; فوت و فن آبگوشت آجیل و راز خوشمزگی آبگوشت آجیل چیست - موسوی ها
فوت و فن خوراک لوبیا و راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا ساده با قارچ

فوت و فن خوراک لوبیا و راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا ساده با قارچ

فوت و فن خوراک لوبیا فوت و فن خوراک لوبیا و راز خوشمزگی خوراک لوبیا ساده با قارچ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. با هدف بهبود طعم …

فوت و فن لوبیا پلو و راز خوشمزگی لوبیا پلو و ادویه لوبیا پلو چیست

فوت و فن لوبیا پلو و راز خوشمزگی لوبیا پلو و ادویه لوبیا پلو چیست

فوت و فن لوبیا پلو فوت و فن لوبیا پلو و راز خوشمزگی لوبیا پلو و ادویه لوبیا پلو چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لوبیا پلو، …

فوت و فن کیک کشمشی و راز خوشمزگی کیک کشمشی خانگی

فوت و فن کیک کشمشی و راز خوشمزگی کیک کشمشی خانگی

فوت و فن کیک کشمشی فوت و فن کیک کشمشی و راز خوشمزگی کیک کشمشی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک کشمشی یکی از پرطرفدارترین و …

فوت و فن آبگوشت آجیل

فوت و فن آبگوشت آجیل و راز خوشمزگی آبگوشت آجیل چیست

فوت و فن آبگوشت آجیل و راز خوشمزگی آبگوشت آجیل چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

بدون شک، آبگوشت آجیل قدرت دارد شما را به خود وابسته سازد. این غذا، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین آبگوشت‌های سنتی ایران است. در طبخ این غذا باید به یک نکته توجه داشت: روش تهیه آن هیچ تشابهی با آبگوشت‌هایی که تا به حال تجربه کرده‌اید ندارد. افراد قدیمی تهران و اهالی این شهر، با تکنیک خاص خود، بهترین مهارت در طبخ این غذا را دارند. اما ناامید نشوید! با چند بار آموختن و تهیه کردن این غذا، شما هم می‌توانید مانند اهالی تهران، آبگوشت آجیل لذیذی را در منزلتان تهیه کنید.

آبگوشت آجیل، به عنوان یک غذای سنتی تهرانی، با استفاده از مواد اولیه متفاوت، عطر و طعمی بی‌نظیر و خارق‌العاده دارد. در تهیه این غذا از مواد اولیه منحصر به فردی مانند آلو، مغزها و قیسی، همراه با سیب زمینی و حبوبات استفاده می‌شود که بسیار کمیاب هستند؛ به همین دلیل طعم و عطری منحصر به فرد دارند. برای پختن این غذا، مثل آبگوشت گندم، صبر و حوصله زیادی نیاز است. آبگوشت آجیل همچنین به عنوان یکی از آبگوشت‌های محبوب و خوشمزه ایرانی، از دوران‌های گذشته تاکنون در بین ساکنان و اهالی شهر تهران رایج بوده است. در ادامه، با مراحل تهیه این غذای لذیذ، همراه باشید.

مواد لازم

پیاز ۱ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

گوشت ۱ کیلو

پسته، بادام، گردو و فندق هر کدام ۴/۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی ۱ عدد

گندم پوست کنده ۲ قاشق سوپ خوری

جو پوست کنده ۲ قاشق سوپ خوری

نخود ۴/۱ پیمانه

لپه ۲ قاشق سوپ خوری

زعفران دم کرده به میزان لازم

زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و دارچین به میزان لازم

روش پخت آبگوشت آجیل

در قدم اول، یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن روغن بریزید. در صورت تمایل، می‌توانید از دنبه یا کره به جای روغن استفاده کنید.

سپس پیاز را پوست‌گرفته و آن را بشویید. هنگامی که روغن و قابلمه داغ شد، پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید.

هنگامی که پیازها سبک شدند، گوشت‌ها را بشویید و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. سپس گوشت‌ها را به پیازها اضافه کنید و آن‌ها را کاملاً پخته و رنگ دهید.

