; فوت و فن کباب کوبیده چوبی و راز خوشمزگی کباب کوبیده چوبی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن گلوکز مایع و راز خوشمزگی گلوکز مایع خوشمزه و خانگی

فوت و فن گلوکز مایع و راز خوشمزگی گلوکز مایع خوشمزه و خانگی

فوت و فن گلوکز مایع فوت و فن گلوکز مایع و راز خوشمزگی گلوکز مایع خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گلوکز مایع، یک …

فوت و فن دلمه برگ مو و چاشنی دلمه برگ مو را کی اضافه کنیم

فوت و فن دلمه برگ مو و چاشنی دلمه برگ مو را کی اضافه کنیم

فوت و فن دلمه برگ مو   فوت و فن دلمه برگ مو و چاشنی دلمه برگ مو را کی اضافه کنیم و نکات پخت دلمه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد …

فوت و فن علی نازیک و راز خوشمزگی علی نازیک خوشمزه و خانگی

فوت و فن علی نازیک و راز خوشمزگی علی نازیک خوشمزه و خانگی

فوت و فن علی نازیک فوت و فن علی نازیک و راز خوشمزگی علی نازیک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با علی …

فوت و فن کباب کوبیده چوبی

فوت و فن کباب کوبیده چوبی و راز خوشمزگی کباب کوبیده چوبی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کباب کوبیده چوبی و راز خوشمزگی کباب کوبیده چوبی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کباب کوبیده چوبی یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین کباب‌های ایرانی است که با طعمی بی‌نظیر و بافتی نرم و آبدار، در سراسر ایران و حتی در کشورهای همسایه نیز طرفداران زیادی دارد. این کباب که با هنر و مهارت سرآشپزهای ایرانی به مرور زمان به شکلی منحصربه‌فرد درآمده است، با استفاده از گوشت چرخ‌کرده (معمولاً مخلوط گوسفند و گوساله)، پیاز رنده شده، ادویه‌های معطر و در برخی موارد زعفران تهیه می‌شود و به صورت کباب‌های باریک و بلند در سیخ‌های چوبی کوبیده می‌شود. کباب کوبیده چوبی را می‌توان بر روی منقل ذغال، کباب‌پز گازی و یا حتی در تابه و فر پخت و با انواع مخلفات مانند نان، گوجه فرنگی کبابی، پیاز و سبزی خوردن سرو کرد. این کباب به دلیل طعم لذیذ و همچنین سهولت در هضم، می‌تواند گزینه مناسبی برای تمام گروه‌های سنی باشد. کباب کوبیده چوبی به دلیل داشتن گوشت قرمز، منبع خوبی از پروتئین، آهن و ویتامین B12 است و می‌تواند به تأمین انرژی بدن و پیشگیری از کم‌خونی کمک کند.

مواد اولیه کباب کوبیده چوبی

گوشت چرخ‌کرده: ۱ کیلوگرم (مخلوط گوسفند و گوساله)

پیاز: ۲ عدد بزرگ (رنده شده)

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

سیخ چوبی: به تعداد لازم

طرز تهیه کباب کوبیده چوبی

ابتدا پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.

در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند.

مایه کباب را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و مزه‌ها به خورد هم بروند.

سیخ‌های چوبی را به مدت ۳۰ دقیقه در آب سرد خیس کنید.

از مایه کباب به اندازه یک نارنگی بردارید و به دور سیخ‌های چوبی بپیچید و با انگشت آن را فرم دهید.

کباب‌ها را می‌توانید بر روی منقل ذغال، کباب‌پز گازی و یا حتی در تابه و فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

کباب کوبیده چوبی را با نان، گوجه فرنگی کبابی، پیاز و سبزی خوردن سرو کنید.

فوت و فن کباب کوبیده چوبی

برای اینکه کباب‌ها وا نروند، می‌توانید کمی آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.

برای خوش‌طعم‌تر شدن کباب‌ها، می‌توانید از کمی سماق و یا آبلیمو در مواد استفاده کنید.

برای اینکه کباب‌ها مغز پخت شوند، بهتر است آنها را روی حرارت ملایم بپزید.

برای تزیین کباب‌ها، می‌توانید از جعفری خرد شده و یا دانه‌های انار استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده از گوشت مرغ چرخ‌کرده استفاده کنید.

می‌توانید به مواد کباب، سبزیجات معطر دیگری مانند نعناع و ترخون خرد شده اضافه کنید.

می‌توانید کباب‌ها را به صورت نیمه‌آماده در فریزر نگهداری کنید و در زمان نیاز آنها را بپزید.

چند خاصیت مهم کباب کوبیده چوبی

گوشت قرمز منبع خوبی از پروتئین، آهن و ویتامین B12 است که برای تأمین انرژی بدن و پیشگیری از کم‌خونی مفید است.

پیاز موجود در کباب کوبیده چوبی، حاوی ترکیبات گوگردی است که خاصیت ضد التهابی و ضد سرطانی دارند.

زعفران موجود در کباب کوبیده چوبی، خاصیت ضد افسردگی و تقویت کننده حافظه دارد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 30 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.