; فوت و فن نان ویانا و راز خوشمزگی نان ویانا خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن ترشی خیار چنبر و راز خوشمزگی ترشی خیار چنبر خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترشی خیار چنبر و راز خوشمزگی ترشی خیار چنبر خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترشی خیار چنبر فوت و فن ترشی خیار چنبر و راز خوشمزگی ترشی خیار چنبر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن زرشک پلو با مرغ و راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ رستورانی

فوت و فن زرشک پلو با مرغ و راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ رستورانی

فوت و فن زرشک پلو با مرغ فوت و فن زرشک پلو با مرغ و راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ رستورانی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن لوبیا چیتی و راز خوشمزگی لوبیا چیتی و لعاب انداختن آن

فوت و فن لوبیا چیتی و راز خوشمزگی لوبیا چیتی و لعاب انداختن آن

فوت و فن لوبیا چیتی فوت و فن لوبیا چیتی و راز خوشمزگی خوراک لوبیا چیتی و لعاب انداختن آن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خوراک …

فوت و فن نان ویانا

فوت و فن نان ویانا و راز خوشمزگی نان ویانا خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان ویانا و راز خوشمزگی نان ویانا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

نان ویانا، نانی خوشمزه و پرطرفدار با اصالتی اتریشی است که به دلیل بافت نرم و لطیف و طعم بی‌نظیرش، در سراسر جهان محبوبیت دارد. این نان با ظاهری شبیه به باگت فرانسوی، اما با بافتی سبک‌تر و لطیف‌تر، برای تهیه انواع ساندویچ‌ها، به خصوص ساندویچ‌های گرم و سرد، ایده‌آل است. نان ویانا به دلیل استفاده از مخمر و کره در تهیه آن، عطری دلپذیر و طعم منحصربه‌فردی دارد. این نان را می‌توان به عنوان یک نان صبحانه یا عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو کرد. همچنین، نان ویانا به دلیل سهولت در تهیه و امکان استفاده از مواد اولیه مختلف بسته به سلیقه و ذائقه، یکی از نان‌های محبوب و پرطرفدار در بین خانواده‌های ایرانی است.

مواد اولیه نان ویانا

آرد نانوایی: ۵۰۰ گرم

آب: ۲۰۰ میلی‌لیتر

مخمر فوری: ۱۰ گرم

شکر: ۳۰ گرم

نمک: ۸ گرم

کره: ۵۰ گرم

روغن مایع: ۳۰ گرم

طرز تهیه نان ویانا

ابتدا مخمر و شکر را در آب ولرم حل کنید و کنار بگذارید تا عمل بیاید.

آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

مخمر عمل آمده را به آرد اضافه کنید و با دست یا همزن مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود.

کره نرم شده را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

روی خمیر را بپوشانید و در یک جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به شکل دلخواه فرم دهید.

روی خمیر را با چاقو برش دهید و با روغن مایع رومال کنید.

نان را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

فوت و فن نان ویانا

برای خوشمزه‌تر شدن نان، می‌توانید از کمی شیر به جای آب استفاده کنید.

می‌توانید به خمیر نان، کمی کنجد یا سیاه دانه اضافه کنید.

برای اینکه نان شما بافت نرم و لطیفی داشته باشد، آن را به خوبی ورز دهید.

نکات تکمیلی

می‌توانید نان ویانا را به صورت ساده یا با انواع مغزها و دانه‌ها تهیه کنید.

نان ویانا را می‌توان در کنار انواع غذاها و سوپ‌ها سرو کرد.

چند خاصیت مهم نان ویانا

نان ویانا منبع غنی کربوهیدرات است که به تأمین انرژی بدن کمک می‌کند.

به دلیل داشتن مخمر، حاوی ویتامین‌های گروه B است که برای سلامت سیستم عصبی مفید است.

نان ویانا حاوی فیبر است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.