; فوت و فن اشکنه عدس و راز خوشمزگی اشکنه عدس خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت آش عباسعلی فوت و فن پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش عباسعلی …

فوت و فن مرغ سوخاری کره ای و راز خوشمزگی مرغ سوخاری کره ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ سوخاری کره ای و راز خوشمزگی مرغ سوخاری کره ای خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ سوخاری کره ای فوت و فن مرغ سوخاری کره ای و راز خوشمزگی مرغ سوخاری کره ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …

فوت و فن خورش تره و راز خوشمزگی خورش تره خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش تره و راز خوشمزگی خورش تره خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش تره فوت و فن خورش تره و راز خوشمزگی خورش تره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش‌ها جزء غذاهای کلیدی …

فوت و فن اشکنه عدس

فوت و فن اشکنه عدس و راز خوشمزگی اشکنه عدس خوشمزه و خانگی

فوت و فن اشکنه عدس و راز خوشمزگی اشکنه عدس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اشکنه عدس، این غذای ساده، مغذی و در عین حال بسیار خوشمزه، یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که ریشه‌ای عمیق در تاریخ و فرهنگ غذایی ما دارد. این غذای مجلسی که با ترکیبی از عدس، سیب‌زمینی، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود، به دلیل سادگی و در عین حال طعم لذیذ و خواص فراوان خود، همواره مورد توجه ایرانیان بوده است. اشکنه عدس به دلیل وجود عدس، سرشار از پروتئین، فیبر و آهن است و می‌تواند به تأمین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن کمک کند. همچنین این غذا به دلیل سهولت در تهیه و مواد اولیه‌ی در دسترس و ارزان قیمت، گزینه‌ی مناسبی برای پخت در منزل و همچنین پذیرایی از مهمان است. اشکنه عدس را می‌توانید به صورت گرم و در کنار نان، سبزی خوردن، پیاز و ترشی سرو کنید و از طعم لذیذ و خواص بی‌شمار آن لذت ببرید. این غذای سالم و مقوی، می‌تواند در مهمانی‌ها، دورهمی‌ها و یا حتی در وعده‌های غذایی روزمره، زینت‌بخش سفره‌های شما باشد.

مواد اولیه اشکنه عدس

عدس: ۱ پیمانه

سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه عدس

ابتدا عدس را از شب قبل خیس کنید. سپس آن را با مقداری آب و نمک بپزید تا نیم پز شود. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را نیز ریز خرد کنید. در یک قابلمه، مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن باز شود. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. عدس نیم پز شده و سیب‌زمینی خرد شده را به مواد اضافه کرده و به مقدار لازم آب جوش به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا اشکنه با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد. در آخر نعناع خشک را به اشکنه اضافه کرده و مخلوط کنید. اشکنه عدس آماده است و می‌توانید آن را به صورت گرم سرو کنید.

فوت و فن اشکنه عدس

برای داشتن اشکنه عدس با طعم بهتر، می‌توانید از کمی آبغوره و یا آب لیمو در آن استفاده کنید.

برای جلوگیری از له شدن عدس، آن را زیاد نپزید.

برای داشتن اشکنه عدس با غلظت بیشتر، می‌توانید کمی آرد را در کمی روغن تفت داده و به اشکنه اضافه کنید.

برای تزیین اشکنه عدس، می‌توانید از کمی نعناع داغ و یا پیاز داغ استفاده کنید.

نکات تکمیلی

اشکنه عدس را می‌توانید با انواع سبزیجات مانند اسفناج و یا کدو تهیه کنید.

این غذا را می‌توانید در پلوپز نیز تهیه کنید.

برای نگهداری اشکنه عدس در یخچال، آن را در ظرف دربسته قرار دهید.

چند خاصیت مهم اشکنه عدس

تقویت سیستم ایمنی بدن

کمک به رشد و توسعه کودکان

پیشگیری از کم‌خونی

بهبود سلامت استخوان‌ها

سرشار از پروتئین و فیبر

تأمین انرژی مورد نیاز بدن

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 آذر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.