; فوت و فن مربای زردک و راز خوشمزگی مربای زردک خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن حلوای گل سرخ و راز خوشمزگی حلوای گل سرخ خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوای گل سرخ و راز خوشمزگی حلوای گل سرخ خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوای گل سرخ فوت و فن حلوای گل سرخ و راز خوشمزگی حلوای گل سرخ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن نان کریسمس و راز خوشمزگی نان کریسمس خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان کریسمس و راز خوشمزگی نان کریسمس خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان کریسمس فوت و فن نان کریسمس و راز خوشمزگی نان کریسمس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با نان …

فوت و فن دلمه برگ مو و چاشنی دلمه برگ مو را کی اضافه کنیم

فوت و فن دلمه برگ مو و چاشنی دلمه برگ مو را کی اضافه کنیم

فوت و فن دلمه برگ مو   فوت و فن دلمه برگ مو و چاشنی دلمه برگ مو را کی اضافه کنیم و نکات پخت دلمه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد …

فوت و فن مربای زردک

فوت و فن مربای زردک و راز خوشمزگی مربای زردک خوشمزه و خانگی

فوت و فن مربای زردک و راز خوشمزگی مربای زردک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مربای زردک یکی از مرباهای خوشمزه و پرخاصیت ایرانی است که با طعم شیرین و ملایم و رنگ جذاب خود، زینت بخش سفره‌های صبحانه و عصرانه است. این مربای لذیذ را می‌توان با انواع نان، کره و پنیر میل کرد و از طعم دلنشین آن لذت برد. مربای زردک به دلیل داشتن زردک، سرشار از ویتامین A و آنتی‌اکسیدان است که برای سلامت چشم، پوست و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. همچنین، این مربا به دلیل فیبر بالا، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند. مربای زردک را می‌توان در فصل پاییز که زردک به وفور یافت می‌شود، تهیه کرد و در طول سال از آن استفاده نمود. این مربا به دلیل طعم ملایم و خواص فراوان، گزینه مناسبی برای کودکان و افراد مسن است.

مواد اولیه مربای زردک

زردک: ۱ کیلوگرم

شکر: ۷۰۰ گرم

آب: ۳ پیمانه

آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری

گلاب: نصف پیمانه (اختیاری)

هل: ۳ عدد (اختیاری)

طرز تهیه مربای زردک

زردک‌ها را پوست کنده و به شکل دلخواه (حلقه‌ای، نگینی یا رنده شده) خرد کنید.

آب و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود و شربت به جوش آید.

زردک‌های خرد شده را به شربت در حال جوش اضافه کنید.

حرارت را کم کرده و اجازه دهید مربا به آرامی بپزد و زردک‌ها نرم شوند و شربت قوام بیاید.

در پایان پخت، آب لیمو ترش را به مربا اضافه کنید تا از شکرسک زدن آن جلوگیری شود.

در صورت استفاده از گلاب و هل، آنها را نیز در آخر پخت به مربا اضافه کنید.

مربا را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملاً خنک شود.

مربای خنک شده را در شیشه‌های تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن مربای زردک

برای خوش رنگ شدن مربا، می‌توانید در هنگام پخت، یک تکه کوچک نان لواش در شربت مربا قرار دهید.

برای داشتن مربای شفاف‌تر، می‌توانید کف روی مربا را در هنگام پخت بگیرید.

می‌توانید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید از زردک‌های کوچک و تازه برای تهیه مربا استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید کمی پودر زنجبیل یا دارچین به مربا اضافه کنید.

این مربا را می‌توانید تا چند ماه در یخچال نگهداری کنید.

چند خاصیت مهم مربای زردک

مربای زردک به دلیل داشتن زردک، منبع غنی ویتامین A است که برای سلامت چشم و پوست مفید است.

این مربا به دلیل فیبر بالا، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

زردک موجود در این مربا، سرشار از آنتی‌اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

این مربا به دلیل داشتن قند طبیعی، برای تأمین انرژی بدن مفید است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.