دار آن، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را برای شما رقم می‌زند.

مواد اولیه شیرینی مادلن

آرد: ۱ پیمانه

شکر: ¾ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ

کره: ۱۰۰ گرم (ذوب شده و خنک شده)

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری

نمک: ¼ قاشق چایخوری

پوست لیمو ترش رنده شده: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیه شیرینی مادلن

ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و قالب مادلن را چرب کنید و آردپاشی کنید.

در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند (حدود ۵ دقیقه).

وانیل و پوست لیمو ترش رنده شده (در صورت استفاده) را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مایه یکدست شود.

کره ذوب شده و خنک شده را به مایه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

مایه را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

قالب مادلن را از یخچال خارج کنید و هر حفره را تا دو سوم از مایه پر کنید.

قالب را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها پف کرده و طلایی شوند.

شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

فوت و فن شیرینی مادلن

برای تهیه شیرینی مادلن، از کره با کیفیت استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

می‌توانید به جای پوست لیمو ترش، از پوست پرتقال یا سایر مرکبات نیز استفاده کنید.

برای اینکه شیرینی‌ها پف بیشتری داشته باشند، مایه را قبل از پخت در یخچال استراحت دهید.

در هنگام پخت، فر را زیاد باز و بسته نکنید تا پف شیرینی‌ها نخوابد.

می‌توانید شیرینی مادلن را با پودر قند، شکلات ذوب شده یا انواع تزیینات دیگر تزیین کنید.

نکات تکمیلی

قبل از شروع به تهیه شیرینی، تمام مواد را به دمای محیط برسانید.

در هنگام اضافه کردن آرد به مایه، آن را کم‌کم اضافه کنید و زیاد هم نزنید تا شیرینی‌ها پف خود را از دست ندهند.

برای اینکه مطمئن شوید شیرینی‌ها پخته‌اند، یک خلال دندان را در مرکز یکی از شیرینی‌ها فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، شیرینی‌ها پخته‌اند.

شیرینی مادلن را می‌توانید به مدت چند روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

چند خاصیت مهم شیرینی مادلن

شیرینی مادلن به دلیل داشتن کربوهیدرات، می‌تواند انرژی لازم برای فعالیت‌های روزانه را تامین کند.

تخم مرغ موجود در این شیرینی، منبع خوبی از پروتئین است که برای ساخت و ترمیم بافت‌های بدن ضروری است.

کره، حاوی ویتامین‌های محلول در چربی مانند ویتامین A، D، E و K است که برای سلامتی بدن مفیدند.

اگر از آرد سبوس‌دار برای تهیه شیرینی مادلن استفاده کنید، فیبر بیشتری دریافت خواهید کرد که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.