; فوت و فن بیسکویت رژیمی و راز خوشمزگی بیسکویت رژیمی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن گولاش و راز خوشمزگی گولاش خوشمزه و خانگی

فوت و فن گولاش و راز خوشمزگی گولاش خوشمزه و خانگی

فوت و فن گولاش فوت و فن گولاش و راز خوشمزگی گولاش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گولاش، که به آن گویاش هم می‌گویند، …

فوت و فن حریره بادام و راز خوشمزگی حریره بادام خوشمزه و خانگی

فوت و فن حریره بادام و راز خوشمزگی حریره بادام خوشمزه و خانگی

فوت و فن حریره بادام فوت و فن حریره بادام و راز خوشمزگی حریره بادام خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حریره بادام یکی از …

فوت و فن شله زرد و کره و روغن و گلاب را کی به شله زرد اضافه کنیم

فوت و فن شله زرد و کره و روغن و گلاب را کی به شله زرد اضافه کنیم

فوت و فن شله زرد فوت و فن شله زرد و کره و روغن و گلاب را کی به شله زرد اضافه کنیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …

فوت و فن بیسکویت رژیمی

فوت و فن بیسکویت رژیمی و راز خوشمزگی بیسکویت رژیمی خوشمزه و خانگی

فوت و فن بیسکویت رژیمی و راز خوشمزگی بیسکویت رژیمی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

بیسکویت رژیمی، این میان وعده‌ی سالم و خوشمزه با طعمی دلچسب و بافتی ترد و لذیذ، یکی از خوراکی‌های مناسب برای افرادی است که به سلامت خود اهمیت می‌دهند و به دنبال گزینه‌ای مغذی و کم‌کالری برای میان وعده‌های خود هستند. این بیسکویت‌ها که با استفاده از مواد اولیه‌ی سالم و مغذی مانند آرد سبوس‌دار، جو پرک، خرما، مغزها و دانه‌های روغنی تهیه می‌شوند، به دلیل نداشتن شکر و چربی‌های ناسالم، گزینه‌ی مناسبی برای افراد دیابتی، افراد با رژیم غذایی خاص و همچنین ورزشکاران است. بیسکویت رژیمی به دلیل وجود فیبر بالا، می‌تواند به بهبود گوارش و همچنین ایجاد احساس سیری و کنترل وزن کمک کند. همچنین این بیسکویت‌ها به دلیل سهولت در تهیه و یا دسترسی آسان، گزینه‌ی مناسبی برای مصرف در منزل، محل کار و یا حتی در مسافرت است. بیسکویت رژیمی را می‌توانید به صورت تنهایی و یا در کنار چای، قهوه و یا شیر مصرف کنید و از طعم لذیذ و خواص بی‌شمار آن لذت ببرید.

مواد اولیه بیسکویت رژیمی

آرد سبوس‌دار: ۲ پیمانه

جو پرک: ۱ پیمانه

خرما: ۱ پیمانه (هسته گرفته و خرد شده)

مغز گردو یا بادام خرد شده: ۱/۲ پیمانه

دانه چیا یا تخم کتان: ۲ قاشق غذاخوری

روغن نارگیل یا زیتون: ۱/۴ پیمانه

شیر: ۱/۴ پیمانه

دارچین: ۱ قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت رژیمی

ابتدا فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. آرد، جو پرک، خرما خرد شده، مغزها، دانه‌های چیا یا کتان، دارچین و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس روغن و شیر را به مواد خشک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی استراحت کند. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید و با قالب مورد نظر بیسکویت‌ها را قالب بزنید. بیسکویت‌ها را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکویت‌ها پخته و طلایی شوند. پس از پخت، اجازه دهید بیسکویت‌ها کاملاً خنک شوند.

فوت و فن بیسکویت رژیمی

برای داشتن بیسکویت رژیمی با طعم بهتر، می‌توانید از کمی وانیل و یا پودر کاکائو در مواد استفاده کنید.

برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دست، می‌توانید دست‌هایتان را با کمی آرد آغشته کنید.

برای داشتن بیسکویتی با بافت تردتر، می‌توانید مقدار روغن را کمی بیشتر کنید.

برای نگهداری بیسکویت رژیمی، آن را در یک ظرف دربسته در دمای محیط قرار دهید.

نکات تکمیلی

بیسکویت رژیمی را می‌توانید در اندازه و شکل‌های مختلف تهیه کنید.

برای تنوع در طعم بیسکویت رژیمی، می‌توانید از انواع مغزها و دانه‌های روغنی استفاده کنید.

چند خاصیت مهم بیسکویت رژیمی

کمک به کاهش وزن و کنترل اشتها

بهبود گوارش و پیشگیری از یبوست

تنظیم قند خون و مناسب برای افراد دیابتی

سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان

تأمین انرژی مورد نیاز بدن

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.