; فوت و فن شامی بوقلمون و راز خوشمزگی شامی بوقلمون خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پیتزا و فوت کوزه گری خمیر پیتزا و راز خوشمزگی پیتزا

فوت و فن پیتزا و فوت کوزه گری خمیر پیتزا و راز خوشمزگی پیتزا

فوت و فن پیتزا فوت و فن پیتزا و فوت کوزه گری خمیر پیتزا و راز خوشمزگی پیتزا و نکات پخت پیتزا در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت سوهان عسلی فوت و فن پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوهان عسلی …

فوت و فن بطاطا و راز خوشمزگی بطاطا خوشمزه و خانگی

فوت و فن بطاطا و راز خوشمزگی بطاطا خوشمزه و خانگی

فوت و فن بطاطا فوت و فن بطاطا و راز خوشمزگی بطاطا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با بطاطا بطاطا، یک غذای …

فوت و فن شامی بوقلمون

فوت و فن شامی بوقلمون و راز خوشمزگی شامی بوقلمون خوشمزه و خانگی

فوت و فن شامی بوقلمون و راز خوشمزگی شامی بوقلمون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شامی بوقلمون یک غذای خوشمزه و سالم است که از گوشت بوقلمون چرخ کرده تهیه می‌شود. این غذا شباهت زیادی به کتلت دارد اما بافت آن کمی نرم‌تر است و به دلیل استفاده از گوشت بوقلمون، طعم و مزه متفاوتی دارد. شامی بوقلمون را می‌توان به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو کرد و با انواع مخلفات مانند سبزی خوردن، ترشی و ماست میل نمود. این غذا به دلیل داشتن پروتئین بالا و چربی کم، گزینه‌ی مناسبی برای افرادی است که به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستند. همچنین، شامی بوقلمون به راحتی تهیه می‌شود و می‌توان آن را در زمان کوتاهی آماده کرد.

مواد اولیه شامی بوقلمون

گوشت بوقلمون چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

سیب زمینی متوسط: ۱ عدد

تخم مرغ: ۱ عدد

آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری و گشنیز خرد شده: نصف پیمانه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه شامی بوقلمون

ابتدا پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. سیب زمینی را آب پز کرده و رنده کنید. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، آرد نخودچی، جعفری و گشنیز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. از مایه شامی به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد کنید. سپس شامی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود.

فوت و فن شامی بوقلمون

برای اینکه شامی‌ها وا نرود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری به مایه شامی اضافه کنید.

برای خوشمزه‌تر شدن شامی‌ها، می‌توانید از کمی زعفران دم کرده در مایه شامی استفاده کنید.

برای اینکه شامی‌ها تردتر شوند، می‌توانید آنها را بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

می‌توانید شامی‌ها را در فر نیز تهیه کنید. برای این کار، شامی‌ها را در سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای سیب زمینی از کدو حلوایی پخته شده نیز استفاده کنید.

می‌توانید شامی‌ها را با انواع سس‌ها مانند سس گوجه فرنگی و سس ماست سرو کنید.

شامی بوقلمون را می‌توانید در یخچال به مدت ۳ روز نگهداری کنید.

چند خاصیت مهم شامی بوقلمون

گوشت بوقلمون منبع غنی از پروتئین، آهن و ویتامین B12 است.

سیب زمینی منبع خوبی از کربوهیدرات، پتاسیم و فیبر است.

تخم مرغ منبع غنی از پروتئین و ویتامین D است.

جعفری و گشنیز سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان هستند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.