; فوت و فن سس مارینارا و راز خوشمزگی سس مارینارا خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن معجون و راز خوشمزگی معجون خوشمزه و خانگی

فوت و فن معجون و راز خوشمزگی معجون خوشمزه و خانگی

فوت و فن معجون فوت و فن معجون و راز خوشمزگی معجون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. معجون‌ها نوشیدنی‌های پرمایه و متنوعی هستند که …

فوت و فن پخت کلوچه شوشتری و راز خوشمزگی کلوچه شوشتری

فوت و فن پخت کلوچه شوشتری و راز خوشمزگی کلوچه شوشتری

فوت و فن پخت کلوچه شوشتری فوت و فن پخت کلوچه شوشتری و راز خوشمزگی کلوچه شوشتری در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دو نوع کلوچه شوشتری وجود …

فوت و فن پلو شوشتری و راز خوشمزگی پلو شوشتری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پلو شوشتری و راز خوشمزگی پلو شوشتری خوشمزه و خانگی

فوت و فن پلو شوشتری فوت و فن پلو شوشتری و راز خوشمزگی پلو شوشتری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با پلو …

فوت و فن سس مارینارا

فوت و فن سس مارینارا و راز خوشمزگی سس مارینارا خوشمزه و خانگی

فوت و فن سس مارینارا و راز خوشمزگی سس مارینارا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سس مارینارا، یکی از سس‌های پایه و بسیار محبوب در آشپزی ایتالیایی است که با طعمی غنی و لذیذ و عطر و بوی دلپذیر خود، می‌تواند به عنوان چاشنی در انواع غذاها مانند پاستا، پیتزا، لازانیا و غیره استفاده شود. این سس که با استفاده از گوجه‌فرنگی‌های رسیده و آبدار، سیر، پیاز و ادویه‌های معطر مانند ریحان و آویشن تهیه می‌شود، به دلیل سادگی در تهیه و سرعت در آماده‌سازی، به راحتی در منزل قابل تهیه است و می‌توان آن را به صورت خانگی و با استفاده از مواد تازه و باکیفیت تهیه کرد. سس مارینارا علاوه بر طعم لذیذ و عطر و بوی دلپذیر، دارای خواص مفید نیز هست و به دلیل استفاده از گوجه‌فرنگی که منبع غنی از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است، می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌های مختلف کمک کند. این سس به دلیل داشتن مواد اولیه ساده و طبیعی، یک گزینه مناسب برای افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستند، محسوب می‌شود. سس مارینارا را می‌توان به صورت گرم یا سرد مصرف کرد و می‌توان آن را در یخچال برای چند روز نگهداری کرد و در وعده‌های غذایی مختلف مورد استفاده قرار داد.

مواد اولیه سس مارینارا (برای ۴ نفر)

گوجه فرنگی رسیده: ۱ کیلوگرم

پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد

سیر له شده: ۳ حبه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

ریحان تازه خرد شده: ۱/۴ پیمانه

آویشن خشک: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سس مارینارا

گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و خرد کنید. (برای پوست کندن آسان گوجه فرنگی، می‌توانید آنها را به مدت ۱ دقیقه در آب جوش قرار دهید.)

در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

گوجه فرنگی‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.

پس از اینکه سس به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با درب باز بجوشد تا سس غلیظ شود.

ریحان تازه خرد شده، آویشن خشک، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.

سس مارینارا را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

در صورت تمایل، می‌توانید سس را در غذاساز یا با گوشت‌کوب برقی پوره کنید تا یکدست شود.

فوت و فن سس مارینارا

برای طعم بهتر می‌توانید از کمی شکر در سس استفاده کنید تا ترشی گوجه فرنگی را متعادل کند.

برای اینکه سس عطر و طعم بیشتری داشته باشد، می‌توانید از گوجه فرنگی‌های مختلف مانند گوجه فرنگی آتشین و یا گوجه فرنگی روما استفاده کنید.

برای اینکه سس رنگ زیباتری داشته باشد، می‌توانید از کمی رب گوجه فرنگی در آن استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای ریحان تازه از ریحان خشک استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید به سس مارینارا سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه‌ای و هویج اضافه کنید.

سس مارینارا را می‌توانید در ظرف دربسته در یخچال برای چند روز نگهداری کنید.

چند خاصیت مهم سس مارینارا

منبع غنی از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها

تقویت سیستم ایمنی بدن

پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی

کمک به سلامت پوست و چشم

مناسب برای افراد در هر سنی

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 آذر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.