; فوت و فن کته ماش و راز خوشمزگی کته ماش خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پخت لوبیا سفید و راز خوشمزگی لوبیا سفید در منزل

فوت و فن پخت لوبیا سفید و راز خوشمزگی لوبیا سفید در منزل

فوت و فن پخت لوبیا سفید فوت و فن پخت لوبیا سفید و راز خوشمزگی لوبیا سفید در منزل در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خوراک لوبیا سفید …

فوت و فن فلفل پلو و راز خوشمزگی فلفل پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن فلفل پلو و راز خوشمزگی فلفل پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن فلفل پلو فوت و فن فلفل پلو و راز خوشمزگی فلفل پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با فلفل …

فوت و فن پاستا یونانی و راز خوشمزگی پاستا یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پاستا یونانی و راز خوشمزگی پاستا یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پاستا یونانی فوت و فن پاستا یونانی و راز خوشمزگی پاستا یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پاستا یونانی یک غذای …

فوت و فن کته ماش

فوت و فن کته ماش و راز خوشمزگی کته ماش خوشمزه و خانگی

فوت و فن کته ماش و راز خوشمزگی کته ماش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کته ماش، یک غذای ساده، سریع و مغذی است که با طعمی ملایم و بافتی نرم، می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی سبک و سالم در برنامه غذایی شما جای گیرد. این غذای ساده که با استفاده از برنج، ماش و کره تهیه می‌شود، به دلیل سهولت در تهیه و سرعت در آماده سازی، به راحتی در منزل قابل تهیه است و می‌توان آن را به صورت گرم و در کنار مخلفات مختلف مانند ماست، ترشی و یا سالاد سرو کرد. کته ماش معمولاً به عنوان یک غذای ساده و مغذی برای کودکان و یا افرادی که به دنبال یک وعده غذایی سبک و سالم هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌توان با اضافه کردن کمی زعفران و یا گلاب به آن، طعم و عطر آن را دوچندان کرد. این غذا علاوه بر طعم لذیذ و ظاهر جذاب، دارای خواص مفید نیز هست و به دلیل استفاده از ماش که منبع غنی از پروتئین، فیبر و آهن است و همچنین برنج که حاوی کربوهیدرات و ویتامین‌های مختلف است، می‌تواند به تأمین نیازهای غذایی بدن کمک کند. کته ماش به دلیل ترکیب مواد مغذی و طعم ملایم و دلچسب خود، یک غذای کامل و مقوی محسوب می‌شود و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی سالم و ساده برای تمام اعضای خانواده در نظر گرفته شود.

مواد اولیه کته ماش (برای ۴ نفر)

برنج: ۲ پیمانه

ماش: ۱ پیمانه

کره: ۵۰ گرم

نمک: به میزان لازم

آب: به میزان لازم

طرز تهیه کته ماش

برنج را پاک کرده و با کمی نمک خیس کنید.

ماش را پاک کرده و بشویید.

در یک قابلمه، برنج خیس خورده، ماش، نمک و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید.

پس از اینکه آب برنج کشیده شد، کره را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید کته ماش به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.

فوت و فن کته ماش

برای اینکه کته ماش خوشمزه‌تر شود، می‌توانید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

برای اینکه کته ماش عطر و طعم بیشتری داشته باشد، می‌توانید از کمی گلاب در آن استفاده کنید.

برای اینکه کته ماش ته دیگ خوشمزه‌تری داشته باشد، می‌توانید از ته دیگ نان یا سیب‌زمینی استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای ماش از عدس یا لوبیا چشم بلبلی نیز استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید به کته ماش کمی کشمش یا پیاز داغ اضافه کنید.

کته ماش را می‌توانید با انواع مخلفات مانند ماست، ترشی و یا سالاد سرو کنید.

چند خاصیت مهم کته ماش

منبع غنی از پروتئین، فیبر، آهن و کربوهیدرات

تأمین انرژی بدن

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

تقویت سیستم ایمنی بدن

مناسب برای افراد در هر سنی

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.