بعد از تقریباً یک ساعت، گوشت‌ها به‌طور کامل پخته خواهند شد. در این میان، به گوجه‌فرنگی بپردازید. گوجه‌فرنگی را پوست‌گرفته و در آب جوش قرار دهید.

پس از چند دقیقه جوشاندن گوجه‌فرنگی، حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و آب را از آن خارج کنید. گوجه‌فرنگی را خنک کرده و سپس پوست آن را با حرکتی آسان جدا کنید. گوجه‌فرنگی را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.

حال نوبت رب گوجه‌فرنگی است. آن را به ترکیب گوشت، پیاز و گوجه‌فرنگی اضافه کنید. سپس به سراغ حبوبات بروید. بهتر است حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن‌ها کاهش یابد. بعد از ترکیب رب گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی، گوشت و پیاز، حبوبات را به ترکیب اضافه کنید.

حالا حبوبات را از آب خارج کرده و آن‌ها را آبکشی کنید. سپس به ترکیب گوشت، پیاز و گوجه‌فرنگی اضافه کنید. سپس گندم و جو را نیز به ترکیب اضافه کنید. پوست گندم و جو را قبل از استفاده بشویید و آبکشی کنید. بعد از پخته شدن حبوبات، گندم و جو را به ترکیب اضافه کنید. آب جوش را به میزانی که تقریباً سطح مواد را پوشانده باشد، به ترکیب اضافه کنید و قابلمه را بپوشانید.

اجازه دهید مواد با هم مخلوط شده و طعم یکدیگر را جذب کنند. پس از گذشت تقریباً یک ساعت، به سراغ بقیه مواد بروید.

پسته، بادام و فندق را به همراه ادویه‌ها به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. سپس زعفران آبکرده را نیز اضافه کنید و قابلمه را مجدداً بپوشانید تا مواد خوب جا بیفتند.

فوت و فن آبگوشت آجیل و راز خوشمزگی آبگوشت آجیل چیست

حالا به سراغ سیب‌زمینی‌ها بروید. آن‌ها را نیز پوست گرفته و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. سیب‌زمینی‌ها را به ترکیب اضافه کنید و قابلمه را مجدداً بپوشانید.

تقریباً یک ساعت دیگر زمان لازم است تا تمام مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و جا بیفتند. در نهایت، حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و اجازه دهید گوشت کمی خنک شود. سپس مواد و مخلوطهای اضافی را از آبگوشت جدا کرده و آن‌ها را در ظرف جداگانه‌ای قرار دهید. با استفاده از گوشت‌کوب، مواد راتا حد ممکن خرد کنید تا به خوبی مخلوط شوند.

سپس مواد را به ظرف سرو نهایی منتقل کرده و با گردوی خردشده آن را تزیین کنید. حالا آماده‌ی لذت بردن از آبگوشت آجیل خود هستید!

فوت و فن آبگوشت آجیل

در طول مدت خیس کردن حبوبات، حداقل ۲ تا ۳ بار آب آن‌ها را تغییر داده باشید. همچنین، اگر به‌صورت اتفاقی خیس کردن حبوبات را فراموش کرده‌اید یا عجله دارید، می‌توانید آن‌ها را ۲ بار جوشانده و سپس آبشان را دور بریزید.

در ادامه باید بدانید که اگر تمایل دارید آبگوشتتان رنگ، عطر و طعم زعفران بیشتری داشته باشد، می‌توانید در انتهای فرآیند طبخ آبگوشت و پیش از خاموش کردن حرارت زیر قابلمه، زعفران را به آن اضافه کرده و به مدت کوتاهی آن را بجوشانید.

بهتر است در تهیه این آبگوشت از ادویه‌های تندتری استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید ادویه گرام ماسالا را نیز اضافه کنید.

افزودن بادام هندی خام به سایر مغزهای استفاده شده در آبگوشت آجیل، طعم این غذا را بهبود می‌بخشد.

و در پایان، بدانید که نیازی به خرد کردن ریز گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و پیاز نیست. این مواد بعد از کامل پخته شدن، می‌توانند با استفاده از مخلوط کن به خوبی خرد شوند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.