; فوت و فن حلوای زعفرانی مغزدار و راز خوشمزگی حلوای زعفرانی مغزدار - موسوی ها
فوت و فن سس مارینارا و راز خوشمزگی سس مارینارا خوشمزه و خانگی

فوت و فن سس مارینارا و راز خوشمزگی سس مارینارا خوشمزه و خانگی

فوت و فن سس مارینارا فوت و فن سس مارینارا و راز خوشمزگی سس مارینارا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سس مارینارا، یکی …

فوت و فن کوفته ازمیری و راز خوشمزگی کوفته ازمیری خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوفته ازمیری و راز خوشمزگی کوفته ازمیری خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوفته ازمیری فوت و فن کوفته ازمیری و راز خوشمزگی کوفته ازمیری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کوفته …

فوت و فن کیک عسلی و راز خوشمزگی کیک عسلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک عسلی و راز خوشمزگی کیک عسلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک عسلی فوت و فن کیک عسلی و راز خوشمزگی کیک عسلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کیک مدوویک، …

فوت و فن حلوای زعفرانی مغزدار

فوت و فن حلوای زعفرانی مغزدار و راز خوشمزگی حلوای زعفرانی مغزدار

فوت و فن حلوای زعفرانی مغزدار و راز خوشمزگی حلوای زعفرانی مغزدار در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

حلوای زعفرانی مغزدار یکی از انواع حلواهای سنتی و خوش طعم ایرانی است که به عنوان دسر یا در مراسم مذهبی و مناسبت‌های خاص مانند ماه رمضان و محرم تهیه و سرو می‌شود. این حلوا با ترکیبی از آرد، شکر، روغن، زعفران و مغزهای مختلف مانند پسته، بادام و گردو تهیه شده و طعمی لذیذ و عطری دلنشین دارد. حلوای زعفرانی مغزدار به دلیل داشتن ظاهری زیبا و طعم و عطر بی‌نظیر، می‌تواند زینت بخش سفره‌ها و مجالس شما باشد.

مواد اولیه حلوای زعفرانی مغزدار

آرد گندم: ۱ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

آب: ۱ پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

زعفران دم کرده: به میزان لازم

مغز پسته، بادام یا گردو: نصف پیمانه

طرز تهیه حلوای زعفرانی مغزدار

ابتدا آرد را در یک تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود. سپس روغن را به آرد اضافه کرده و تفت دهید تا آرد به خوبی به روغن آغشته شود. در یک قابلمه جداگانه، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شربت به غلظت مناسب برسد. شربت را به آرد و روغن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا حلوا به صورت یکدست درآید و از قابلمه جدا شود. گلاب و زعفران دم کرده را به حلوا اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر، مغزهای خرد شده را به حلوا اضافه کرده و مخلوط کنید. حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و با مغز تزیین کنید.

فوت و فن حلوای زعفرانی مغزدار

برای خوش رنگ تر شدن حلوا، می‌توانید از کمی رنگ غذایی زرد استفاده کنید.

برای اینکه حلوا به دست نچسبد، می‌توانید دستانتان را با کمی روغن چرب کنید.

می‌توانید به جای مغز از انواع خشکبار مانند کشمش و توت خشک نیز استفاده کنید.

برای تزیین حلوا می‌توانید از قالب‌های مختلف استفاده کنید.

نکات تکمیلی

میزان شکر و آب را می‌توانید بسته به ذائقه خود تنظیم کنید.

در هنگام تفت دادن آرد، مراقب باشید که آرد نسوزد.

حلوا را در جای خنک و خشک نگهداری کنید.

چند خاصیت مهم حلوای زعفرانی مغزدار

حلوا منبع غنی از کربوهیدرات و انرژی است.

زعفران دارای خواص ضد افسردگی و تقویت کننده حافظه است.

مغزها سرشار از پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب غیر اشباع هستند.

گلاب دارای خواص آرام بخش و ضد استرس است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.